Stührling ure

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Stührling ure 

Det amerikanske mærke Stührling blev startet af Henry Fischer i 2002.

Han mission var at gøre kvalitetsure til et allemandseje. 

Henry Fischer blev som ung hurtigt betaget ure og det at samle på dem blev hans lidenskab. Det blev dog hurtigt en dyr affære. Han gjorde sig den opdagelse, at de fleste ure var prissat efter oversmarte reklamekontrakter med kendisser og sportsfolk. Priserne på luksusure steg og steg.

Efter en rejse til Schweitz, som er verdens centrum for ure, fik Henry mod på at starte sit eget.

Han besluttede sig for at lave sit eget mærke med kvalitetsure til fornuftige priser. Enhver skal have muligheden for at eje et luksusarmbåndsur, uanset vedkommendes sociale status eller økonomiske klasse. 

Stührlings grundlæggende værdier ligger i dets lidenskab og dedikerede indsats for at tilbyde førende designs til rimelige priser. Alle deres ure er produceret efter nutidens sociale og designmæssige tendenser, til overkommelige priser.

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Stührling ure. Det betyder, at ægteheden af dit ur er sikret samt har du 2 års garanti. Alle vores Stührling ure bliver sendt fra deres officielle produktionslager. Med et Stührling ur fra Ditur.dk får du adgang til officiel Stührling ure service via det medfølgende og stemplede garantibevis. Ligeledes tilbyder Ditur.dk prisgaranti på alle produkter fra Stührling. Dette betyder at vi løbende tjekker vores priser ift. Vores konkurrenter og sikrer, at vores pris er Danmarks bedste!

Filtrering

Pris
Køn
Mærke
Rem
Diameter
Urskivens farve
Urkassens farve
Remmens farve
Glas
Urværk
Vandbeskyttelse
Kategori
Materiale lænke

61 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

61 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

2

Vores kunder elsker os