Swiss Military Hanowa

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr2045
    kr3795
Køn
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

Køb Swiss Military Hanowa ure på Ditur

Swiss Military Hanowa er et schweizisk ur-brand, som producerer swiss made ure af virkelig høj kvalitet, som er yderst robuste, så de kan klare hårde forhold.

Swiss Military Hanowa har siden 1963 lavet nogle virkelig fede ure. De har formået at kombinere den høje kvalitet fra et "Swiss-made" ur med et sporty og robust design, som er blevet inspireret af det schweiziske militær. Derfor vil du få et ur af virkelig høj kvalitet når du køber fra dette brand. Swiss Military Hanowa Ure er designet til at kunne være virkelig robuste, udholdende og præcise, så urene er i stand til at til at have en optimal performance selv under hårde forhold.

Herreure fra Swiss Military Hanowa

Swiss Military Hanowa herreure fås i et kvarts urværk. Når man taler om et kvarts urværk, så betyder det i alt simpelhed at uret er batteridrevet. Et kvartsur vil typsik være lette at vedligeholde og være meget præcise. Hos Ditur er der et bredt udvalg af brandet, hvor der er mange forskellige remme. Derudover er modellerne tilgængelig i mange forskellige farver på urkasse, urskive og rem, så der vil være noget til enhver smag. Derudover er urene meget robuste, så de kan benyttes til diverse strabadser uden bekymringer for at uret skulle gå i stykker.

Dameure fra Swiss Military Hanowa

Swiss Military Hanowa dameure er ligeledes lavet med et kvarts urværk. Dameure fra dette brand er ligeledes meget robuste, så de kan holde til rigtig meget. Derudover er der selvfølgelig lagt meget vægt på at urene er meget stilfulde, så du gerne vil vise uret frem uanset hvor du befinder dig. Swiss Military dameure findes også i forskellige farver, så du kan finde noget, som passer til lige din smag.

Prisgaranti og dag til dag-levering Swiss Military Hanowa

Hos Ditur.dk er der fuld prisgaranti på alle vores Swiss Military Hanowa ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Swiss Military Hanowa-ure? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

1