Calvin Klein

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr249
    kr2995
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Materiale
Farve
Type ur
Type accessory

76 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Calvin Klein ure

Calvin Klein ure er et bi-produkt af Calvin Kleins genialitet. Firmaet blev i 1968 stiftet af Calvin Klein sammen med barndomsvennen Barry Schwartz. Calvin Klein strøg hurtigt til tops og fik meget anerkendelse i New Yorks modescene, allerede inden han lancerede sin første jeans-kollektion. Calvin Klein blev øjeblikkeligt cementeret som en fast og højtæret bestanddel af modeverdenen efter hans første modeshow ved New York Fashion Week. Allerede et år efter stiftelsen i 1969 var Calvin Klein på forsiden af Vogue. Det er ikke gået stille for sig siden da, hvor deres produkter sælges i dag i mere end 110 lande.

Calvin Klein er i dag nok mest kendt for deres undertøj, men de laver også nogle virkelig elegante og vovede ure. Tag et kig her på siden, hvor vi har et solidt udvalg af stilrene ure samt nogle accessories.

Stilrene ure fra Calvin Klein

Calvin Klein er et bredt-favnende brand, der har skabt nogle af de mest velkendte og stilrene designs. Det har de især også formået med deres ure, som både er elegante, kan være vovede og unikke eller klassiske i designet og til tider med et sporty twist. Calvin Kleins ure er udført i kvalitetsmaterialer og indeholder Swatch Groups egne schweiziske ETA-urværk. Det garanterer en lang levetid, som samtidig kører virkelig godt. 

Når man køber Calvin Klein, forventer man at se: enten Calvin Klein eller det velkendte CK på deres produkter. Det kan du også regne med på Calvin Klein urene, og deres urkasser, der rocker det velkendte logo. 

Calvin Kleins produkter er ofte udført i et minimalistik design, og det er en tendens, der går igen i deres ure. Selvom det verdensomspændende brand leverer mode i verdensklasse, så ligger de moderigtige ure i den billige ende af skalaen, når det kommer til designerure. Find hele vores udvalg af herreure fra Calvin Klein her.

Bredt udvalg af Calvin Klein ure 

Vi har et bredt sortiment af stilrene Calvin Klein ure, der går til ethvert sæt tøj samtidig med, at det er til at betale, når man tænker over, at det er designerure. Vores udvalg af Calvin Klein ure ses både i forskellige farver samt afdæmpede toner. Se f.eks. dette Calvin Klein Completion med klassisk urskive og læderrem. Er du til noget med lidt mere farve, tilbyder vi også et smart Calvin Klein Completion ur i en flot rød farve.

Prisgaranti og dag til dag-levering

Leder du efter et specifikt Calvin Klein produkt? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem. Ditur er en godkendt som en sikker handelsside af Webshop Mærket som e-mærket, hvilket betyder du kan føle dig tryg ved at handle hos os. Du kan på Trustpilot læse om andres kundeoplevelser, og derved føler dig mere sikker inden du køber et ur. Ditur har dag-til dag-levering, hvilket betyder, at du modtager din pakke dagen, efter du har bestilt den.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores varer. Det betyder, hvis du finder det samme produkt til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Calvin Klein? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

 

2