Emporio Armani

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr495
    kr4295
Køn
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Gangreserve
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Type smykke

Kollektioner(10)

110 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Køb Emporio Armani på Ditur

Armani er et anerkendt fashion brand, som har særdeles god erfaring med at designe store spillere på det internationale marked. Giorgio Armani startede Armani Emporio i 1975 i Italien og har siden samarbejdet med kendte designere fra hele verdenen. Det har også givet Armani titlen som den mest succesfulde designer af Italiensk oprindelse.

Armani laver herre- og dameure i et bredt sortiment. Alt fra elegante og tidsløse ure til moderne former og materialer samt Connected watches. De har altså en bred vifte af designs således enhver kan finde det ideelle ur.

Udvalg af Emporio Armani herreure 

Det er ingen underdrivelse at sige, at Emporio Armanis udvalg til herrer, indeholder noget til enhver smag, stil og temperament. Fra de klassiske designs med stålkasse og læderrem, til de lidt mere vovede guldure; urene med fri udsigt til urværket og de helt unikke og farverige designs, der tilføjer noget kant til et outfit.

Urene findes med silikonerem, læderrem, meshlænke, two-tone, jubilee og lænke. Disse findes i et hav af forskellige farver, og er alle udstyrede med enten mineralglas eller safirglas. Desuden er urene vandtætte til enten 30 (3 ATM), 50 (5 ATM) eller 100 meter (10 ATM).

Udvalg af Emporio Armani dameure 

Hvad end det er som gave eller selvforkælelse, så er det helt sikkert, at et Emporio Armani dameur falder i god jord. Siden 1975 har det italienske brands designs været eftertragtede og urene til kvinder er ingen undtagelse, for der kan let argumenteres for, at Emporio Armani er med til definere retningen af design inden for dameure. 

Armani Connected Watches

Med et connected watch fra Armarni får du en moderne løsning i et tidsløst design. Et ur som følger dine daglige aktiviteter, som løb, svømning eller andet. Det er et vandtæt ur kan måle din aktivitet helt ned til hjerte- og søvnrytme.

Det perfekte ur til ham eller hende, der ønsker et overblik over hverdagen.

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur.dk finder du prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Emporio Armani-ure? Eller har du brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

3