Levering

1

Hos Ditur.dk får du dag-til-dag levering på hverdage med GLS, hvis du bestiller inden klokken 21.  
Vi bestræber os altid på at levere din ordre hurtigt og effektivt, hvorfor vi nøje har udvalgt de bedste, hurtigste og sikreste leveringsformer og distributører på markedet, til at levere din ordre. 

Vi tilbyder følgende leveringsformer: 

 • GLS Pakkeshop
  Du kan vælge at få din pakke leveret til en pakkeshop nær dig. Du skal blot søge på dit postnummer ved bestillingen, hvorefter de mulige pakkeshops i dit nærområde vil fremgå.
  Denne leveringsmetode koster 29 kr. 
 • GLS Privat
  Du kan vælge at få din pakke leveret til din hjemmeadresse med GLS. Du skal blot angive adressen, hvor pakken skal leveres.
  Denne leveringsmetode koster 39 kr. 
 • GLS Arbejdsadresse
  Du kan vælge at få din pakke leveret til din arbejdsadresse med GLS. Her er det vigtigt, at du er på adressen inden for tidsrummet, hvor pakken leveres.
  Denne leveringsmetode koster 39 kr.
 • Burd
  Du kan vælge at få leveret din ordre samme dag med aftenlevering gennem Burd. Dette gælder kun privatlevering.
  Det påhviler Burd at levere pakken indenfor det aftalte tidsrum. Burd har dog ret til at overskride tidsrummet, såfremt dette betragtes som værende i kundens interesse samt dette betragtes som indenfor rimelig tid. Hertil har Burd ret til at overskride leveringsdatoen med op til 7 dage.
  Denne leveringsmetode koster 39 kr. 
 • DHL
  Såfremt du bestiller din ordre til en udenlandsk adresse, har du mulighed for at få din ordre sendt med DHL, hvor din ordre som hovedregel vil blive leveret indenfor 1-5 dage afhængig af leveringsadressen.
  Prisen på denne leveringsmetode vil variere og afhænge af leveringsadressen samt landet, som din ordre skal sendes til. Den eksakte pris vil blive kalkuleret ved kassen.  
 • Afhentning i butik:
  Du har mulighed for gratis at afhente din ordre i en af vores fysiske butikker i hhv. Hasselager og Aarhus C. Vælger du at afhente din ordre i Hasselager, kan du til enhver tid afhente din ordre inden for butikkens åbningstid. Vælger du derimod at afhente din ordre i Aarhus C, kan der gå 2-3 hverdage før din ordre kan afhentes.

  • Ditur, Elmegårdsvej 12, Hasselager: 
   Man-Tors: 08-17:30
   Fredag: 08-16:00
   Søndag: 12-16:00

  • Ditur, Store Torv 14, Aarhus C:
   Man-Fre: 10:00-18:00
   Lørdag: 10:00-17:00
   Søndag: 11:00-16:00

Har du andre spørgsmål til levering, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på [email protected], som sidder klar til at hjælpe dig indenfor 24 timer på hverdage.