TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Olivia Burton

Ditur.dk er dansk autoriseret forhandler af Olivia Burton ure 

Olivia Burton er et Britisk Brand, grundlagt af Jemma og Lesa. I 2011 tog de springet og startede produktionen af Olivia Burton ure på fuldtid.

Deres unikke ure er kendetegnet ved blomstrede skiver, men sortimentet byder også på mere neutrale og klassiske ure. Urene har lynhurtigt sat sit præg på det danske marked og er blevet ultra populære. Derudover er et mere ukendt kendetegn, der ikke er nær så let at spotte, at de ofte er økologiske. 

Jemma og Lesa sidder i London i Olivia Burtons hovedkvarter og arbejder tæt med deres lille team, for at sikre sig at hvert produkt er finjusteret til perfektion.

Hos Ditur.dk kan du købe Olivia Burton med dag-til-dag levering, prisgaranti og 99 dages returret.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr495
    kr1145
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Bezel farve
Remmens farve
Rem
Materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur
Armbåndsstørrelse
Gavesæt inklusiv

50 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Stort udvalg af Olivia Burton ure 

Hos Ditur.dk er vi stolt autoriseret forhandler af Olivia Burton. Jemma og Lesa grundlagde Olivia Burton, som er et britisk brand. Grundlæggerne sidder i London i Olivia Burtons hovedkvarter og arbejder tæt med deres lille team, for at sikre sig at hvert produkt er finjusteret til perfektion. Hos Ditur.dk vil vi gerne sikre os at du får præcis det ur der passer bedst til dig, hvorfor vi har et stort udvalg af Olivia Burton ure. Mange af urene er udsmykket meget elegant med et lækkert touch, der helt sikkert vil falde i enhver smag. Et stilrent design der får enhver kvinde til at blomstre, som fortjent. 

Unikke ure fra Olivia Burton

Det britiske brand Olivia Burton er kendetegnet ved deres unikke blomstret skiver. Det er et meget bredt sortiment, som tilbyder både klassiske ure, men også mere specielle og personlige ure. Urene fås både med lænke eller gummirem, som begge er to utrolige behagelige. Urene er i flere forskellige farver, og er derfor med til at ramme en bred målgruppe. De fås både i guld, sølv, rosegold og grå mm.. Urene har lynhurtigt sat sit eget præg på det danske marked og er blevet enormt populære. En speciel værdi ved disse ure er at op til flere af produkterne er økologiske. Et helt særligt kendetegn ved en række af Olivia Burtons ure er den famøse urskive. Den er oftest mønstret på flere forskellige måder, som giver et fantastisk look til den modebevidste kvinde. Et unikt kendetegn der skiller sig ud fra mængden og giver et lækkert udtryk. 

Bedste pris på Olivia Burton ure 

Vi tilbyder prisgaranti på alle ure fra Olivia Burton. Vi holder løbende øje med priserne fra vores konkurrenter på markedet. Dette gør vi for at sikre os, at vi er og forbliver Danmarks billigste. Udover vores prisgaranti tilbyder vi også 99 dages fuld returret og med dag-til-dag levering. 

Hvis du er blevet nysgerrig i at læse om flere af vores produkter, er du mere end velkommen til at kigge rundt på hjemmesiden. Du kan også gå på opdagelse på Trustpilot, hvor vi har fået 5 ud af 5 stjerner, og mere end 20.000 anmeldelser fra glade og tilfredse kunder. 

Designerure i god kvalitet 

Hos Ditur.dk er vi utrolig glade for, at vi har eksklusive ure til kvinder og mænd. Vi har verdenskendte brands fra hele verdenen som er med til at sidste sidste touch på dit hverdagslook. Vi forhandler både mekaniske- og kvartsure. Hos os er vi ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller pris, så vi sikre at der er et ur perfekt til dig. Du finder bl.a. herreure i guld, rosaguld, stål, sorte og ure i titanium, derudover sælger vi også dameure i guld, rosaguld og sølv. Udover ure, har vi også en masse tilbehør, som er med til at gøre din ursamling helt unik. Vi har mere end 50 urmærker og mere end 800 ure i vores sortiment. 2