Drengeure
Filtre
varer

Kæmpe udvalg af børneure til drenge hos Ditur

Her finder du alle vores drengeure. Om du er på udkig efter et ur med superhelte eller Disney, og om det skal være analog eller digitalt, så finder du det hele her. Et ur til børn kan være med til at hjælpe dem med at lære klokken, hvilket kan være en fordel for både barn og forældre. Det er en fordel for barnet at lære klokken, fordi de nemmere kan forstå, hvor lang tid 5 minutter er og hvornår de bliver hentet fra deres institution uanset om det er børnehave eller skole. Hvis du gerne vil lære din dreng klokken, så kan du med fordel klikke her. Drengeuret kan også være en flot accessory som kan pynte hans udssende og gøre ham lidt sejere i sin omgangskreds. Hvis du vil finde hele vores udvalg af børneure så klik her:

Ure til drenge i alle aldre og der er uanset om han er 3, 5, 7, 10 år eller en helt anden alder

Vi har ure til drenge i alle aldre, og det har vi fordi vi synes, at det giver virkelig god værdi for børn at kunne aflæse klokken uanset hvor de er. Derfor har vi også et virkelig bredt udvalg af børneure, fordi det skal være muligt for drengen at vælge lige netop det ur, som han finder interessant. Derudover kommer urene også med mange forskellige remme, så han selv kan vælge hvad han har en præference. Hos Ditur vil vi klart anbefale enten en læder eller silikonerem til et drengeur, da det er meget behagelige remme, som ikke vil være til irritation for barnet. Man kan samtidig overveje hvilken type ur, som drengen skal have. Nogle børn vil foretrække et smartwatch, da det kan både bruges til at aflæse tiden, og bruges til sjov og spas. Andre drenge foretrækker digital ure, da det er hurtigere at aflæse tiden, hvorimod andre foretrækker analog ure med et flot design.

Prisgaranti og dag til dag-levering på drengeure

Leder du efter et specifikt ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 78 78 21 03.

99 dages returret og minimum 2 års garanti på alle drengeure

Hos Ditur så elsker vi glade kunder, og derfor tilbyder vi 99 dages fri returret. Dette betyder at hvis du køber uret og ikke er tilfreds, så kan du altid sende uret tilbage, så du får lige netop det ur som du ønsker. Derudover har vi minimum 2 års garanti på alle vores ur brands. Af den grund kan du være sikker på at dit ur har en lang levetid. Garantien på uret variere alt efter, hvilket brand og hvilken model ur, som du ønsker. Hvis du er i tvivl omkring hvor lang garanti der er på uret, så står det under produktbeskrivelsen på alle vores ure