TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Gant ure

Mere end 70 års erfaring, amerikansk håndværk og stilfulde produkter. Det er alt sammen kendetegnende for GANT, der primært er kendte for deres flotte herreskjorter. Gennem tidens løb har GANT dog udvidet deres sortiment til nu også at omfatte ure. 

Ligesom skjorterne er deres ure produceret med samme øje for detalje og kvalitet, så med et ur fra GANT får du et klassisk ur, hvor de rene linjer er i fokus.

 

Produkter

Filtrering

Køn
Brand
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Remmens farve
Rem
Materiale
Rembredde
Type ur

1 produkter

Gant ure - Øje for detaljer og kvalitet

Hos Ditur finder du Gant ure af høj kvalitet.

Ukrainske Bernard Gantmacher grundlagde i 1949 det amerikanske brand, men historien om GANT startede et par årtier forinden, da Gantmacher som 17-årig i 1914 flyttede fra Ukraine til USA - nærmere bestemt New York. Pengene var få, men drømmene var store, og han var fast besluttet på at udleve den amerikanske drøm. 

Gantmacher studerede oprindeligt på Colombia University, men det var i sit arbejde på en tekstilfabrik i det berømte Garment District i New York, at han brillerede. Folk lagde mærke til Gantmachers store sans for detaljer og kvalitet, når han producerede skræddersyede skjorter. Symbolet på Gantmachers uovertrufne kvalitet blev bogstavet G, som han udsmykkede sine skjorter med. 

Never Stop Learning

Sådan lyder filosofien bag GANT, og den filosofi gør sig i den grad stadig gældende i dag. Med respekt for deres historie designer og producerer GANT ure, der lever op til tidens standarder og trends. 

Find dit næste ur fra GANT hos Ditur.dk, hvor du som altid er sikret 99 dages returret, dag til dag-levering og prisgaranti.

Herreure fra Gant

Herreure fra Gant  fås udelukkende med kvarts urværk. Et kvarts urværk betyder i alt sin enkelthed at urene er batteridrevet, hvilket vil gør uret meget nemt at vedligeholde, samt det betyder at uret vil være meget præcist. Ved urene til mænd fra Gant er udelukkende brugt kvalitetsmaterialer både når det gælder selve uret og urremmen. Derudover er der virkelig blevet leget med detaljerne når det angår design, så du altid vil være stolt af at have et Gant ur på armen.

Prisgaranti og dag til dag-levering

Leder du efter et specifikt Gant-ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Gant-ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1