Bulova

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr1395
    kr9745
Køn
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Urkasse materiale
Udsmykning
Type ur

16 produkter

Bulova ure 

Bulova er kendte for at producere ure af virkelig høj kvalitet med nogle unikke designs. Historien om Bulova startede i 1875, da grundlæggeren Joseph Bulova emigrerede til Amerika. I en alder af blot 19 år åbnede han her sin første smykkebutik på Manhattan i New York. Efterspørgslen steg, og der gik ikke længe før Joseph Bulova etablerede sin egen produktion i Schweiz. Bulova ville ændre måden, som verdenen opfattede tiden på, og hans vision for brandet var at levere kvalitetshåndværk og samtidig være innovative ved at udfordre datidens urteknologier. 

Joseph Bulova havde et urokkeligt drive til perfektion, effektivitet og præcision. Kvalitetshåndværk blev fundamentet hvorpå Joseph Bulova byggede sit brand. Dog var det der brændte brandets løbende fremskridt, var hans opfindelses ånd - forfølgelse af innovation og teknologi blev altafgørende for Bulovas historie.

Ikke nok med at Bulova leverer urværk af højeste kvalitet og design, er brandet også blevet bemærket for mange andre forskellige tiltag. Bulova var en betænksom mand og han var stærkt forpligtet over for de soldater, som havde kæmpet under anden verdenskrig. I 1945 etablerede Joseph's søn, Arde Bulova sin egen urskole. Ideén bag urskolen var, at tilbyde sårede veteraner fra krigen mulighed for at dygtiggøre sig indenfor ure og give dem mulighed for et nyt job så de kunne leve videre og forsøge dem selv og deres familier

Hos Ditur.dk finder Danmarks største udvalg af Bulova ure

Bulova i dag

I dag er Bulova et anerkendt urmærke over hele verdenen, men det er stadig drevet af de samme kerneværdier om håndværk, innovation og teknologi som for over 140 år siden. Brandet fornyer sig hele tiden og kommer med spændende kollektioner samt udfordrer teknologierne. Derfor vil et Bulova ur altid være udført med de nyeste og mest effektive ur teknologier på markedet, og af den årsag, så kan du være sikker på at modtage et ur af virkelig høj kvalitet. 

Hos Ditur.dk fører vi en række modeller fra brandet Bulova. Du finder adskillige modeller fra serierne: Archive, Curve, Joseph Bulova, Marine Star og Rubaiyat. 

Bulova er et brand som stråler af ekslusivitet. Joseph Bulova startede med at sælge smykker i NYC og dette kan også tydeligt ses i hans designs - der er tænkt på hver en lille detalje. 

Prisgaranti og dag til dag-levering på Bulova ure

Leder du efter et specifikt Bulova ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Bulova ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

Vi sidder også altid klar til at hjælpe dig via de sociale medier. Kontakt os på Facebook her.  

 

1