💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

Seiko

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr295
    kr25745
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på bezel
Farve på rem
Remtype
Gangreserve
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Remlængde
Urets materiale
Farve på ur
Vægurets diameter
Type ur

Kollektioner(4)

239 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

SEIKO ure – Japansk præcision og godt håndværk

Find et bredt udvalg af ure fra SEIKO, den populære japanske urproducent, her hos Ditur. Urmageren har en rig og lang historie, hvor Kintaro Hattori begyndte at kreere ure allerede tilbage i 1882 under navnet Seikosha, som groft oversat betyder “Huset for udsøgt håndværk”. 

Siden da er de blevet en af verdens største producenter af præcise designerure i de bedste materialer. Deres design – uanset om du vælger et dress- eller sportsur – emmer af præcision, elegance og innovation.

Stort udvalg af SEIKO ure

Derfor kan du også finde et bredt udvalg af SEIKO ure her på siden. Hos os finder du både herre- og dameure, men også modelserier, der spænder fra sports- og dykkerure til traditionelle armbåndsure, der er velegnet til kontoret eller mere festlige anledninger.

Specielt dykkerure er SEIKO kendt for, hvor deres høje kvalitet skinner igennem i både design og funktionalitet.

Herreure fra SEIKO

Herreure fra SEIKO fås både som kvarts- og automatiske ure. De automatiske ure er kendetegnet ved, at sekundviseren har en flydende bevægelse, hvorimod kvartsuret kun tikker på sekundet. 

De mekaniske ure er mere komplekse og især populære blandt entusiaster, da de ofte er sammensat på samme vis, som vi har konstrueret ure i over et århundrede. Kvartsure er dog typisk mere præcise og ofte billigere.

Ved urene til mænd fra SEIKO, er der stor variation i materialet – både når det gælder selve uret og urremmen. Uret er typisk i rustfrit stål eller et andet robust materiale i en vandtæt konstruktion (typisk 10 ATM / 100 meter).

Diameteren på uret spænder vidt – mellem 26 til 48 mm. Du har altså gode muligheder for at vælge et ur, der passer til dine præferencer og proportionerne på dit håndled. Et af de allermest populære ure er SEIKO Chronograph, der med sit stilrene og elegante look er en sikker vinder. 

Dameure fra SEIKO

Vi har også et bredt udvalg af dameure fra SEIKO.

Det klassiske design er typisk smallere end herreurene, men giver dig til gengæld mulighed for at lege med materialevalget. Uret og urremme er i rustfrit stål i farverne: guld, rosaguld og stål.

Når du leder efter et dameur fra SEIKO, vil du se, hvordan der er et stort spænd i udtryk. Lige fra det helt klassiske, til det lidt mere udfarende og vilde. Derfor håber vi, at du kan finde et passende SEIKO ur, uanset hvilke præferencer du har.

Prisgaranti og dag til dag-levering når du køber SEIKO hos Ditur

Leder du efter et specifikt SEIKO ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne, om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, at hvis du finder det samme ur til en billigere pris, matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Hos Ditur er kunderne vores et og alt. Derfor prøver vi altid at skabe den bedst mulige kundeoplevelse. Heldigvis fortæller vores kunder, at de er meget glade for at handle med os. Over 40.000 mennesker lyver ikke, og derfor er vi super stolte af vores fem stjerner på Trustpilot.

Har du spørgsmål til vores SEIKO ure, eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

6