⌛ LAST CHANCE - Op til 70% rabat⌛

OceanX

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr1395
    kr7495
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Remtype
Gangreserve
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

Kollektioner(6)

59 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Køb OceanX ure på Ditur.dk – The Ocean Explorer

Hos Ditur.dk finder du et bredt udvalg af ure fra OceanX.

Visionen for OceanX er at genskabe åben i legendariske dykkerure. Ved brug af de nyeste teknologier til fremstilling og genudvikling af klassiske design, formår OceanX at levere holdbare, moderne dykkerure. 

Om OceanX

OceanX er et forholdvis nyt brand, men de har en klar vision. De ønsker at bringe "The Ocean Explorer" frem i dig. Dette kommer til udtryk i fokuset på at levere dykkerure af højeste kvalitet.

Dykkerure 

Urene er karakteriserede ved sine kraftfulde egenskaber. De har bevist at de er vandtætte, robuste og bruger pålidelige bevægelser, så kan få glade af et ur fra OceanX hele livet. Egenskaberne er pakket ind i et klassisk dykkerur-look. Dermed får du et ur, som ikke blot er funktionelt men også kan pynte på hverdagen. Udvalget af ure fra OceanX dækker dykkerure i alle farver. Alle urene er udført i spændende farvekombinationer og med flotte detaljer. Mange af urene fra OceanX kommer også med et automatisk mekanisk urværk uden at gå på kompromis med den gode pris.

Prisgaranti og dag til dag-levering

Leder du efter et specifikt OceanX ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores OceanX ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

 

2