💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

Calvin Klein

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr279
    kr1299
Køn
Brand
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på rem
Farve på bezel
Remtype
Urkasse materiale
Type ur
Materiale accessories
Farve på accessories
Type accessory

62 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Calvin Klein accessories - Punge og kortholdere til damer og mænd

Vi har et stort udvalg af Calvin Klein punge og kortholdere.

Calvin klein er et af verdens førende modebrands. CK er kendt inden for tøj og mode branchen for deres ekstrem flotte designs og høje kvalitet. Brandet blev stiftet i USA tilbage i 1968, hvor den amerikanske designer Calvin Klein etablerede brandet. I dag bliver tøj og accessories fra brandet solgt i alle ender af verden og har for alvor manifesteret sig inden for de fleste grene af modebranchen.

Calvin Klein punge og kortholdere til damer 

Hos Ditur har vi et stort udvalg af dame punge fra CK.

Pungene til kvinder kommer i mange forskellige designs, størrelser og farver. Calvin Klein har lagt utrolig meget omtanke i deres designs og der er blevet kælet med selv den mindste detalje. Calvin Klein pungene består primært af imiteret læder, som ser virkelig flot ud i kombination med deres designs. En ting som alle dame pungene har tilfælles er at det ikoniske CK logo går igen på en meget central måde i hvert enkelt design.

Calvin Klein punge og kortholdere til mænd

Vi har et kæmpe sortiment af Calvin Klein herre punge og kortholdere.

Calvin Kleins punge til herre er meget simple og eksklusive i deres designs. Det ikoniske Calvin Klein Logo går igen på alle deres designs, som er med til at give det eksklusive look. Pungene er primært udført i læder, hvilket giver et godt look samtidig med at det er god kvalitet.  

Prisgaranti og dag til dag-levering

Leder du efter et specifikt Calvin Klein produkt? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores varer. Det betyder, hvis du finder det samme produkt til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Calvin Klein? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

2