Cluse

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr539
    kr1195
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Ringstørrelse

Kollektioner(9)

39 produkter

Køb Cluse ure hos Ditur

Hos Ditur har vi et stort udvalg af Cluse ure til både herre og damer.

Cluse er et ur og smykke brand fra Amsterdam i Holland. Cluse brandet har en stærk passion for den persiske levemåde, og det kommer til udtryk i alle deres produktur. Brandet har en kæmpe forkærlighed for "Joie de vivre", som betyder at man skal have en munter nydelse af livet og en glæde i ånden, og det er også noget, som brandet prøver at efterleve ved deres elegante ure og smykker. 

Alle Cluse ure og smykker bliver designet "in-house" i Holland, så urene vil få et strejf af hollandsk design i en kombination med det persiske design, som Cluse har en forkærlighed for. 

Med et ur eller smykke fra Cluse, så vil du modtage et virkelig stilfuldt og elegant produkt af høj kvalitet.

Dameure fra Cluse

Diturs udvalg af Cluse ure til kvinder kommer med kvarts urværker. Et  kvartsurværk betyder at uret er batteridrevet, og vil derfor være meget præcist og nemt at vedligeholde. Derudover kommer dameurene i mange forskellige størrelser, så du kan finde lige netop den størrelse ur, som passer til dimensionerne på dit håndled. Størrelserne varierer fra 28-40mm, så der vil være mange forskellige størrelse til dig.

Du kan finde et stort udvalg af dameure fra Cluse i både guld og sølv, samt med læderremme og lænker, så du frit kan vælge den type ur, som du ønsker. Vores sortiment af dameure fra Cluse kommer primært med mineralglas. Et ur med hærdet mineralglas er blevet varmebehandlet, så det vil mindske risikoen for at glaset vil blive ridset eller får et brud.

Derfor vil du altid kunne finde et dameur fra Cluse til den stilbevidste kvinde hos Ditur.

Herreure fra Cluse

Diturs udvalg af Cluse ure til mænd kommer med kvarts urværker. Et  kvartsurværk betyder at uret er batteridrevet, og vil derfor være meget præcist og nemt at vedligeholde. Hos kan du finde Cluse herreure i alle farver lige fra stål, guld, sort og brun, så du nemt kan finde et ur, som passer til din stil. Derudover er Cluse urene tilgængelig med både lænke og læderrem, så du kan finde et ur med den type rem, som du har en præference for. Vores udvalg af herreure fra Cluse kommer primært med mineralglas. Et ur med hærdet mineralglas er blevet varmebehandlet, så det vil mindske risikoen for at glaset vil blive ridset eller får et brud.

Prisgaranti og dag til dag-levering på Cluse ure

Hos Ditur.dk finder du prisgaranti på alle vores ure, hvilket også indebærer Cluse urene. Det betyder, hvis du finder det samme Cluse ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Cluse-ure? Eller har du brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

 

1