Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr3125
    kr15295
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Gangreserve
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

35 produkter

SEIKO Presage

Find dit nye SEIKO Presage her hos Ditur. Uret kombinerer japansk æstetisk sans med traditionelt håndværk af høj kvalitet. SEIKO Presage er en serie af dress-ure, der er kendetegnet ved det eksklusive design, og den høje kvalitet som alle SEIKOs ure har.

Ur-serien er en af de nyere fra det japanske brand, og blev introduceret for første gang i 2016. Sidenhen har den gået sin sejrsgang hos ur-elskere verden over. 

Med SEIKO Presage får du et ur med et elegant og eksklusivt design, som kan bruges til både hverdag og fest.

SEIKO Presage - En kombination af simplicitet, elegance og luksus

SEIKO Presage er designet med både simplicitet, elegance og luksus for øje. Derfor vil du altid kunne genkende det enkle design, som dog alligevel emmer af kvalitet og elegance. Det stilrene design gør også uret til et rigtigt alsidigt valg. 

Således kan du bruge SEIKO Presage til hverdagens skærmydsler, ligesom det også vil gøre sig godt til en formel middag.

Der kommer løbende nye modeller af SEIKO Presage, som altid tager afsæt i ægte steder og fænomener, uden at kompromittere linjens overordnede elegante og luksuriøse udtryk. 

Eksempelvis uret SEIKO Presage Automatic Cocktail Time, som er inspireret af den glamour og eksklusivitet der omgærder Tokyos cocktailbarer.

Måske er en anden ef Seikos modeller mere dig? Se også Seiko Astron, Seiko AlpinistSeiko Prospex eller Seiko 5 Sports. Ellers kan du også gå på udkig i vores Seiko herreure og dameure

Køb SEIKO Presage hos Ditur

Køb dit nye SEIKO Presage hos Ditur og nyd godt af vores mange fordele. Vi har eksempelvis prisgaranti, hvilket betyder, at hvis du - mod forventning - finder uret billigere på en anden dansk webshop, så matcher vi med glæde prisen.

Derudover kan du forvente dag-til-dag levering, 2 års garanti, 99 dages returret og en sublim kundeservice.

Vi stræber nemlig altid efter at skabe den bedste oplevelse for vores kunder. Heldigvis fortæller vores kunder, at de er glade for at handle med os. Over 40.000 mennesker lyver ikke, og derfor er vi utroligt stolte over vores fem stjerner på Trustpilot.

Har du spørgsmål til vores SEIKO ure, eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1