Braun

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr299
    kr695
Brand
Urværk
Diameter
Materiale
Farve
Type ur

11 produkter

Vægure og bordure fra tyske Braun

Braun så dagens lys i 1921, da stifter Max Braun åbnede dørene for sin virksomhed, der i første omgang producerede reservedele til radioer. Braun var en innovativ sjæl og som den første i Europa stod han i 1929 bag den første radio, der både kunne afspille radio og plader samt bånd. 

Der er sket meget siden dengang, men Braun er stadig kendetegnet ved deres innovative tilgang, og de fik for alvor deres gennembrud med deres barbermaskiner til mænd. Siden da har de udvidet deres sortiment med køkkenudstyr, tandbørster og ure - ikke mindst. På tværs af produkterne finder man en fællesnævner: Kvalitet. 

Brauns fokus på kvalitet er en af hovedårsagerne til, at brandet har eksisteret i mere end 100 år, ligesom de altid er på forkant med de nyeste tendenser - uanset om det er i køkkenet eller badeværelset.  

Vægure og bordure fra Braun

På siden her finder du vores udvalg af vægure, vækkeure og bordure fra Braun. Brandet er kendetegnet ved sit minimalistiske design, der passer perfekt til det skandinaviske hjem. Med et ur fra Braun kan du være sikker på, at kvaliteten er i top.

Som altid sørger vi for dag til dag-levering, giver dig 99 dages fuld returret, og så yder vi prisgaranti på alle de varer, du ser i sortimentet.

Har du brug for yderligere overbevisning, inden du køber dit vægur eller bordur fra Braun hos os, kan du slå turen forbi vores Trustpilot, hvor vi har mere end 25.000 anmeldelser og en samlet vurdering på næsten 5 ud af 5 stjerner.

1