🎄SHOP DEN PERFEKTE JULEGAVE HOS DITUR 🎄

Orient 

Armbåndsure fra Orient er japansk kvalitet når det er bedst!

Orient's historie starter helt tilbage fra 1950, hvor virksomheden blev grundlagt. Siden da er Orient blev en del af Seiko familien, som virkelig betyder japansk præcision og kvalitet. Urværkerne består både at batteridrevet kvartsværker og automatiske urværker med gangreserve på over 60 timer. Du er sikker på ikke at gå galt i byen med et ur fra Orient!

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr1495
    kr4295
Brand
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på bezel
Farve på rem
Remtype
Urkasse materiale
Type ur

Kollektioner(5)

31 produkter

Orient

Køb lækre ure fra Orient her hos Ditur og bliv betaget af de smukke og funktionelle ure.

Det japanske urbrand byder på en bred række af forskellige ure, og du kan finde mange af modellerne her hos os. 

Orients store mission er at kunne tilbyde ure i rigtig høj kvalitet, men til at en opnåelig pris, så den gennemsnitlige forbruger kan være med. Samtidig har de med vægt på godt håndværk, stor præcision og æstetisk sans produceret en masse ure af høj kvalitet.

Stor traditioner og stolt historie

Orient Watch Company, som det retteligt hedder, blev grundlagt tilbage i 1950, men faktisk går historien om dem endnu længere tilbage. For Orient Watch Companys historie kan faktisk dateres tilbage til 1901, hvor Shogoro Yoshida åbnede en lille ur-butik i Tokyo.

Med årene blev butikken så succesfuld, at der blev etableret et større selskab, og der blev ligeledes bygget en stor fabrik, for at følge med efterspørgslen. Men da den japanske økonomi havde det hårdt efter 2. Verdenskrig, måtte selskabet og fabrikken lukke og slukke.

Men i 1950 blev Yoshidas gamle ur-selskab genfødt under et nyt navn, Tama Keiki Company, og i samme fabrikslokaler som forinden. Allerede året efter ændrede de navnet på selskabet, og dér blev navnet Orient Watch Company skabt.

Orient Bambino og mange andre flotte og funktionelle ure

Orient har siden dengang lavet rigtig mange lækre ure. Derfor har vi også prioriteret at have et bredt udvalg af lækre ure fra Orient.

Du kan finde alt fra moderne og stilrene ure i stållænke, til modeller som Orient Bambino, der med sin læderrem og meget simple og klassiske urskive, er inspireret af klassiske vintage ure gennem tiderne.

Derfor skulle der gerne være noget for enhver smag, når du udforsker vores store udvalg af Orient ure. Vi håber i hvert fald, at du kan finde et, som falder i din smag.

Hvis du vil se nogle af vores andre ure, har vi en masse andre herreure og dameure du kan udforske.

Køb dit nye Orient ur hos Ditur 

Hvis du køber dit Orient ur hos Ditur, nyder du automatisk godt af vores mange fordele. Når du handler hos os, får du bl.a. prisgaranti, dag-til-dag levering, 2 års garanti og 99 dages returret. 

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på TrustpilotHvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1