TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Seiko ure 

Det betyder, at du er garanteret 100% ægthed og en international kvalitetsgaranti. Vi har desuden prisgaranti, 99 dages fuld returret og dag-til-dag-levering.

Seikos historie starter i Japan helt tilbage i 1881. Her åbnede en mand ved navn Kintarō Hattori en urbutik, hvor han reparerede og solgte ure. I 1892 producerede Hattori selv ure under navnet Seikosha. Med stor passion for at forbedre og finpudse sin teknologi og sit design, drev han frem til sin død Seikosha, som i 1924 blev omdøbt til det Seiko, vi kender i dag.

 

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr295
    kr21945
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Bezel farve
Remmens farve
Rem
Krone
Specialfunktioner
Gangreserve
Materiale
Udsmykning
Rembredde
Remlængde
Urets materiale
Urets farve
Vægurets Diameter
Type ur

Kategorier(4)

259 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Køb SEIKO ure på Ditur.dk – Japansk præcision og godt håndværk

Hos Ditur.dk finder du et bredt udvalg af ure fra SEIKO, den populære japanske urproducent.

Urmageren har en rig og lang historie. Kintaro Hattori begyndte at kreere ure allerede tilbage i 1882 under navnet Seikosha eller, groft oversat, “Huset for udsøgt håndværk”. Siden da er de blevet en af verdens største producenter af præcise designerure i de bedste materialer. Deres design – uanset om du vælger et dress- eller sportsur – emmer af præcision, elegance og innovation.

Hos os finder du både herre- og dameure, men også modelserier, der spænder fra sports- og dykkerure til traditionelle armbåndsure, der er velegnet til kontoret eller mere festlige anledninger.

Herreure fra SEIKO

Herreure fra SEIKO fås både som kvarts- og mekaniske ure. De mekaniske ure er kendetegnet ved, at sekundviseren har en flydende bevægelse, hvorimod kvartsuret kun tikker på sekundet. De mekaniske ure er mere komplekse og især populære blandt entusiaster, da de ofte er sammensat på samme vis, som vi har konstrueret ure i over et århundrede. Kvartsure er dog typisk mere præcise og ofte billigere.

Ved urene til mænd fra SEIKO er der stor variation i materialet – både når det gælder selve uret og urremmen. Uret er typisk i rustfrit stål eller et andet robust materiale i en vandtæt konstruktion (typisk 10 ATM / 100 meter). 

Diameteren på uret spænder vidt – mellem 26 til 48 mm. Du har altså gode muligheder for at vælge et ur, der passer til dine præferencer og proportionerne på dit håndled.

Dameure fra SEIKO

Vi har også et friskt udvalg af dameure fra SEIKO.

Det klassiske design er typisk smallere end herreurene, men giver dig til gengæld mulighed for at lege med materialevalget. Uret og urremme er i rustfrit stål i farverne: guld, rosaguld og stål.

Prisgaranti og dag til dag-levering

Leder du efter et specifikt SEIKO-ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores SEIKO-ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

7