LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Rosefield - Individualitet & Klasse

Rosefield Watches laver luksuriøse, men stadig prisvenlige armbåndsure til kvinder med et klassisk, elegant og feminint design.

Sortimentet af Rosefield er stort og byder på mange styles, så der er garanti for, at du kan finde lige netop det Rosefield, som passer til din stil. 

Kort fortalt er Rosefield dameure en hyldest til en positiv indstilling og tolerence for et frit sind lige som i Amsterdam og New York.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr599
    kr995
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Remmens farve
Rem
Materiale
Rembredde
Type ur
Armbåndsstørrelse
Gavesæt inklusiv

Kategorier(8)

66 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Køb Rosefield ure hos Ditur

Hos Ditur har vi et virkelig bredt udvalg af det amerikansk og hollandske brand Rosefield.

Ure fra Rosefield er både stilfulde og elegante med et minimalistisk design. Derudover er det ure af høj kvalitet, som er virkelig tiltalende til damer, som elsker det feminine ur design. Rosefield brandet er en hyldest til den positive indstilling og tolerance for et frit sind, som du finder i både USA og Holland. 

Dameure fra Rosefield

Rosefield dameure fås med et kvarts urværk. Dette betyder at uret er batteridrevet, hvilket gør det meget nemt at vedligeholde, og uret vil være meget præcist. Hos Ditur finder du et stort udvalg af Rosefield ure til damer. Modellerne er tilgængelige i mange forskellige typer remme, samt i mange forskellige farver på både urskive, remme og urkasse. Derudover er urene virkelig stilfulde og elegante, så der vil være noget til enhver smag. Hos Ditur kan du også finde Rosefield gavesæt her. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur.dk er der fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Rosefield-ure? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

2