Casio ure

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Casio ure 

Casio er en multinational elektronikvirksomhed, der blev grundlagt tilbage i 1946 i Japan. Virksomheden producerer blandt andet lommeregnere, mobiltelefoner, kameraer og selvfølgelig ure.

Casios første ur blev lanceret tilbage i 1974, og var det første ur med en automatisk kalenderfunktion. Casio har altid haft fokus på teknologisk innovation i deres ure, hvorfor de også har produceret ure med kompas, samt ure der selv kunne tilpasse sig forskellige tidszoner.

Hos DitUr.dk tilbyder vi de populære digitale ure fra Retro-serien. Urene er ekstremt velkendte i Danmark, og kan købes med sølv eller guld lænke.

Prisgaranti på alle vores ure

Vi tilbyder altid prisgaranti på alle vores ure. Det gør vi, for at sikre os den billigste pris for vores kunder. Derudover har vi dag-til-dag-levering og 99 dages returret. Hvis du vil vide mere, kan du altid dykke ned i de tusindvis af gode anmeldelser, der ligger på Trustpilot.

Filtrering

Pris
Køn
Mærke
Rem
Diameter
Urskivens farve
Urkassens farve
Remmens farve
Glas
Urværk
Vandbeskyttelse
Kategori
Materiale lænke

61 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

61 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Casio

Casio blev grundlagt som virksomhed i Japan i 1946. I 1957 blev de verdenskendte, da de introducerede den første elektroniske lommeregner med stor succes. På baggrund af netop denne teknologiske innovation skabte de fundamentet for fremtidens digitale ure.

Casios digitale ure så dagens lys i 1980'erne, og op gennem 90'erne etablerede Casio sig som det førende brand på markedet for digitale ure. Casio-urene var enkle, lette og derfor vældig populære.

Casios digitale ure blev hurtigt populære rundt i verden og er også et utroligt velkendt navn i Danmark. Hvem har ikke selv haft et Casio-ur på håndleddet i skolegården? I hvert fald kendte man nogen, der havde. Casio-urene er stadig populære den dag i dag, for de trækker nemlig tråde tilbage til stilen i 90’erne. Så du kan nemt kombinere dit smarte look med et klassisk digitalt Casio-ur.

Casio er en af de tidligste producenter af kvartsure både til mænd og kvinder, og de producerer i dag både digitale og analoge ure.

Et ur med teknologisk innovation

Gennem tiden har Casio været først på banen med ny teknologi og innovation. De var de første til at designe ure, som kan vise tiden i forskellige tidszoner. Ligesom de var firstmovers til at udvikle ure med vandtæt funktion og temperatur- og højdemålere, der hurtigt blev inkorporeret i deres ure.

I de senere år er Casio armbåndsure blevet udstyret med teknologi, der synkroniserer med både radiomaster og GPS, så den måler og viser tiden med største præcision.

DitUr.dk forhandler blandt andet Casios Retro-serie, der er yderst populær som både herreure og dameure. Med deres enkle design og høje funktionalitet passer Casio-ure til en bred målgruppe. 

Vi tilbyder prisgaranti på alle produkter fra Casio, hvor vi løbende holder øje med priserne hos vores konkurrenter på markedet for at sikre os, at vores priser er Danmarks bedste og billigste. Hos DitUr.dk kan du også købe Casio-ure med dag-til-dag-levering og 99 dages returret. Og så er DitUr.dk en e-mærket webshop.

2

Vores kunder elsker os