TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Casio - Det nymoderne retro ur

Japanske Casio stammer helt tilbage fra 1946 og har siden været verdens førende på levering af digitale armbåndsure.

I dag har Casio et bredt spænd af digitale og quartz ure med alle typer designs. Brandet var dog enormt stort i 90'erne med de aflange digitale ure. Denne type ure er i dag blevet retro, men storsælger fortsat verden over.

Brandet spænder over en række moderne serier herunder Edifice, G-Shock, Baby-G osv.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr125
    kr6385
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Bezel farve
Remmens farve
Rem
Specialfunktioner
Materiale
Rembredde
Remlængde
Type ur

Kategorier(5)

192 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Casio ure hos Ditur

Ditur er stor forhandler Casio ure. Casios første ur blev lanceret tilbage i 1974 og var det første armbåndsur med en automatisk kalenderfunktion. I Casio ure har der altid været fokus på teknologisk innovation, hvorfor de også har produceret ure med kompas samt ure, der selv kunne tilpasse sig forskellige tidszoner. Vi er derfor hos Ditur.dk stolte af at være forhandler af Casio ure.

Casio ure har oplevet en renæssance i Danmark i løbet af de seneste år. Specielt de små smarte digitale armbåndsure har prydet mange håndled i det ganske land, og vi forstår godt hvorfor. Designet er klassisk og retro, og samtidig er det så let, at man næsten ikke ænser, at det sidder på ens håndled. Mange kan også godt lide nemheden ved et digitalur, som aflæses på samme nemme måde, som man har vænnet sig til med smartphones. 

Find Casio armbåndsure til både mænd og kvinder

Hos Ditur.dk tilbyder vi Casio ure både til mænd og kvinder. Vi tilbyder blandt andet ure fra den populære Retro-serie, som er Casio Digital Watch. Eksempelvis har vi modellen CASIO CLASSIC RETRO.

Dette digital ur er lavet af rustfri stål, er med datovisning og samtidig har det en stopur-funktion. Disse armbåndsure er efterhånden ekstremt velkendte i Danmark, hvor du både ser dem med lænker af sølv, guld eller gummi. Vi har selvfølgelig alle varianter hos Ditur.dk

Vi har også andre lækre ure fra Casio, som ikke er digitalure. Et af de bestseller-ure, vi foretrækker, er CASIO G-SHOCK GA-2100-1AER, som har en gummirem i silikone, hvilket gør, at den både er behagelig og holdbar. Urværket er kvarts, hvilket betyder, det er batteridrevet. Et kvartsurværk sørger for, at uret altid går nøjagtigt og er nemt at vedligeholde. 

Køb dine Casio ure online hos Ditur.dk

Giv dig selv, eller en du holder af, en gave, og køb et Casio ur online hos Ditur.dk i dag. Vores prisgaranti sikrer markedets skarpeste priser, og vores dag-til-dag levering gør, at du ikke skal vente længere tid end højst nødvendigt. 

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 30.000+ anmeldelser på Trustpilot. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Telefonen er åben kl. 10-15 i hverdage.

Find andre gode urmærker på Ditur.dk 

Hos Ditur.dk forhandler vi eksklusive armbåndsure til både mænd og kvinder. Vi har et stort udvalg af både mekaniske ure og kvartsure. Vores ure henvender sig til alle, og der er ikke gået på kompromis med hverken design eller kvalitet. Vi har alt fra både eksklusive til prisvenlige producenter. Vi har også et stort udvalg af urremme, urbokse og andet tilbehør. 

Hos Ditur.dk mener vi, at alle bør have mulighed for at købe et ur. der passer perfekt til dig. Vi udbyder derfor ure til overkommelige og fornuftige priser, så der altid vil være et, som matcher din stil og personlighed.

Vi forhandler de nyeste og mest trendy brands, som er på markedet. Eksempelvis Daniel Wellington, Fossil, Vincero, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Skagen Denmark m.fl. Totalt set har vi mere end 50 urmærker og mere end 4000 ure i vores sortiment. Derfor håber vi på, at vi har noget, som passer din stil og præferencer. 

 

Prisgaranti på alle ure

Vi tilbyder altid prisgaranti på alle vores ure. Det gør vi, for at sikre os den billigste pris for vores kunder. Så hvis du mod forventning kan finde et Casio ur billigere end hos os, så matcher vi prisen. 

Derudover har vi dag-til-dag-levering og 99 dages returret. Hvis du vil vide mere, kan du altid dykke ned i de tusindvis af gode anmeldelser, der ligger på Trustpilot.

5