Rosefield

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr495
    kr1195
Køn
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur
Type smykke

Kollektioner(8)

51 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Køb Rosefield ure hos Ditur

Hos Ditur har vi et virkelig bredt udvalg af det amerikansk og hollandske brand Rosefield.

Ure fra Rosefield er både stilfulde og elegante med et minimalistisk design. Derudover er det ure af høj kvalitet, som er virkelig tiltalende til damer, som elsker det feminine ur design. Rosefield brandet er en hyldest til den positive indstilling og tolerance for et frit sind, som du finder i både USA og Holland. 

Dameure fra Rosefield

Rosefield dameure fås med et kvarts urværk. Dette betyder at uret er batteridrevet, hvilket gør det meget nemt at vedligeholde, og uret vil være meget præcist. Hos Ditur finder du et stort udvalg af Rosefield ure til damer. Modellerne er tilgængelige i mange forskellige typer remme, samt i mange forskellige farver på både urskive, remme og urkasse. Derudover er urene virkelig stilfulde og elegante, så der vil være noget til enhver smag. Hos Ditur kan du også finde Rosefield gavesæt her. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur.dk er der fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Rosefield-ure? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

2