TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Milani

Med inspiration fra den italienske modehovedstad Milano er brandet Milani karakteriseret ved sit minimalistiske og stilrene design. Milani retter sig mod den modebevidste kvinde, som sætter pris på tidsløs elegance og kvalitet. 

Dansk kvalitet kombineret med italiensk design

Man kan ikke sige Milano uden at sige mode. Milano emmer af eksklusivitet og de ekstravagante butikker ved Galleria Vittorio Emanuele II vidner om byens fokus på mode. Brandet Milani kan ses som en hyldest til Milanos atmosfære. 

Trods de italienske associationer er Milani dansk designet og i både designet og produktionen af urene, er der fokus på dansk kvalitet svøbt i italiensk design. 

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr299
    kr995
Køn
Brand
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Bezel farve
Remmens farve
Rem
Materiale
Udsmykning
Rembredde
Remlængde
Type ur

Kategorier(5)

36 produkter

Stort udvalg af Milani ure

Hos Ditur.dk er vi stolte og eksklusive forhandlere af det danske brand Milani. Milani ure er feminine og tidløse og har en klar vision om, at et ur gerne skal ligne en million uden at koste det. Dét gør Milani uden at tøve. Brødrene Kasper og Mikkel Dissing grundlagde i 2020 Milani, hvor de blev enige om, der manglede et feminint urmærke, som rummer både kvalitet og flot design. Sidenhen er Milani blomstret og blevet til en bestseller blandt dameure. Milani baner vejen for ure til kvinder, som har elegance til en fornuftig pris.   

Sikker shopping på Ditur.dk 

Hos Ditur.dk kan vi forsikre dig at du får en sikker handel. Vi gør det bedste for at du får leveret dine ordre dagen efter de er bestilt. Derudover har du også mulighed for at returnere urene i op til 99 dage. Vi har også prisgaranti på HELE vores sortiment. Dette betyder at vi dagligt tjekker op på konkurrenternes priser, og sammenligner. Du kan være tryg når du handler vi os, da vi er sikkerhedsgodkendt ved NETS og Teller. Som en ekstra service har vi også 2 års reklamationsret, så hvis du oplever fejl eller mangler er du velkommen til at sende produktet retur. Hvis du har spørgsmål eller lignende, er du velkommen til at skrive eller ringe til vores kundeservice

Grundene til at handle hos Ditur er altså mange, men den vigtigste må være, at vi har Danmarks største udvalg af trendy og moderne ure. Vores sortiment tæller flere tusinde forskellige ure til både mænd og kvinder. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur.dk er der fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris, matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Milani-ure? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her

1