SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Bulova

Kvalitets ure med spændende design

Bulova startede i 1875 i New York, USA. Dengang ville grundlæggeren Joseph Bulova, som brandet er opkaldt efter, ændre måden, som verdenen opfattede tiden på. Dermed havde han fokus på innovation, mens kvalitetshåndværk blev fundamentet for brandet. 

I dag er Bulova stadig drevet af de samme kerneværdier om håndværk, innovation og teknologi som for over 140 år siden. Brandet fornyer sig hele tiden og kommer med spændende kollektioner samt udfordrer teknologierne. 

 

 

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr1895
    kr9745
Køn
Urets diameter
Rem
Urværk
Remmens farve
Urskivens farve
Urkassens farve
Glas
Vandbeskyttelse

29 produkter

Om Bulova

Historien om Bulova startede i 1875, da grundlæggeren Joseph Bulova immigrerede til Amerika. I en alder af blot 19 år åbnede han her sin første smykkebutik på Manhatten i New York. Efterspørgslen steg, og der gik ikke længe før Bulova etablerede sin egen produktion i Schweiz.

Bulova ville ændre måden, som verdenen opfattede tiden på, og hans vision for brandet var at levere kvalitetshåndværk og samtidig være innovative ved udfordre datidens urteknologier. 

Foruden kvaliteture har Bulova også gjort sig bemærket med forskellige tiltag. F.eks. etablerede han efter 2. verdenskrig sin egen urskole, som bl.a. veteraner kunne bruge til at komme på fode igen. 

I dag er Bulova et anerkendt urmærke over hele verdenen, men det er stadig drevet af de samme kerneværdier om håndværk, innovation og teknologi som for over 140 år siden. Brandet fornyer sig hele tiden og kommer med spændende kollektioner samt udfordrer teknologierne.  

 

 

 

 

 

1