Produkter

Filtrering

Pris
 1. kr199
  kr499
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur
Type børneur

18 produkter

Accutime ure - Smartwatch til børn

Accutime er et amerikansk urbrand, som producerer ure og smartwatches til børn. Brandet blev grundlagt helt tilbage i 1967, og Accutime ure har siden dengang været forbundet med innovation og teknologi i særklasse. Især Accutime smartwatch til børn er yderst innovative, da de kombinerer mange funktioner med et design, som falder i mange børns smag. Teknologien og funktionerne som urene fra brandet besidder, har ført til at Accutime smartwatch som f.eks iTimes Kids smartwatch modellen er blevet nomineret til flere pris nomineringer.

Hos Ditur kan du finde Danmarks største udvalg af Accutime ure, og derfor kan du trygt finde din favorit hos os.

Smartwatch til børn med helte fra Marvel, Disney, Harry Potter og mange flere

Hvis du leder et smartwatch til børn, som de gerne vil gå med, så er du kommet til det rigtige sted. Accutime laver nemlig nogle af de fedeste smartwatch til børn med designs som alle børn elsker. Hvert eneste ur har et specielt tema, som taler til barnet interesse. Man kan finde smartwatches fra brandet, som har tema med diverse Disney film såsom Frozen eller med Superhelte film som The Avengers, Batman og meget mere. Derfor kan du nemt finde et smartwatch, som dit barn finder spændende her.

Fede funktioner i Accutime smartwatches

Ikke nok med at urene kommer i nogle virkelig fede designs, så er de også spækket med fede funktioner, som indebærer blandt andet:

 • Selfie kamera
 • Foto album
 • Video afspiller
 • Stemme optager
 • Lommeregner
 • Alarm
 • Skridttæller
 • Langtidsholdbare batterier

Køb Accutime hos Ditur

Hos Ditur kan du trygt købe Accutime ureDitur har dag-til-dag-levering, hvilket betyder at du modtager din pakke dagen efter du har bestilt den. Samtidig har vi prisgaranti, så du er dermed sikret den laveste pris. Hvis du finder dit ur billigere et andet sted, prismatcher vi naturligvis urene, så du får den samme pris hos os.

Ligeledes har vi også 2 års garanti på dit køb. Skulle du efter køb ombestemme dig, tilbyder vi altid 99 dages fuld returret. Ditur er autoriseret forhandler af Accutime ure, så du er garanteret ægthed af produktet. Hvis du har brug for en overbevisning, kan du gå ind og læse vores mere end 50.000 anmeldelser på Trustpilot, hvor vi har fået 5 ud af 5 stjerner.

Hos Ditur sidder vi klar til at give dig et hurtigt og hjælpsomt svar i hverdagene indenfor 24 timer - og ofte endda hurtigere - i vores kundeservice. Sidder du inde med nogle spørgsmål omkring dit smykke så tøv ikke. Vi kan kontaktes på [email protected] eller på Messenger, hvor du blot skriver til Ditur. 

1