Olivia Burton

Olivia Burton er et Britisk Brand med hovedsæde i London. Deres unikke ure er kendetegnet ved de blomstrede skiver, men sortimentet byder også på mere neutrale og klassiske ure. Urene har lynhurtigt sat sit præg på det danske marked, og er blevet ultra populære. Olivia Burton kan kun købes hos Ditur.dk, hvor du samtidig finder mere end 50 forskellige modeller. Hos Ditur.dk tilbyder vi naturligvis prisgaranti og hurtig levering. 

1-48 of 123

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter stigende

1-48 of 123

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter stigende

Olivia Burton

Olivia Burton er et af vores klare farvoritter til pigerne/damerne - urene fra Olivia Burton kendes ofte på deres blomstrede og farverige skiver, men et mere ukendt kendetegn, der ikke er nær så let at spotte er, at de ofte er økologiske. 

Olivia Burton fornyer sig konstang, og vi forsøger hos Ditur.dk at finde frem til de smukkeste af de nyeste ure. 

Olivia Burton med prisgaranti

Hos Ditur.dk har vi prisgaranti på Olivia Burton urene, det betyder at du som forbruger kan være sikker på at få den bedste pris hos os. Du kan læse mere om vores prisgaranti her

God kundeservice

Vi bestræber os på altid at hjælpe dig med at finde det rigtige ur. skulle du have nogle spørgsmål så skriv endelig til os. Vi tager desuden altid urene retur, og du har 99 dage til at returnere/ombytte dit dameur.