LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Armani Exchange 

Armani Exchange er et sub-brand til Armani og henvender sig til det yngre publikum, som følger den moderne udvikling. Her er det den urbane livsstil og musikkulturen, som især sætter sit præg på designet. Urkollektionen appellerer til det industrielle og bylivet. Passer perfekt til det travle byliv med længere aftener ude.

Selvom Armani Exchange er til de yngre forbrugere, så er der vigtigt at Armanis kerneværdier i deres design stadig er at finde hos Armani Exchange. Der vil selvfølgelig være forskellige variationer, men Armanis DNA er at finde i alle urene.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr299
    kr1995
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Bezel farve
Remmens farve
Rem
Materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur
Smykkemateriale
Smykkefarve
Type smykke
Gavesæt inklusiv

Kategorier(7)

95 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Køb Armani Exchange ure på Ditur.dk 

Hos Ditur.dk finder du et bredt udvalg fra det italienske brand Armani Exchange.

Siden 1991 har Armani Exchange været kendt som et ungdommeligt og moderne brand, der er forbundet med eksklusivitet. Armani Group har fokus på at designe både klassiske og unikke, æstetiske ure, hvor kvaliteten er i top. Med den høje kvalitet er bæredygtighed været i højsædet, så urene kan holde i mange år.

Hos Ditur.dk finder du både Armani Exchange herre- og dameure. 

Herreure fra Armani Exchange 

Armani exchange herreure fås både med kvarts-, mekanisk automatisk- og digitalt urværk. 

  • Kvarts urværkets sekundviser tikker på sekundet.
  • Mekanisk automatiske ure er udstyret med en sekundviser, som har en mere flydende bevægelse. 
  • Digitale ure er uden bevægelige dele, og tiden vises med tal på skærmen. 

Der er et bredt udvalg af herreure med mange forskellige farver, materialer og remme. Der er rig mulighed for at finde noget til enhver smag. 

Dameure fra Armani Exchange 

Der findes også et bredt udvalg af Armani Exchange dameure med forskellige farver og remme. Disse dameure er udstyret med et kvarts urværk. Armani Exchange dameure er feminine og unikke, og der er noget for enhver smag. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur.dk er der fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Armani Exchange-ure? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

Find os på trustpilot

 Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 30.000+ anmeldelser på Trustpilot

3