💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

Paul Rich

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr1199
    kr4295
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på bezel
Farve på rem
Remtype
Gangreserve
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur

35 produkter

Køb Paul Rich ure på Ditur.dk – Unikt Amerikansk Design

Hos Ditur.dk finder du et bredt udvalg af ure fra Paul Rich, den populære amerikanske urproducent.

Historien 

Hvad der begyndte som et enkelt ur i en pop-up butik på Madison Avenue, er sidenhen vokset til et anerkendt livsstilsmærke. Paul Richs jet-set og luksuriøse æstetik er blevet modtaget med en varm velkomst fra mange fans over hele verden. Et ur der har fødested i New York og som breder sig verden over. 

Star Dust

Paul Rich er et meget unikt ur. De er blandt andet kendt for deres "star dust" og "frosted" ure der glimter fra flere meters afstand. 

Star Dust kollektionen leveres med en aventurin urskive. Aventurin er en form for kvarts blandet med ædelsten, såsom guld, for at give stenen et unikt udseende og skildre nattehimlens skønhed. 
Urværket er drevet af SEIKO NH35A automatisk bevægelse med 24 juveler og 40 timers gangreserve. Star Dust Automatic er perfekt til dig der vil introduceres til automatiske ure og en pålidelig og nøjagtig tidsplan. 

Alle ure hos Paul Rich er galvaniseret med ægte nanometer guldpartikler. Dette betyder, at guldet ikke falmer med tiden og holder i årevis. De ure som er guld bliver altså ikke grønne eller mister farve. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Leder du efter et specifikt Paul Rich? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Paul Rich? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

Du kan også altid finde os på Facebook her. 

1