Seiko Ure

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Seiko ure 

Det betyder at du er garanteret ægthed og international garanti. Vi har desuden prisgaranti, 99 dages fuld returret og dag til dag levering

Seikos historie starter i Japan helt tilbage i 1881. Her åbnede en mand ved navn Kintarō Hattori en urbutik, hvor han reparerede og solgte ure. Elleve år efter producerede Hattori selv ure under navnet Seikosha. Med stor passion for at forbedre og finpudse sin teknologi og sine designs, drev han frem til sin død Seikosha, som i 1924 blev til det Seiko, vi kender i dag.

Det japanske navn "Seiko" kan eftersigende oversættes til "udsøgt" eller "succes". Hvilket passer rigtig godt til brandets historie og position på markedet i dag. Seikos vision er, at de altid skal være et skridt foran de andreog netop det passer ikke kun på brandets udvikling, men også på den måde de tænker ure i dag. 

Seiko vandt frem med verdens første masseproducerede kvarts ur, ligesom de senere introducerede den første kvarts kronograf. I 1980'erne var de igen først ude, da de producerede det første automatiske kvarts ur, der kombinerede fordelene ved et automatisk mekanisk ur og nøjagtigheden af et kvarts ur.

Det er især Seikos forspring på teknologien, der gør dem førende på markedet. Det Japanske brand har altid været et skridt foran, og når du køber et Seiko ur, er du garanteret, at du får et ur med nyeste teknologi og altid tidssvarende design.  

Seiko er kendt for 5 forskellige serier af ure; Astron, Prospex, Presage, Seiko 5 Sports og Seiko Premier.

Seiko Astron

Astron urene kan med GPS Solar teknologi kommunikere med GPS netværk og på den måde helt automatisk tilpasse sig tidszoner uanset hvor i verden, du befinder dig. Det oplader på solenergi, og har derfor aldrig brug for at få skiftet batteri. Seiko Astron kollektionen er for mænd, som ønsker et klassisk armbåndsur med nyeste avancerede funktioner.

Seiko Prospex

Navnet Prospex kommer af ordene "Professional Specifications" som understreger Prospex urenes høje kvalitet og utroligt professionelle specifikationer. Med Prospex linjen indtroducerede Seiko oprindeligt dykkerure, men i dag favner Prospex alle former for eventyr. 

Seikos første dykkerur blev præsenteret helt tilbage i 1965, og siden da deres dykkerure blev et af de mest foretrukne verden over. 50 års erfring med dykkerure er blevet til mange designmæssige udviklinger i Prospex linjen, men du finder dog stadig det aller første design i serien i dag med det oversized look på urkassen og skrue kronen placeret ved klokken 4. 

Seiko beskriver selv Prospex serien i dag som en serie til alle de eventyrlystne. Vision er at designe ure, som kan tages med overalt; både på land, i vand og i luften. Ure som er designet og testet til at kunne udstå selv de mest udfordrene omgivelser. 

Seiko Pressage

Presage er en linje fyldt med "dress" ure. Presage er elegante ure, med klassiske designs som passer både til hverdag, formelt eller fest. Linjen kombinerer Japansk æstetik med traditionelt urhåndværk, og Seikos top ekspertise indenfor mekaniske urværker.

Under Presage linjen finder du Presage Basic og Presage Prestige. Basic urene er, som navnet indikerer, en kategori af elegante ure med meget enkelt design, tidsløst og passende til alle lejligheder. Presitge kategorien byder på et overflod at luksus og glamour, med ure som skaber blikfang, uden at gå på kompromis ed det stilrene design og den høje kvalitet.

Seiko Presage er det kendte mærke Seikos “dress” linje. Presage linjen er en lækker og elegant linje, med klassiske designs der passer perfekt både til hverdag, formelt og i et professionelt miljø. Presage linjen kombinerer japansk æstetik med traditionelt urhåndværk, og Seikos famøse ekspertise inden for mekanik værker, der resulterer i en original kollektion af  smukke ure i høj kvalitet og langvarig performance.

Seiko 5 Sports

Seiko 5 Sports er en helt unik serie fra Seiko, hvor tallet 5 symboliserer 5 kompromisløse features. Alle urene har Seikos eget mekaniske urværk, visning af ugedag og dato, vandtæthed til 10 bar, sænket krone ved klokken 4 samt urkasse og lænke af højeste kvalitet. 

Det første Seiko 5 Sports ur blev lanceret i 1963. Det var Seikos og i øvrigt hele Japans første automatiske day-date ur. Siden da er der gået over 50 år, og Seiko 5 Sports har presset grænserne for, hvad vi kan forvente af et ur lige siden. Serien er særligt elsket af dem, hvis hjerte banker for mekaniske ure, og i dag er 60'ernes fem vigtige features stadig omdrejningspunktet for serien, mens de byder på nye opdaterede designs. 

Seiko Premier

Under Seiko Premier linjen finder du et stort udvalg af "dress" ure kombineret med særudgaver og særligt udvalgte modeller fra Seiko. Om linjen fortæller Seiko selv, at du også her finder ulastelig kvalitet kombineret med nyeste teknologi og den karakteristiske elegance som aldrig er afvigende i Seikos designs. Det er ure med ekstra "wow-effekt" med plads til at lege og udfordre deres eget branddesign, selvfølgelig indenfor deres egne æstetiske rammer. 

 

Hos Ditur.dk kan du købe Seiko ure med dag-til-dag levering, prisgaranti og 99 dages returret.

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Seiko ure i Danmark.

 

Filtrering

Pris
Køn
Mærke
Rem
Diameter
Urskivens farve
Urkassens farve
Remmens farve
Glas
Urværk
Vandbeskyttelse
Kategori
Materiale
Gangreserve

132 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

132 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

4

Vores kunder elsker os