TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Stührling

Det amerikanske mærke Stührling blev startet af Henry Fischer i 2002. Han mission var at gøre kvalitetsure til et allemandseje. 

 Henry Fischer blev som ung hurtigt betaget ure og det at samle på dem blev hans lidenskab. Det blev dog hurtigt en dyr affære. Han gjorde sig den opdagelse, at de fleste ure var prissat efter oversmarte reklamekontrakter med kendisser og sportsfolk. Priserne på luksusure steg og steg.

 Stührlings grundlæggende værdier ligger i dets lidenskab og dedikerede indsats for at tilbyde førende designs til rimelige priser. Alle deres ure er produceret efter nutidens sociale og designmæssige tendenser, til overkommelige priser.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr599
    kr14995
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Bezel farve
Remmens farve
Rem
Krone
Specialfunktioner
Materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur

Kategorier(6)

75 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Køb Stührling ure hos Ditur.dk - Kvalitetsure for alle

Hos Ditur.dk finder du et bredt udvalg af Stührling ure.

Stührling har en lang og flot historie, som bunder i en stor lidenskab for urmageriet. Så uanset om din lidenskab er elegant design, urværket eller den strålende sammenføring af farver og materialer, så vil et ur fra Stührling helt sikkert skabe stor glæde hos dig. 

Historien om Stührling

Urmærket Stührling blev etableret i 2002 af Henry Fischer. Han var betaget af urmageriets kompleksitet og dette århundrede gamle fag, og han ønskede at dele denne lidenskab. Dengang var luksusure afsindig dyre, og det var langt fra alle, som kunne pryde armen med sådan et. Fischer rejste derfor til Schweiz, verdens centrum for ure. Her opdagede han, at de høje prise kom fra reklamekontrakter med kendisser og sportsfolk. Fischer var inspireret af designet på luksusurene, men kunne ikke forene sig med, at den høje pris kom fra reklamekontrakter. Derfor satte han sig for, at det at eje et luksus armbåndsur skulle være tilgængelig for alle. Dette er samme overbevisning, Ditur.dk har. 

Herreure fra Stührling

Hos Stührling finder man herreure til enhver smag, uanset om man er til dykkerure, ure med kig til urværk eller mere klassiske dress ure. Udvalget hos Ditur.dk dækker flere af Stührlings anerkendte kollektioner, herunder Aquadiver, Monaco og GMT. Yderligere findes både kvarts og automatiske ure, så man kan få lige den type, man foretrækker. De automatiske ure skaber særligt glæde hos entusiaster, som ligesom Sthürling er betaget af urmageriet århundrede gamle fag. 

Generelt for urene fra Stührling er, at de er af høj kvalitet og bliver produceres af de bedste råvarer. Meget arbejde foregår også i hånden for at sikre den høje kvalitet. 

Dameure fra Stührling

Stührling har også en række dameure. Disse er typisk smallere end herreurene. Her er der også leget med farver og materialer, så der kan findes et ur til enhver kvinde. Dameurene har ligeledes samme høje kvalitet og sans for detaljerne, som Stührling er kendt for. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Leder du efter et specifikt Stührling ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Stührling ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

2