OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Casio

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Casio ure 

Casio er en multinational elektronikvirksomhed, der blev grundlagt tilbage i 1946 i Japan. Virksomheden producerer blandt andet lommeregnere, mobiltelefoner, kameraer og selvfølgelig ure.

Casios første ur blev lanceret tilbage i 1974, og var det første ur med en automatisk kalenderfunktion. Casio har altid haft fokus på teknologisk innovation i deres ure, hvorfor de også har produceret ure med kompas, samt ure der selv kunne tilpasse sig forskellige tidszoner.

Hos DitUr.dk tilbyder vi de populære digitale ure fra Retro-serien. Urene er ekstremt velkendte i Danmark, og kan købes med sølv eller guld lænke.

Prisgaranti på alle vores ure

Vi tilbyder altid prisgaranti på alle vores ure. Det gør vi, for at sikre os den billigste pris for vores kunder. Derudover har vi dag-til-dag-levering og 99 dages returret. Hvis du vil vide mere, kan du altid dykke ned i de tusindvis af gode anmeldelser, der ligger på Trustpilot.

Produkter

Filtrering

Pris
Køn
Urets diameter
Rem
Urværk
Remmens farve
Urskivens farve
Urkassens farve
Glas
Krone
Vandbeskyttelse
Bredde på rem
Type

153 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Ditur.dk er forhandler af Casio ure 

Casio er en Japansk virksomhed der blev grundlagt tilbage i 1946 i Japan. Casio har en lang produktkategori inden for mobiltelefoner, lommeregnere, mobiltelefoner, musikinstrumenter og selvfølgelig armbåndsure. Casio var banebrydende da de i 1974 producerede et ur med automatisk kalenderfunktion. Virksomheden har altid haft fokus på den teknologiske innovation i deres ure der tydeliggøres heraf, da de har produceret ure med kompas og ure der selv kunne tilpasse sig forskellige tidszoner. Vi er derfor hos Ditur.dk stolte af at være Casio ure forhandler. 

Find Casio armbåndsure til både mænd og kvinder

Hos Ditur.dk tilbyder vi Casio ure både til mænd og kvinder. Vi tilbyder blandt andet ure fra den populære Retro-serie, som er Casio Digital Watch, herunder kan du se modellen CASIO CLASSIC RETRO. Dette er lavet af rustfri stål, med datovisning og samtidig har det stopur funktion. Disse er ekstremt velkendt i Danmark hvor der er både Casio ure guld og Casio ure sølv lænker. Hos Ditur.dk har vi også andre lækre ure fra Casio som ikke er digitale. Et er de bestsellers ure vi foretrækker er CASIO G-SHOCK GA-2100-1AER, som har en gummirem i silikone, hvilket gør at den både er behagelig og holdbar. Urværket er kvarts hvilket betyder det er batteridrevet. Et kvartsurværk sørger for at at uret altid går nøjagtigt og nemt at vedligeholde. 

Find andre gode urmærker på Ditur.dk 

Hos Ditur.dk forhandler vi ekslusive ure til både mænd og kvinder. Vi har et stort udvalg af både mekaniske- og kvartsure. Vores ure henvender sig til alle og der er ikke gået på kompromis med hverken design eller kvalitet. Vi har alt fra både ekslusive til prisvenlige producenter. Vi har også et stort udvalg af urremme, urbokse og andet tilbehør. Hos Ditur.dk mener vi at alle bør have mulighed for at købe et ur der passer perfekt til dig. Vi udbyder derfor ure til overkommelige og fornuftige priser, så der altid vil være et som matcher din stil og personlighed.

Du finder bl.a. herreure i guld, stål, sorte og ure i titanium, derudover sælger vi også dameure i guld, rosaguld og sølv. Du har også mulighed for at finde ure i en række forskellige designs fra de store og populære urmærker samt inspirerende og nye brands. 

Vi forhandler de nyeste og mest trendy brands som er på markedet. Dette er alt fra de mest kendte som Daniel Wellington, Fossil, Vincero, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Skagen Denmark m.fl. Derudover finder du også lækre produkter fra vores upcoming brands såsom Olivia Burton, Grand Frank, About Vintage, Vincero og mange flere. Vi har mere end 50 urmærker og mere end 800 ure i vores sortiment. 

Læs vores anmeldelser på Trustpilot

Hos Ditur.dk kan du købe ure hvor der altid er dag-til-dag levering ved køb inden kl. 16:00. Vi har prisgaranti, så du er dermed sikret den laveste pris. Hvis du finder dit ur billigere et andet sted, prismatcher vi uret, så du får den samme pris hos os. Vi har også 2 års garanti på dit Casio ur, skulle du efter køb ombestemme dig, tilbyder vi altid 99 dages fuld returret. 

Hvis du har brug for en overbevisning, kan du gå ind og læse vores mere end 20.000 anmeldelser på Trustpilot, hvor vi har fået 5 ud af 5 stjerner. 

4

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på