Orient

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr1335
    kr3995
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Gangreserve
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

Kollektioner(5)

45 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Orient ure

Orient ure er smukke og funktionelle ure, som kommer i et lækkert maskulint design. Orient er et japanske urbrand, som byder på en bred række af forskellige ure, og du kan finde mange af modellerne her hos os. Orients store mission er at kunne tilbyde ure i rigtig høj kvalitet, men til at en opnåelig pris, så den gennemsnitlige forbruger kan være med. Samtidig har de med vægt på godt håndværk, stor præcision og æstetisk sans produceret en masse ure af høj kvalitet.

Stor traditioner og stolt historie

Orient Watch Company, som det retteligt hedder, blev grundlagt tilbage i 1950, men faktisk går historien om dem endnu længere tilbage. For Orient Watch Companys historie kan faktisk dateres tilbage til 1901, hvor Shogoro Yoshida åbnede en lille ur-butik i Tokyo.

Med årene blev butikken så succesfuld, at der blev etableret et større selskab, og der blev ligeledes bygget en stor fabrik, for at følge med efterspørgslen. Men da den japanske økonomi havde det hårdt efter 2. Verdenskrig, måtte selskabet og fabrikken lukke og slukke.

Men i 1950 blev Yoshidas gamle ur-selskab genfødt under et nyt navn, Tama Keiki Company, og i samme fabrikslokaler som forinden. Allerede året efter ændrede de navnet på selskabet, og dér blev navnet Orient Watch Company skabt.

Orient Bambino og mange andre flotte og funktionelle ure

Orient har siden dengang lavet rigtig mange lækre ure. Derfor har vi også prioriteret at have et bredt udvalg af lækre ure fra Orient. 

Du kan finde alt fra moderne og stilrene ure i stållænke, til modeller som Orient Bambino, der med sin læderrem og meget simple og klassiske urskive, er inspireret af klassiske vintage ure gennem tiderne.

Hos Ditur har vi et bredt udvalg af Orient ure herunder de ikoniske serier såsom: Diver, Classic, Sun & Moon, M-Force og Revival. Derfor kan du finde dit ynglings ur fra Orient lige her på siden.

Derfor skulle der gerne være noget for enhver smag, når du udforsker vores store udvalg af Orient ure. Vi håber i hvert fald, at du kan finde et, som falder i din smag. Hvis du vil se nogle af vores andre ure, har vi en masse andre herreure og dameure du kan udforske.

Køb dit nye Orient ur hos Ditur 

Hvis du køber dit Orient ur hos Ditur, nyder du automatisk godt af vores mange fordele. Når du handler hos os, får du bl.a. prisgaranti, dag-til-dag levering, 2 års garanti og 99 dages returret. 

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på Trustpilot. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

2