Dag-til-dag levering / Prisgaranti / 99 dages returret

Komono

Produkter

Filtrering

Køn
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Urkasse materiale
Type ur

1 produkter

Køb Komono ure på Ditur

Hos Ditur finder du et udvalg fra det belgiske urbrand Komono.

Komono er en belgisk urproducent, som er designet af Raf Maes og Anton Janssens. 

Siden opstarten i 2009 har tanken været at sælge nytænkende og flotte ure til priser, som enhver mand og kvinde har råd til. Det har vist sig at være en stor succes, da Komono ure i dag bliver forhandlet i en række lande i hele verden og har de seneste år også slået igennem på det danske marked.

Komono ure bærer præg af enkle, men stilrene og moderne designs. Langt de fleste Komono herre- og dameure er udstyret med en rustik læderrem, som matcher urskivens farve og design. Alle Komono ure har kronens placering som særpræg, som gør dem unikke og skiller sig ud fra mængden.

Køber du et Komono ur, får du et ur, som er fremstillet på baggrund af høje kvalitetskrav og den bedste teknologi. Samtlige Komono ure er drevet af kvarts urværker fra Miyota.

Hos Ditur finder du både Komono herre- og dameure.

Dameure fra Komono

Komono dameure er tilgængelig med et kvarts urværk. Et kvartsurværk betyder at uret er batteridrevet. Et batteridrevet urværk er meget nemt at vedligeholde samt meget præcist. 

Komono dameurene fås med både lænkerem og læderred, så du kan frit vælge den type rem, som du har en præferance for. Derudover er modellerne meget stilfulde med elegante urskiver i unikke designs. Urene er tilgængelig i mange forskellige designs og farver, så der vil være et dameur til enhver smag.

Herreure fra komono

Komono herreure fås med et kvarts urværk, og fungere ligesom ved dameurene. Herreurene fra Komono er tilgængelig med læderrem, som er yderst behageligt at have på. Designet på Komono herreurene er meget stilfulde, så du altid vil se godt ud med deres ure på.

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur er der fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Komono-ure? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

1