Casio

Casios digitale ure er utroligt velkendte i Danmark. Casio oprinder var Japan, hvor urene også produceres. Hos Ditur.dk forhandler vi Retro serien, som er yderst populær for urenes simple design. Vi tilbyder altid prisgaranti, hvor vi sikrer os de laveste priser på markedet. 

33 vare(r)

Sorter stigende

33 vare(r)

Sorter stigende

Casio

Casio er en multinational elektronik virksomhed, der blev grundlagt tilbage i 1946 i Japan. Virksomheden producerer blandt andet lommeregnere, mobiltelefoner, kameraer og selvfølgelig ure. 

Casios første ur blev lanceret tilbage i 1974, og var det første ur med automatisk kalenderfunktion. Casio har altid haft fokus på det tekniske ved deres ure, hvorfor de også har produceret ure med kompas, samt nogle der selv kunne tilpasse sig tidszonerne. Hos Ditur.dk tilbyder vi de populære digitale ure fra retro-serien. Urene er ekstremt velkendte i Danmark, og kan købes med sølv eller guld lænke. 

Prisgaranti

Vi tilbyder altid prisgaranti på alle vores ure, dette gør vi, for at at sikre os den billigste pris for vores kunder. Derudover har vi dag-til-dag levering og en fremragende score på Trustpilot.