Reflex Active

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr299
    kr995
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur

Kollektioner(6)

28 produkter

 Reflex Active smartwatches hos Ditur

Find de populære Reflex Active smartwatches hos os!

Reflex Active ønsker at skabe kompromisløse smartwatches. De designer smartwatches, der ikke går på kompromis med stil og dagens trends, og samtidigt får du alle funktionerne, der forventes af et moderne smartwatch. Reflex Active er kendte for deres funktioner især indenfor: pulsmåling, musikstyring, beskednotifikationer, skridttælling, søvntracking, kalorietæller og meget mere!
 
Derudover kommer der ofte mange andre lækre features ved Reflex Active smartwatches såsom: vejr, opkald, distancemåling, sport tracking, selfie kamera og find din telefon indstillinger. Derfor er et Reflex Active smartwatch oplagt til sportsbrug, og kan fungere som et sportsur eller som en skridttæller.
 
Gå på opdagelse i Reflex Actives mange kollektioner, og oplev hvordan Reflex Active skaber smartwatches til enhver stil og smag. Vores kollektioner består af: series 1, series 2, series 3, series 4, series 5 og series 6.

Smartwatches i eksklusive designs fra Reflex Active

Reflex Active sætter stor fokus på at designe smartwatches, som ikke går på kompromis med designet. Ved et smartwatch bliver der ofte udelukkende sat fokus på funktionaliteten og designet bliver en anden prioritet. Dette gør sig ikke gældende ved de lækre smartwatches fra Reflex Active. Alle urene fra brandet kommer i yderst stilfulde designs, hvilket gør dem optimale til både sportsbrug og til almindelig hverdags brug. Selvom at smartwatch fra Reflex Active har design i hoved fokus, så er funktionaliteten stadig virkelig høj, så du vil blive virkelig glad for at have et smartwatch fra brandet.

Find et godt tilbud på Reflex Active ure

Hos Ditur er vi stolte Reflex Active forhandlere, og derfor tilbyder vi også prisgaranti, når du køber et Reflex Active ur hos os. På den måde kan du være sikker på at finde dit nye ur til en god pris. 

Udover altid at være sikret en skarp pris som udgangspunkt, kan du næsten altid også finde ekstra gode tilbud på Reflex Active ure, hvor vi har sparket prisen helt i bund.

Når du shopper hos Ditur, nyder du automatisk også godt af vores mange andre fordele. Eksempelvis har vi dag-til-dag levering, 2 års garanti og 99 dages returret. 

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på Trustpilot. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1