Ingersoll 1892

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr2745
    kr4095
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

Kollektioner(5)

17 produkter

Ingersoll 1892 ure hos Ditur

I knap 130 år har amerikanske Ingersoll 1892 produceret og solgt kvalitetsure til en overkommelig pris. Dette gør virksomheden til en af USA’s ældste urmagere.

Ingersolls historie begyndte som bekendt i 1892, hvor brødrene Charles og Robert Ingersoll satte sig for at producere ure til den almene borger uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Dette førte til The Dollar Watch, hvor man kunne købe et ur til 1 dollar som svarede til en dagsløn på daværende tidspunkt. Dette revolutionerede det amerikanske urmarked, og The Dollar Watch blev solgt i mere end 1 million eksemplarer.

Disney-ure og hæder fra Gandhi

Siden The Dollar Watch er der sket meget hos Ingersoll, men deres nytænkende tilgang har alle dage været en hjørnesten hos det amerikanske brand. Blandt deres meritter er det værd at nævne, at de så stort potentiale i Disney-merchandise, og de stod således bag de første Mickey Mouse-ure. I 1957 rundede det amerikanske firma et skarpt hjørne med 25 millioner solgte Mickey Mouse-ure. 

En anden af Ingersolls meritter er deres produktion af verdens mindste lommeur. Lommeuret nåede hele vejen til Indien og var en Gandhis mest dyrebare ejendele grundet dens præcision. 

I dag tæller deres udvalg primært armbåndsure til mænd, og du kan på siden her finde et bredt udvalg af ure fra Ingersoll.

Prisgaranti og dag til dag-levering

Leder du efter et specifikt Ingersoll 1892 ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem. 

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til Ingersoll 1892? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35 

Du kan også altid finde os på Facebook her.

1