Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr995
    kr5895
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

36 produkter

Casio Edifice

Casio er mest kendte for deres simple og klassiske digital ure, som Casio Classic serien, som de indtog markedet med. Men igennem de seneste mange år har Casio udvidet deres sortiment helt vildt, og man kan nu finde nogle af de fedeste og mest robuste ure på markedet såsom G-Shock serien. Men ikke nok med det, så har brandet udvidet sortiment til nye racing ure såsom den fede Casio Edifice serie. Edifice serien har fået inspiration fra motorsporten, og derfor har Casio også leget med alle detaljerne ved designet. Casio Edifice urene er udstyret med en eksklusiv bezel/urkrans, som både er funktionel og stilfuld. Derudover er urene ofte udstyret med kronografer, hvilket kan bruges til f.eks. stopur, alt efter hvilken model, som der er tale om.

Urene fra Edifice serien kommer i den velkendte høje Casio kvalitet, som især kommer til udtryk ved de materialer, som urene er udførte i. Alle urene er udført i robust og langtidsholdbar rustfrit stål og kommer med et ridsefrit mineralglas. Casio Edifice serien består af herreure, som kommer i et racing design, og derfor henvender urene sig til manden, som elsker det sporty look.

Casio Edifice Solar

Det er svært at finde et federe racing ur end den klassiske Casio Edifice model. Men denne model toppede Casio selv, da de udgav den nye Casio Edifice Solar serie. Solar udgaven har et nyere og mere innovativt look end den klassiske model, samtidig med at den er udstyret med den virkelig fede solar funktion.

Solar betyder, at uret ikke længere er drevet af batteri som et kvarts ur eller af energi ved bevægelse ligesom et automatisk ur. Uret bliver nemlig drevet af sollys, hvilket vil sige, at uret altid vil være opladet, og klar til brug, så længe det har set solens lys engang imellem. Dette er en af de fedeste funktioner, som ure kan fåes med, og er virkelig efterspurgt af mange ur entusiaster verden over.

Vandtætte racing ure fra Casio

Nu tænker du måske, at der ikke kan være flere fede features ved racing serien fra Casio, men så tager du fejl. Casio Edifice er nemlig også virkelig vandtætte. Alle urene har en vandbeskyttelse på 10 ATM, hvilket vil sige, at de kan holde til vandtryk helt ned til 100 meter!

Derfor kan du benytte sportsuret i alt slags vejr uden bekymring. Du skal dog ikke benytte uret, hvis du skal ud og svømme eller dykke, da det vil skade urværket. Men derfor består serien stadig af nogle virkelig vandtætte ure, som kommer i det fedeste racing design.

Køb dit Casio Edifice ur online hos Ditur.dk

Giv dig selv, eller en du holder af, en gave, og køb et Casio Edifice ur online hos Ditur i dag. Vores prisgaranti sikrer markedets skarpeste priser, og vores dag-til-dag levering gør, at du ikke skal vente længere tid end højst nødvendigt. 

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 50.000+ anmeldelser på Trustpilot. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1