Guess

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr799
    kr1659
Køn
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Urkasse materiale
Udsmykning
Type ur

6 produkter

Køb Guess ure på Ditur – Trendy og stilfulde ure

Hos Ditur.dk finder du et spændende udvalg af både herre- og dameure fra Guess. 

Urene fra Guess henvender sig til den stilfulde og eventyrlystne forbruger, som sætter pris på både kvalitet og spændende designs. Guess er altid med på nutidens trends ved at have et konstant fokus på nye idéer og banebrydende design.

Om Guess

Amerikanske Guess er et globalt modebrand, som er skabt af Marciano-brødrene Maurice og Paul. De sydfranske brødre rejste til USA for at jagte den amerikanske drøm. Her blev Guess skabt i 1981 med lanceringen af det første par jeans. Siden da er brandet blevet aldeles kendt for både sine accessories, tøjkollektioner og ikke mindst ure. 

Dameure fra Guess

Designet i dameurene spænder fra trendy-afslappet til sofistikeret-chic, så der er noget for enhver smag. Urene er kendetegnet ved deres eksklusive look, som indebærer ure i enten rose gold, sølv- eller guldfarvet. Derudover prydes mange modeller med smukke sten, der beklæder både urskive og lænke.

Herreure fra Guess

Herreurene omfatter det bedste af maskulint design, materialer og teknologi. Her kan man finde et ur til enhver anledning samtidig med at man får fede specifikationer som datovisning og kronografer i urskiven. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos os får du fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Guess ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1