TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Swiss Military Hanowa

Swiss Military Hanowa blev stiftet tilbage i 1963 af Hans Noll i byen Bienne, Schweiz. Selve ordet "Hanowa" er et akronym for "HAns NOll WAtches" med en klar henvisning til grundlæggeren af brandet.

SMH har formået at kombinere den klassiske "Swiss Made" kvalitet med sporty og robuste design af ure, der er inspireret fra det schweiziske militær. Her er det især robusthed, udholdenhed og præcision, der er i fokus, hvor også evnen til at urene kan fungere optimalt under ekstreme forhold er, hvad brandet bestræber sig på at opfylde.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr1545
    kr3795
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Bezel farve
Remmens farve
Rem
Materiale
Rembredde
Type ur

34 produkter

Køb Swiss Military Hanowa ure på Ditur

Hos Ditur kan du finde et stort udvalg af kvalitets ure fra det schweiziske brand Swiss Military Hanowa.

Swiss Military Hanowa har siden 1963 lavet nogle virkelig fede ure. De har formået at kombinere den høje kvalitet fra et "Swiss-made" ur med et sporty og robust design, som er blevet inspireret af det schweiziske militær. Derfor vil du få et ur af virkelig høj kvalitet når du køber fra dette brand. Swiss Military Hanowa Ure er designet til at kunne være virkelig robuste, udholdende og præcise, så urene er i stand til at til at have en optimal performance selv under hårde forhold.

Herreure fra Swiss Military Hanowa

Swiss Military Hanowa ure herreure fås i et kvarts urværk. Når man taler om et kvarts urværk, så betyder det i alt simpelhed at uret er batteridrevet. Et kvartsur vil typsik være lette at vedligeholde og være meget præcise. Hos Ditur er der et bredt udvalg af brandet, hvor der er mange forskellige remme. Derudover er modellerne tilgængelig i mange forskellige farver på urkasse, urskive og rem, så der vil være noget til enhver smag. Derudover er urene meget robuste, så de kan benyttes til diverse strabadser uden bekymringer for at uret skulle gå i stykker.

Dameure fra Swiss Military Hanowa

Swiss Military Hanowa dameure er ligeledes lavet med et kvarts urværk. Dameure fra dette brand er ligeledes meget robuste robuste, så de kan holde til rigtig meget. Derudover er der selvfølgelig lagt meget vægt på at urene er meget stilfulde, så du gerne vil vise uret frem uanset hvor du befinder dig. Swiss Military dameure findes også i forskellige farver, så du kan finde noget, som passer til lige din smag.

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur.dk er der fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Swiss Military Hanowa-ure? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

1