Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr2965
    kr54795
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Gangreserve
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Materiale
Type ur

78 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

SEIKO Prospex

SEIKO Prospex har siden sin første udgivelse i 1965 været med til at rykke på de globale standarder med sin innovative teknologi. Med SEIKO Prospex prøver det japanske brand konstant at skabe mere pålidelighed og sikkerhed for både fritids- og professionelle dykkere, samt andre eventyrlystne.

Uret startede nemlig som et dykkerur, hvoraf navnet ‘Prospex’ kommer af ordene ‘Professional Specifications’. Det er også et meget godt billede på, hvordan SEIKOs fokus er. Nemlig at designe ure i så høj kvalitet, at det er det oplagte valg for de professionelle.

Derfor er der høje krav til urets holdbarhed, præcision, vandtæthed og generelle performance, således at uret excellerer i naturens elementer. 

Hos Ditur har vi et stort udvalg af Seiko Prospex ure, men hvis dit nye ure ikke ligger i dette udvalg, så kig også vores andre Seiko kollektioner såsom: 5 Sports, AlpinistAstron & Presage. Derudover kan du også gå på udkig i vores Seiko dameure og herreure.

SEIKO Prospex - Uret til outdoor-mennesket

SEIKO Prospex så som nævnt verdens lys for første gang i 1965. Derfor er det en ur-serie med en stor historik, og hvor der er sket meget siden dengang. Visionen er at skabe et ur, som kan tages på eventyr overalt. 

Du kan altså bruge SEIKO Prospex uanset om du er til vands, til lands eller i luften. Historisk set, er det dog som dykkerur at uret har gjort sig kendt og bemærket. Faktisk har SEIKO indgået et samarbejde med Professional Association of Diving Instructors (PADI), hvor de kendte SEIKO Prospex PADI er udgivet.

Hvis du er et outdoor-menneske med stor eventyrlyst, er SEIKO Prospex altså et oplagt valg. Med solid kvalitet, samt høj holdbarhed og performance, er det et ur som du sagtens kan tage med på eventyr i naturen.

Køb SEIKO Prospex hos Ditur

Køb dit nye SEIKO Prospex hos Ditur og nyd godt af vores mange fordele. Eksempelvis er du altid sikret markedets bedste priser, når du handler hos Ditur. Vi har nemlig prisgaranti, hvilket vil sige, at hvis du finder uret billigere på en anden dansk webshop, så matcher vi med glæde prisen.

Derudover kan du forvente dag-til-dag levering, 2 års garanti, 99 dages returret og en sublim kundeservice. Vi stræber nemlig altid efter at skabe den bedste oplevelse for vores kunder. Heldigvis fortæller vores kunder, at de er glade for at handle med os. Over 40.000 mennesker lyver ikke, og derfor er vi utroligt stolte over vores fem stjerner på Trustpilot.

Har du spørgsmål til vores SEIKO ure, eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

2