💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

07. Januar 2021

Vi kigger tilbage på toppen af kvindeure fra 2020. Læs mere om årets favoritter her. 

03. August 2021

 Hvad er den gode bryllupsgave? Og hvordan gør man den personlig? Det kan være svært og overskueligt at finde den helt rette bryllupsgave, og mangler du inspiration, serverer vi i blogindlægget her 3 gode bud på en bryllupsgave, som brudeparret sent vil glemme. 

03. Juni 2021

Som en anden Neil Armstrong er Dissing Moonphase landet. Godt nok ikke på på månen, men på Ditur.dk. Bliv klogere på, hvad et moonphase-ur er, og hvordan det fungerer i blogindlægget her. 

07. Januar 2021

Et tilbageblik på Top 5 herreure i 2020, hvor du kan blive klogere på årets favoritter. 

17. Kan 2021

Pricerunner har uddelt prisen for Årets E-handler 2021 i kategorien Tøj & Tilbehør, og på den stod der Ditur.dk. En pris, der vækker stor glæde på kontoret i Hasselager.

14. Kan 2021

Nye funklende smykker vækker ofte en helt særlig følelse af glæde. Her får du tips og gode råd fra Mads Z og Hagerty til, hvordan du holder dine smykker smukke, så du har glæden af dem i mange år.

19. Marts 2021

En god gåtur med Thomas Frydelund bød på mange ting, i blogindlægget kan du høre mere om modeekspertens tanker og hvad han laver under corona nedlunkingen. 

19. Kan 2021

Vil du have et ur, som kan næsten alt det, som din smartphone også kan? Så bør du overveje et smartwatch. Et smartwatch sidder på håndleddet som et almindeligt ur, men det er også der lighederne stopper. For udover at kunne aflæse klokken, kan du meget, meget mere på et smartwatch. Smartwatches er blevet utroligt populære de seneste par år. Derfor har vi hos Ditur.dk lavet en guide til de bedste smartwatches, hvad de kan, og hvad du skal være opmærksom på, når du køber et. 

Hos Ditur.dk følger vi nemlig spændt med i udviklingen af smartwatches, og har ligeledes et stort udvalg, som du kan gå på udgik i. Herunder har vi samlet vores bud på tre af de bedste smartwatches lige nu, som selvfølgelig alle kan findes i vores udvalg.

 

16. November 2021

Dameuret anses som et af de vigtigste accessories, men et flot ur i høj kvalitet behøver ikke at koste en formue. Derfor har vi samlet de 10 mest populære dameure i 2021, som alle har fællesnævnerne: kvalitet, eksklusivitet og en knivskarp pris.

14. December 2021

Før eller siden skal alle børn lære klokken. Som regel bliver livet derhjemme også lidt nemmere, når de små har en fornemmelse og forståelse af begrebet tid. Men det kan godt være lidt tricky at lære, bl.a. fordi ‘tid’ er et svært begreb at forstå.

Derfor kommer vi her med et par tips og tricks til, hvordan du nemmest kan hjælpe dine børn på vej til at lære klokken.

10. Kan 2021

Kan du risikere at der er nikkel i dit ur eller smykke? I dette blogindlæg får du svar på sammenhængen mellem nikkel og de metaller vi hos Ditur sælger ure og smykker i.

10. November 2021

Mangler du inspiration til det perfekte herreur? I dette indlæg har vi samlet 5 populære herreure fra 2021. Her finder du noget til enhver smag og til ethvert behov.