Huygens

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr379
    kr739
Brand
Urværk
Diameter
Funktioner
Materiale
Farve
Type ur

19 produkter

Huygens Amsterdam vægure

Hos Ditur har vi et bredt udvalg af Huygens Amsterdam vægure.
 
Et vægur er en yderst trendy ting at dekorere dit hjem med. Væguret har den fordel af det er funktionel i forhold til, at du nemt og hurtigt kan aflæse klokken og samtidig, så er det med til at give dit hjem noget stilt over sig. Med et vægur fra Huygens Amsterdam, så får du et vægur med et virkelig stiltent og simpelt design, som vil pynte i ethver hjem. Derudover er vægurene fra Huygens Amsterdam også kendte for at være yderst lydløse, som ellers er et problem for mange andre typer vægure. 

Om Huygens Amsterdam

Huygens har ét enkelt formål. At designe ure, som ærer den hollandske opfinder af det første pendulur  Christiaan Huygens. Inspireret af det simple og med dedikation til kvalitet gør deres vægure netop dette. Med et innovativt lydløst urværk og fem års garanti formår Huygens ure at tilpasse deres forfaders genialitet og opfindsomhed til den moderne verden. Derfor kan du med Huygens få et virkelig dekorativt vægur, som vil køre ekstremt godt og lydløst. Derudover er Huygens så sikre på den høje kvalitet ved deres vægure, at de tilbyder hele 5 års garanti på væguret, hvilket garantere dig som kunde et vægur med virkelig lang levetid.

Vægure fra Huygens Amsterdam

Vægurene fra Huygens Amsterdam kommer i et skønt materiale miks, så vi kan tilbyde dig et Huygens vægur efter dine præferencer. Udvalget dækker både ure i træ, rustfrit stål og plastik. Herudover kommer urene i forskellige farver og med mange fine detaljer til ethvert hjem. 

 

Prisgaranti og dag til dag-levering på Huygens vægure

Hos os får du prisgaranti på alle ure. Det betyder, at hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Huygens vægure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1