TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Guess ure - Et fashion væld af sten & stål

Guess er i dag et globalt modebrand, der omfavner bredt med bl.a. accessories, tøjkollektioner og ure. Urene er oftest præget af en meget ekstravagant stil med Swarovski zirkoner og en skarp guld eller sølvfarve på stålet.

Brandet fokuserer på at lave et flot herre- eller dameur udseendemæssigt og tilføjer stil og klasse. Mærket følger de amerikanske tendenser og er samtidig inspireret af de nyeste trends i Europa, hvilket afspejles i deres flotte ure, som kommer af højeste kvalitet indenfor fashion ure.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr1295
    kr2895
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Bezel farve
Remmens farve
Rem
Materiale
Udsmykning
Type ur

14 produkter

Køb Guess ure på Ditur – Trendy og stilfulde ure

Hos Ditur.dk finder du et spændende udvalg af både herre- og dameure fra Guess. 

Urene fra Guess henvender sig til den stilfulde og eventyrlystne forbruger, som sætter pris på både kvalitet og spændende designs. Guess er altid med på nutidens trends ved at have et konstant fokus på nye idéer og banebrydende design.

Om Guess

Amerikanske Guess er et globalt modebrand, som er skabt af Marciano-brødrene Maurice og Paul. De sydfranske brødre rejste til USA for at jagte den amerikanske drøm. Her blev Guess skabt i 1981 med lanceringen af det første par jeans. Siden da er brandet blevet aldeles kendt for både sine accessories, tøjkollektioner og ikke mindst ure. 

Dameure fra Guess

Designet i dameurene spænder fra trendy-afslappet til sofistikeret-chic, så der er noget for enhver smag. Urene er kendetegnet ved deres eksklusive look, som indebærer ure i enten rose gold, sølv- eller guldfarvet. Derudover prydes mange modeller med smukke sten, der beklæder både urskive og lænke.

Herreure fra Guess

Herreurene omfatter det bedste af maskulint design, materialer og teknologi. Her kan man finde et ur til enhver anledning samtidig med at man får fede specifikationer som datovisning og kronografer i urskiven. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos os får du fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Guess ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1