Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr1495
    kr3695
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Gangreserve
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Længde
Type smykke

47 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

SEIKO 5 Sports

Seiko 5 Sports er en ur serie, som bygger på 4 grundværdier, som er performance, pålidelighed, holdbarhed og høj værdi for pengene. Serien har i mere end 50 år været en af favoritterne blandt ur-entusiaster verden over. Det skyldes i høj grad den høje og gennemførte kvalitet, som disse ure besidder, samt det helt utrolige gode automatiske urværk, som urene er udstyret med.

Seiko har for nyligt givet nyt liv til denne legendariske ur-serie ved at give urene et nyt og innovativt design, som kun er har gjort serien endnu federe. Med de nye kollektioner og versioner af urene, som eksempelvis SEIKO Sport 5 Automatic, kommer uret med et nyt og friskt look, som har samme høje standarder omkring kvalitet som sine forgængere.

Det gør urene fra SEIKO 5-serien til klogt valg, når man skal investere i et nyt ur.

Hos Ditur har vi et stort udvalg af 5 Sports urene, men SEIKO har også et stort udvalg af andre fede ure, heriblandt herreure og dameure, som du kan udforske her hos os. Find ikoniske Seiko kollektioner såsom: Alpinist, Prospex, Astron og Presage.

SEIKO 5 Sports - Store traditioner i ny indpakning

Som sagt har SEIKO 5 Sports store traditioner. Den første udgave så dagens lys helt tilbage i 1963, hvor den var noget af en revolution. Dengang var det således Japans første ‘day-date’ ur. Altså et ur, hvor man for første gang kunne se hvilken dato og ugedag det var.

Grunden til at SEIKO 5 Sports ure har et fem-tal i navnet, er fordi man dengang lavede et løfte om, at hvert ur i serien skulle have fem nøgle-egenskaber.

Det er også de fem egenskaber, som har været med til at give SEIKO 5 Sports en stor tradition for høj kvalitet.

De fem originale nøgle-egenskaber var: 

  • Automatisk bevægelse
  • Dag- og datovisning placeret ved klokken tre-positionen
  • Vandafvisende
  • Sænket krone ved klokken fire-positionen
  • Rem og urskive der er bygget til holdbarhed

Selvom de nye SEIKO 5 Sport Automatic kommer i nye indpakninger og designs, vil det stadig være med de samme værdier og høje standarder, som ur-serien altid har stået for. 

Køb SEIKO 5 hos Ditur

Køb dit nye SEIKO 5 hos Ditur. For når du gør det, er du sikret en masse fordele. Eksempelvis er du altid sikret markedets skarpeste pris via vores prisgaranti. Det betyder, at hvis du - mod forventning - kan finde et SEIKO 5 Sports Automatic billigere på en anden dansk webshop, så matcher vi med glæde den pris.

Derudover er du også altid sikret fordele som dag-til-dag levering, 2 års garanti, 99 dages returret og en fantastisk kundeservice.

Vi stræber nemlig altid efter at skabe den bedste oplevelse for vores kunder. Heldigvis fortæller vores kunder, at de er glade for at handle med os. Over 50.000 mennesker lyver ikke, og derfor er vi utroligt stolte over vores fem stjerner på Trustpilot.

Har du spørgsmål til vores SEIKO ure, eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her på e-mail: [email protected]

2