Lorus

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr74
    kr329
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur
Type børneur

240 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Køb Lorus Ure på Ditur

Lorus har siden sit indtog på internationale urscene i 1982 leveret kvalitetsure udstyret med den nyeste teknologi inden for urverdenen. Alt sammen til en pris, hvor alle kan være med. Dette har medvirket til, at Lorus-ure er enormt populære blandt både mænd og kvinder. Lorus følger de tendenser som er indefor ur-verden, man kan derfor sikre at man får et ur med teknologisk fremskridt og højt design. Lorus tilbyder en bred vifte af kollektioner, og har derfor et ur som rammer i hver smag. Urene fås både med solceller, digital, duo-display og kronografer. 

Lorus er med andre ord et godt alternativ til de dyrere brands på markedet, da du trods den lave pris stadig er sikret god kvalitet. 

Lorus kvartsure 

Flere Lorus har et kvartsuværk som batteri. Et kvarturværk er nemt at vedligeholde, og er det urværk som er mest præcis i forhold til tidstagning. De urværker som er i et Lorus ur holder i minimum ét år, hvor man efterfølgende har mulighed for at få det skiftet. Du kan enten få det skiftet ved en urmager eller tilkøbe værktøjet på vores hjemmeside lige her. Du kan læse mere om de forskellige urværker her

Lorus ure med mineralglas

Lorus ure har mineralglas, som er det mest populære glas og ses på de fleste ure. Det er en hærdet glastype, som er modstandsdygtig overfor ridser. Glasset er mindre holdbar end safirglas, dog stadig meget funktionelt. 

Et ur du kan stole på  

Lorus er et brand indenfor Seiko Watch Corporation som er kendetegnet ved sin kompromisløse kvalitet, ligesom Lorus ure gennemgår strenge kvalitetskrav, som Seiko opstiller. 
Lorus’ udvalg af ure tæller klassiske kvartsure, solar-ure, ure med multidial og kronograf-ure, så uanset hvilket ur, du er på udkig efter, er der gode chancer for finde det her på Ditur.dk. 

Prisgaranti og dag til dag-levering på Lorus ure

På Diturs hjemmeside finder du et bredt udvalg af Lorus ure til herre og dame. Ditur er en godkendt som en sikker handelside af Webshop Mærket som e-mærket, hvilket betyder du kan føle dig tryg ved at handle hos os. Du kan på Trustpilot læse om andres kundeoplevelser, og derved føler dig mere sikker inden du køber et ur. Ditur har dag-til-dag-levering, hvilket betyder at du modtager din pakke dagen efter du har bestilt den.

Hos Ditur sidder vi klar til at give dig et hurtigt og hjælpsomt svar i hverdagene indenfor 24 timer - og ofte endda hurtigere - i vores kundeservice. Sidder du inde med nogle spørgsmål omkring urets rem, urværk, pris, retur eller lignende kan man kontakte kundeserive på [email protected] eller på Messenger, hvor du blot skriver til Ditur. 

6