Casio ure

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr135
    kr9495
Køn
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Materiale
Type ur
Type børneur
Tilbehør

Kollektioner(6)

260 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Casio ure 

Casio er et verdensomspændende urmærke kendt for sit originale design og ure af høj kvalitet. Casio står bag banebrydende teknologisk innovation og design indenfor ure med populære serier som Casio Vintage, Baby-G, G-Shock, Edifice og Collection. Tilbage i 1974 lancerede de det første armbåndsur med automatisk kalenderfunktion, og siden har Casio også poduceret ure med kompas, samt ure der automatisk kan tilpasse sig forskellige tidszoner.

Vi er derfor hos Ditur stolte af at være forhandler af Casio ure. Casio ure har oplevet en renæssance i Danmark i løbet af de seneste år. Specielt de små smarte digitale armbåndsure har prydet mange håndled i det ganske land, og vi forstår godt hvorfor. Designet er klassisk og retro, og samtidig er det så let, at man næsten ikke ænser, at det sidder på ens håndled. Mange kan også godt lide nemheden ved et digitalur, som aflæses på samme nemme måde, som man har vænnet sig til med smartphones. 

Casio ure startede som noget helt andet

Selvom det første Casio ur blev lanceret i 1974, havde mærket eksisteret i lang tiden inden da. Casio blev nemlig etableret umiddelbart efter 2. Verdenskrig i 1946. Dengang havde grundlæggeren, Tadao Kashio, og hans brødre, primært fokus på at producere lommeregnere.

Det resulterede i, at de i 1950 kunne præsentere Japans første elektroniske lommeregner. I takt med at Casio blev et større og større brand, begyndte de også at udvide kompetenceområderne til andre elektroniske elementer.

Men det var altså ‘først’ i 1974, at det første Casio ur blev lanceret. Det første Casio ur hed Casiotron og var noget af en revolution på ur-markedet. Selvom man tager det for givet i dag, var det altså revolutionerende teknologi, når Casio præsenterede digitale ure der både kunne give det eksakte klokkeslæt, men også hvilken dato det var.

Stort udvalg af Casio ure til både mænd og kvinder

Hos Ditur tilbyder vi Casio ure både til mænd og kvinder. 

Vi tilbyder blandt andet ure fra den populære Retro-serie, som hedder Casio Classic. Eksempelvis har vi modellen CASIO CLASSIC RETRO. Dette digital ur er lavet af rustfri stål, er med datovisning og samtidig har det en stopur-funktion. 

Disse retro armbåndsure er efterhånden ekstremt velkendte i Danmark, hvor du både ser dem med lænker af sølv, guld eller resin-rem. Vi har selvfølgelig alle varianter hos Ditur.

Men vi har også andre lækre ure fra Casio. En af vores andre bestsellers er G-Shock ure, som eksempelvis CASIO G-SHOCK GA-2100-1AER. Det har en gummirem i silikone, hvilket gør, at den både er behagelig og holdbar. Du kan både finde G-Shock ure med kvarts-urværk og med automatisk urværk. På den måde er der noget for enhver smag, uanset hvilken af varianterne man er mest til.

Hos Ditur kan du finde disse kollektioner af Casio ure:

Casio herreure

Find dit nye Casio herreur blandt vores mange valgmuligheder her på siden. Udvalget af Casio herreure spænder bredt, og der er stor alsidighed og bred appel i de mange forskellige modeller. Fælles for dem alle er, at de er udviklet med nytænkning i fokus. Derfor vil teknologien altid være i fokus, ligesom de altid vægter godt håndværk, høj funktionalitet og gennemtænkte specifikationer. Blandt de mest populære Casio herreure er bl.a. G-Shock-serien samt Casio Vintage. Et Casio ur kan fungere til mange forskellige slags brug - Det kan bruges som sports- og aktivitetsur eller som et almindelig dress watch.

Casio dameure

Du kan også sagtens finde dit nye Casio Dameur her hos Ditur. Eksempelvis kan de mere sporty og vovede kvinder prøve Baby-G-serien, som tager alle Casios mange funktioner, og pakker dem ind i et farverigt design. Således er det et ur med karakter, samt høj funktionalitet og modstandsdygtighed. Derudover skal det nævnes, at mange af Casios ure er unisex. Det vil altså sige, at mange af de ure fra Casio som du finder i vores udvalg, kan sagtens bruges som både dameure og herreure.

Find andre gode urmærker hos Ditur

Hos Ditur forhandler vi eksklusive armbåndsure til både mænd og kvinder. Vi har et stort udvalg af både mekaniske ure og kvartsure samt alt fra dykkerure til dress watches. Vores ure henvender sig til alle, og der er ikke gået på kompromis med hverken design eller kvalitet. 

Vi har alt fra både eksklusive til prisvenlige producenter. Vi har også et stort udvalg af urremme, urbokse og andet tilbehør. 

Hos Ditur mener vi, at alle bør have mulighed for at købe et ur, der passer perfekt til en selv. Vi udbyder derfor ure til overkommelige og fornuftige priser, så der altid vil være et, som matcher din stil og personlighed.

Vi forhandler de nyeste og mest trendy brands, som er på markedet. Eksempelvis Daniel Wellington, Fossil, Vincero, Hugo, Boss, Tommy Hilfiger, Skagen Denmark m.fl. 

Køb dit Casio ur online hos Ditur.dk

Giv dig selv, eller en du holder af, en gave, og køb et Casio ur online hos Ditur i dag. Vores prisgaranti sikrer markedets skarpeste priser, og vores dag-til-dag levering gør, at du ikke skal vente længere tid end højst nødvendigt. 

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på TrustpilotHvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

7