Dag-til-dag levering / Prisgaranti / 99 dages returret

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr14295
    kr19950
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

5 produkter

SEIKO Astron

Find dit nye SEIKO Astron her hos Ditur. Uret kombinerer de klassiske dyder fra det analoge armbåndsur, med den allernyeste teknologi. Kollektionen har Novak Djokovic som frontfigur og er for manden som ønsker et armbåndsur med et klassisk udseende, men som har ekstremt avancerede funktioner. 

SEIKO Astron er en ur-serie der historisk set har været med til at rykke på standarderne for ur-branchen. Da den første udgave blev lanceret i 1969, var det som verdens første kvarts-ur. Det var en decideret revolution for måden at lave ure på, og mange kvarts-ure i dag bruger det system, som SEIKO dengang udviklede. 

SEIKO Astron GPS Solar - Verdens første GPS-solur

Med SEIKO Astron GPS Solar har man fortsat sin innovative og revolutionerende stil. I deres søgen efter innovation og nye muligheder, har de nemlig skabt verdens første GPS-solur. 

Og hvad er det så? GPS-delen består i, at der i uret er indbygget et GPS-model, som automatisk registrerer, hvor på kloden du befinder dig. På den led indstiller den automatisk uret til den gældende tidszone, således at du ikke skal tænke på det. Med den nye teknologi som er  proppet i uret, kan den registrere et tidszoneskift på bare tre sekunder.

Sol-aspektet handler om, at SEIKO Astron GPS Solar anvender lys som energikilde. Det vil altså sige, at energien lagres i et genopladeligt batteri, hvilket gør batteriskift overflødigt.

Køb SEIKO Astron hos Ditur

Køb dit nye SEIKO Astron her hos Ditur og nyd godt af vores mange fordele. F.eks. kan du altid regne med at få markedets bedste pris, når du handler hos Ditur. Vi har nemlig prisgaranti på alle vores produkter. Det betyder, at vi gladeligt matcher prisen, hvis du kan finde varen billigere på en anden dansk webshop.

Samtidig garanterer vi også altid en lynhurtig levering, ligesom du altid får 2 års garanti og 99 dages returret. Vi gør altid vores bedste, for at skabe den bedste kundeoplevelse. Derfor glæder det os også at se, at over 40.000 personer har belønnet os med fem stjerner på Trustpilot.

Har du spørgsmål til vores SEIKO ure, eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1