Urbokse
Filtre
varer

Urbokse og urkasser

Urbokse og urkasser spiller en afgørende rolle i beskyttelsen og opbevaringen af ure. De er designet til at forhindre ridser, skrammer og støv, der kan skade dine ure. Undgåelsen af disse skader er naturligvis af stor betydning, men urbokse og urkasser beskytter samtidig også mod snavs, der ellers kunne påvirke urets udseende og rem. Derfor er urbokse og urkasser den optimale måde at opbevare dine ure på. Men ud over de praktiske fordele, som urbokse og urkasser bringer, kan de også fungere som en del af indretningen. Hvis du er en samler med en imponerende ursamling, giver det mening at vise urene frem på en elegant måde. Dette bliver muligt med en urboks, da du kan præsentere din ursamling på en moderne og stilfuld måde.

Hos Ditur synes vi at en urboks er en nødvendighed for alle herre og damer, som ejer ure. Derfor har vi samlet Danmarks største udvalg af urbokse, som kommer i mange forskellige designs og størrelser. Derfor har du gode muligheder for at finde en urkasse, som passer til dine behov og din personlige stil i vores udvalg. Vi har også et stort udvalg af smykkeskrin, hvis du også skulle mangle opbevaring af dine smykker.

Hvorfor har du brug for en urboks / urkasse?

Man har brug for en urboks eller urkasse, fordi så kan man opbevare alle ens ure på samme sted, samtidig med at du undgår at urene får ridser, skrammer og støv. Mange danskere ligger deres ure på natbordet eller i tøjskabet når det bliver taget af. Men det er desværre også let at ridse uret, hvis det hurtigt skal flyttes eller falder på gulvet. Med en urkasse får du et sted, hvor du kan fremvise din ure og undgå ridser og uheld. Ligegyldigt om det er ure fra Daniel WellingtonTommy HilfigerSeikoJaguarHugo BossArmaniCasioTimex, eller Tissot.

Hvad er forskellen på urbokse og urkasser

Der er ikke den store forskel på urbokse og en urkasser. Det er synonymer for den samme ting, men der kan være en lille forskel alt efter hvordan man opfatter det. En urboks er typisk opbevaring af mere end 1 ur, hvorimod en urkasse også kan betegnes, som den kasse du modtager uret i, og derfor kun er til 1 ur. Men i og med at de minder så meget om hinanden, så kan man bruge begge betegnelser for urbokse og urkasser.

Stilfuld opbevaring af ure

Om du har et eller flere ure spiller ingen rolle, der skal stadig passes på dem. Vi har derfor også udvalgt vores sortiment af urbokse med omhu. Der er 4 forskellige typer urbokse som er:

En watch stands har plads til, at to ure hænger/bliver fremvist på samme tid. Selve holderen er i læder, og bunden er i marmor. Det giver et eksklusivt udtryk, som sammen med dit ur bliver en dekoration i sig selv.

En watch winder er til dig der har et eller flere automatiske ure. En watch winder roterer urene lydløst. Du skal derfor ikke bekymre dig om, at uret går i stå, hvis du ikke bruger det flere dage i træk. Vores watch windere har mange forskellige størrelser, så du kan finde en, som passer til din ursamling. Watch winders kører typisk med intervaller af 2 minutters rotation efterfulgt af 6 minutters pause. Der skiftes automatisk rotationsretning efter hver pause. Derfor vil en watch winder være det rigtig valg til ur-entusiasten med automatiske ure, som leder efter urbokse med rotation, så urene bliver holdt igang.

Urbakker er den tredje opbevaringsmulighed, vi tilbyder. Denne løsning er oplagt, hvis du har flere ure, du gerne vil have stående fremme, men ønsker noget andet end en urboks. Et watch display består som udgangspunkt af to moduler, men der kan købes flere til, hvis det ønskes. Dine ure fremvises på en elegant måde – præcis som hos professionelle urforhandlere. 

Den fjerde mulighed er de klassiske urbokse. De kan fås i forskellige materialer, farver og med plads fra 1 til 30 ure. En urkasse er nem at rejse rundt med, da de fleste har monteret låg. Har du flere forskellige urremme, kan de også opbevares i urkassen, sammen med resten af dine ure.

Urbokse til 6, 4 eller flere ure 

Hvis du leder efter urbokse i mange forskellige størrelser, så er du kommet til det rigtige sted. Hos Ditur kan du nemlig finde Danmarks største udvalg af urbokse. Urbokse til 6 ure er det mest populære valg, da det passer til manges ur-samling, og giver mulighed for at eventuelt tilføje flere ure i fremtiden. Vi har dog også et stort udvalg mindre modeller såsom f.eks. urbokse til 4 ure, hvis det passer bedre til dine behov. Hvis du har en stor ur samling, så kan du også finde urbokse med plads til helt op til 30 ure.

Alle vores urbokse kommer i mange forskellige designs, og materialer. Du kan f.eks. finde urbokse i træ, læder eller carbon, så der skulle være være en model til enhver smag. Derfor kan du finde en urboks, som passer til dine behov og stil uanset, om du leder efter store eller små urbokse hos Ditur.

Billige urbokse på tilbud

Er du på udkig efter de billigste urbokse af høj kvaltiet på markedet, så er Ditur stedet for dig. Vi har nemlig altid faste lave priser på urbokse af virkelig høj kvalitet. Men ikke nok med det, så kan du spare helt op til 70% på udvalgte modeller. Derfor kan du købe urbokse på tilbud til Danmarks laveste priser hos Ditur. Hvis du er en rigtig tilbudsjæger, så kan du også lave årets bedste handel med vores urbokse inkl. valgfrie ure tilbud. Med vores urbokse inkl. valgfrie ure tilbud, så kan du købe urbokse sammen med ure, og spare ekstremt mange penge.

Køb urbokse til Danmarks laveste priser hos Ditur

Hos Ditur tilbyder vi Danmarks største udvalg og laveste priser på urbokse. Derudover så tilbyder vi dag-til-dag levering, 99 dages returret, 100% ægte produkter, minimum 2 års garanti og meget mere, når du handler hos os. Vores store indsats fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke og værdsætter. Vi har nemlig fået 4,7 stjerner på Trustpilot på mere end 58.000 anmeldelser. Vi ønsker altid det bedste for vores kunder, og derfor skal du ikke tøve med at kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp.