Filtre
varer

Seiko herreure

Seiko herreure er kendte for deres virkelig høje kvalitet og deres unikke designs. Seiko ure til mænd spænder bredt i forhold til design og stil, og derfor kan du finde noget til enhver smag. Herreurene kommer i størrelser fra 36 mm helt op til 47 mm i diameter, og derfor vil der være noget til enhver smag. Seiko herreure kommer samtidig i mange forskellige farver heriblandt de klassike hvide, sorte, grønne og sølv til de mere iøjefaldende farver såsom rød, lilla, orange, gul og mange flere. Urene har også mange forskellige funktioner alt efter hvilken kollektion, som du kigger på, hvor nogle vil have kronografer, datovisning og meget mere.

Seikos historie starter i Japan helt tilbage i 1881. Her åbnede en mand ved navn Kintarō Hattori en urbutik, hvor han reparerede og solgte ure. I 1892 producerede Hattori selv ure under navnet Seikosha. Med stor passion for at forbedre og finpudse sin teknologi og sit design, drev han frem til sin død Seikosha, som i 1924 blev omdøbt til det Seiko, vi kender i dag.

Hos Ditur har vi et stort udvalg af Seiko herreure, men hvis dit nye ure ikke ligger i dette udvalg, så kig også vores andre Seiko kollektioner såsom: 5 SportsAlpinistPresageAstron & Prospex. Derudover kan du også finde et stort udvalg af Seiko dameure, hvis du også vil forkæle kvinden i dit liv. Hvis du er tilbudsjæger, så tilbyder vi også noget til dig. Vi har nemlig markedet bedste Seiko ure tilbud, hvor du kan spare vildt mange penge! 

Danmarks største udvalg af Seiko ure til herre

Hos Danmark kan du finde Danmarks største udvalg af Seiko herreure. Vi har mere end 220 forskellige modeller på lager, som dækker over de populære klassikere og de nyeste modeller fra Seiko. Samtidig dækker vores udvalg over mange forskellige urtyper heriblandt automatiske ure, kvarts ure, dykkerure, dress ure, firkantede ure, skeleton ure og meget mere. Derfor vil der være noget til enhver smag.

Når du køber Seiko herreure hos Ditur, så handler du hos en autoriseret forhandler. Hvis du køber ure hos mange af vores konkurrenter, så køber de ure i containers fra uautoriserede leverandørere, og derfor er der en risiko for at modtage et uægte produkt. Denne bekymring slipper du for hos Ditur, da vi indkøber urene fra Seiko selv, og vi kan derfor med 100% sikkerhed garantere for ægtheden af urene.

Prisgaranti og dag til dag-levering når du køber Seiko herreure hos Ditur

Leder du efter et specifikt SEIKO ur til herre? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne, om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, at hvis du finder det samme ur til en billigere pris, matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Hos Ditur er kunderne vores et og alt. Derfor prøver vi altid at skabe den bedst mulige kundeoplevelse. Heldigvis fortæller vores kunder, at de er meget glade for at handle med os. Over 55.000 mennesker lyver ikke, og derfor er vi super stolte af vores fem stjerner på Trustpilot.

Har du spørgsmål til vores SEIKO herreure, eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her på e-mail: [email protected] eller på telefon 78 78 21 03.