TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

19. Kan 2021

Vil du have et ur, som kan næsten alt det, som din smartphone også kan? Så bør du overveje et smartwatch. Et smartwatch sidder på håndleddet som et almindeligt ur, men det er også der lighederne stopper. For udover at kunne aflæse klokken, kan du meget, meget mere på et smartwatch. Smartwatches er blevet utroligt populære de seneste par år. Derfor har vi hos Ditur.dk lavet en guide til de bedste smartwatches, hvad de kan, og hvad du skal være opmærksom på, når du køber et. 

Hos Ditur.dk følger vi nemlig spændt med i udviklingen af smartwatches, og har ligeledes et stort udvalg, som du kan gå på udgik i. Herunder har vi samlet vores bud på tre af de bedste smartwatches lige nu, som selvfølgelig alle kan findes i vores udvalg.

 

07. Januar 2021

Vi kigger tilbage på toppen af kvindeure fra 2020. Læs mere om årets favoritter her. 

29. Januar 2021

Smykker er meget mere end bare en accessorie. Smykker er udtryk for ens personlighed, og derfor er det vigtigt med det rette smykke.

07. Januar 2021

Et tilbageblik på Top 5 herreure i 2020, hvor du kan blive klogere på årets favoritter. 

03. Juni 2021

Som en anden Neil Armstrong er Dissing Moonphase landet. Godt nok ikke på på månen, men på Ditur.dk. Bliv klogere på, hvad et moonphase-ur er, og hvordan det fungerer i blogindlægget her. 

03. August 2021

 Hvad er den gode bryllupsgave? Og hvordan gør man den personlig? Det kan være svært og overskueligt at finde den helt rette bryllupsgave, og mangler du inspiration, serverer vi i blogindlægget her 3 gode bud på en bryllupsgave, som brudeparret sent vil glemme. 

14. Kan 2021

Nye funklende smykker vækker ofte en helt særlig følelse af glæde. Her får du tips og gode råd fra Mads Z og Hagerty til, hvor du holder dine smykker smukke, så du har glæden af dem i mange år.

10. Kan 2021

Kan du risikere at der er nikkel i dit ur eller smykke? I dette blogindlæg får du svar på sammenhængen mellem nikkel og de metaller vi hos Ditur sælger ure og smykker i.

19. Marts 2021

En god gåtur med Thomas Frydelund bød på mange ting, i blogindlægget kan du høre mere om modeekspertens tanker og hvad han laver under corona nedlunkingen. 

15. Januar 2021

Dissing Pilot er en ny urserie, som du blandt andet kan få med vores helt nye behagelige ruskindsrem. 

22. Kan 2021

Dissing Pioneer er en ny urserie for dem, der tør gå forrest. 

27. Januar 2021

Halskæder, ringe, armbånd og punge kan være med til at komplimentere dit ur, så dit outfit nærmer sig perfektion. 

18. Juni 2020

Ure til bryllupper er ikke kun flotte, men også praktiske. Her får du fire gode grunde til, hvorfor du skal bære et ur til dit bryllup - uanset om du er brud eller gom.

14. Januar 2021

Vi ser nærmere på en række spændende brands og modeller, som vi har en fidus til i 2021.