Olivia Burton

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr429
    kr1059
Køn
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Urkasse materiale
Type ur
Type smykke

17 produkter

Stort udvalg af Olivia Burton ure 

Hos Ditur.dk er vi stolt autoriseret forhandler af Olivia Burton. Jemma og Lesa grundlagde Olivia Burton, som er et britisk brand. Grundlæggerne sidder i London i Olivia Burtons hovedkvarter og arbejder tæt med deres lille team, for at sikre sig at hvert produkt er finjusteret til perfektion. Hos Ditur.dk vil vi gerne sikre os at du får præcis det ur der passer bedst til dig, hvorfor vi har et stort udvalg af Olivia Burton ure. Mange af urene er udsmykket meget elegant med et lækkert touch, der helt sikkert vil falde i enhver smag. Et stilrent design der får enhver kvinde til at blomstre, som fortjent. 

Unikke ure fra Olivia Burton

Det britiske brand Olivia Burton er kendetegnet ved deres unikke blomstret skiver. Det er et meget bredt sortiment, som tilbyder både klassiske ure, men også mere specielle og personlige ure. Urene fås både med lænke eller gummirem, som begge er to utrolige behagelige. Urene er i flere forskellige farver, og er derfor med til at ramme en bred målgruppe. De fås både i guld, sølv, rosegold og grå mm.. Urene har lynhurtigt sat sit eget præg på det danske marked og er blevet enormt populære. En speciel værdi ved disse ure er at op til flere af produkterne er økologiske. Et helt særligt kendetegn ved en række af Olivia Burtons ure er den famøse urskive. Den er oftest mønstret på flere forskellige måder, som giver et fantastisk look til den modebevidste kvinde. Et unikt kendetegn der skiller sig ud fra mængden og giver et lækkert udtryk. 

Bedste pris på Olivia Burton ure 

Vi tilbyder prisgaranti på alle ure fra Olivia Burton. Vi holder løbende øje med priserne fra vores konkurrenter på markedet. Dette gør vi for at sikre os, at vi er og forbliver Danmarks billigste. Udover vores prisgaranti tilbyder vi også 99 dages fuld returret og med dag-til-dag levering. 

Hvis du er blevet nysgerrig i at læse om flere af vores produkter, er du mere end velkommen til at kigge rundt på hjemmesiden. Du kan også gå på opdagelse på Trustpilot, hvor vi har fået 5 ud af 5 stjerner, og mere end 20.000 anmeldelser fra glade og tilfredse kunder. 

Designerure i god kvalitet 

Hos Ditur.dk er vi utrolig glade for, at vi har eksklusive ure til kvinder og mænd. Vi har verdenskendte brands fra hele verdenen som er med til at sidste sidste touch på dit hverdagslook. Vi forhandler både mekaniske- og kvartsure. Hos os er vi ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller pris, så vi sikre at der er et ur perfekt til dig. Du finder bl.a. herreure i guld, rosaguld, stål, sorte og ure i titanium, derudover sælger vi også dameure i guld, rosaguld og sølv. Udover ure, har vi også en masse tilbehør, som er med til at gøre din ursamling helt unik. Vi har mere end 50 urmærker og mere end 800 ure i vores sortiment. 1