OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Milani

Danske ure inspireret af modehovedstaden

Med inspiration fra den italienske modehovedstad Milano er brandet Milani karakteriseret ved sit minimalistiske og stilrene design. Milani retter sig mod den modebevidste kvinde, som sætter pris på tidsløs elegance og kvalitet. 

Dansk kvalitet kombineret med italiensk design

Man kan ikke sige Milano uden at sige mode. Milano emmer af eksklusivitet og de ekstravagante butikker ved Galleria Vittorio Emanuele II vidner om byens fokus på mode. Brandet Milani kan ses som en hyldest til Milanos atmosfære. 

Trods de italienske associationer er Milani dansk designet og i både designet og produktionen af urene, er der fokus på dansk kvalitet svøbt i italiensk design. 

 

Produkter

Filtrering

Pris
Brand
Urets diameter
Rem
Urværk
Remmens farve
Urskivens farve
Urkassens farve
Glas
Vandbeskyttelse

21 produkter

Eksklusiv forhandler af Milani ure

Hos Ditur.dk er vi stolte og ekslusive forhandlere af det danske brand Milani. Milani ure er feminine og tidsløse og har en klar vision om, at et ur gerne skal ligne en million uden at koste det. Dét gør Milani uden at tøve. Brødrene Kasper og Mikkel Dissing grundlagde i 2020 Milani, hvor de blev enige om, der manglede et feminint urmærke, som rummer både kvalitet og flot design. Sidenhen er Milani blomstret og blevet til en bestseller blandt dameure. Milani baner vejen for ure til kvinder, som har elegance til en fornuftig pris. 

 

Flere brands på Ditur.dk 

Hos Ditur.dk forhandler vi ekslusive ure til både mænd og kvinder. Vi har et stort udvalg af både mekaniske- og kvartsure. Vores ure henvender sig til alle og der er ikke gået på kompromis med hverken design eller kvalitet. Vi har alt fra både ekslusive til prisvenlige producenter. Vi har også et stort udvalg af urremme, urbokse og andet tilbehør. Hos Ditur.dk mener vi at alle bør have mulighed for at købe et ur der passer perfekt til dig. Vi udbyder derfor ure til overkommelige og fornuftige priser, så der altid vil være et som matcher din stil og personlighed.

Du finder bl.a. herreure i guld, stål, sorte og ure i titanium, derudover sælger vi også dameure i guld, rosaguld og sølv. Du har også mulighed for at finde ure i en række forskellige designs fra de store og populære urmærker samt inspirerende og nye brands. 

Vi forhandler de nyeste og mest trendy brands som er på markedet. Dette er alt fra de mest kendte som Daniel Wellington, Fossil, Vincero, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Skagen Denmark m.fl. Derudover finder du også lækre produkter fra vores upcoming brands såsom Olivia Burton, Grand Frank, About Vintage, Vincero og mange flere. Vi har mere end 50 urmærker og mere end 800 ure i vores sortiment. 

Sikker shopping på Ditur.dk 

Hos Ditur.dk kan vi forsikre dig at du får en sikker handel. Vi gør det bedste for at du får leveret dine ordre dagen efter de er bestilt. Derudover har du også mulighed for at returnere urene i op til 99 dage. Vi har også prisgaranti på HELE vores sortiment. Dette betyder at vi dagligt tjekker op på konkurrenternes priser, og sammenligner. Du kan være tryg når du handler vi os, da vi er sikkerhedsgodkendt ved NETS og Teller. Som en ekstra service har vi også 2 års reklamationsret, så hvis du oplever fejl eller mangler er du velkommen til at sende produktet retur. Hvis du har spørgsmål eller lignende, er du velkommen til at skrive eller ringe til vores kundeservice

Grundene til at handle hos Ditur er altså mange, men den vigtigste må være, at vi har Danmarks største udvalg af trendy og moderne ure. Vores sortiment tæller mere end 4000 forskellige ure til både mænd og kvinder. 

1

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på