Sector

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr495
    kr2595
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur
Type smykke

Kollektioner(3)

46 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Køb Sector ure hos Ditur

Hos Ditur tilbyder vi et stort udvalg af det italienske brand Sector.

Sector "no limits" blev grundlagt i 1973 i Italien, og har lige siden dengang blevet forbundet med god kvalitet. Sector lever efter 3 nøgleord som er: indestructible, no limits & italian design. Dette betyder i alt sin enkelthed at urene fra dette kvalitets brand er innovative, robuste og har det stilfulde italienske design. Alle Sector urene er IP167 godkendt, hvilket også belyser den virkelig høje kvalitet. Sector ligger stor vægt på sportsure, som har en virkelig god performance, som skal presse brugerne/atleterne til det ypperste, fordi Sector ikke har nogle limits eller begrænsninger. Sector er ikke kun et brand det er en livsstil.

Herreure fra Sector

Sector ure til mænd kommer med en stor variation af urværk. Sector herreurene kommer i kvarts, digitalt & automatisk urværk samt de har et solidt sortiment af smartwatches. Et kvartsurværk betyder at uret er batteridrevet, og vil derfor være meget præcist og nemt at vedligeholde. Et digitalt urværk betyder i alt sin enkelthed at man nemt og uden besvær kan aflæse klokken digitalt.Et automatisk urværk betyder at uret bliver drevet af den energi der opstår når uret bæres om håndleddet. Smartwatches fra Sector kommer med mange forskellige lækre funktioner/features, som gør urene ideelle til både sports og almindelig brug.

Mandeurene fra Sector kommer i mange forskellige designs og materialer, så der vil være et herreur til enhver smag. Sector dykkerurene er især af virkelig høj kvalitet & har et mega fedt design.

Dameure fra Sector

Sector ure til damer kommer ligeledes i en stor variation af urværk. Sector ure til kvinder kommer i kvarts & digitalt urværk samt i smartwatch modeller. Kvarts & digitale urværk til damer fra Sector fungerer ligeledes som herremodellerne. Smartwatchene er også ligeledes ideelle til både sports- og almindelig brug. 

Dameurene fra Sector kommer i mange forskellige designs og materialer, så der vil være et dameur til den stilbevidste kvinde. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Leder du efter et specifikt Sector-ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Sector-ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

2