TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Ditur.dk tilbyder et stort udvalg af Lugano ure 

Lugano er stiftet i 2018 og er en helt ny spiller på markedet. Selve navnet; Lugano, er inspireret af en lille by i det sydlige Schweiz. Byen ligger i den italiensktalende region Ticino, hvor Lugano ure tager deres inspiration fra. En af kendetegnene for det nystartede brand er kombinationen mellem italiensk design og schweizisk kvalitet.

 

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr99
    kr1195
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Bezel farve
Remmens farve
Rem
Materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur
Tilbehør

Kategorier(6)

52 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Stort udvalg af Lugano ure 

Hos Ditur tilbyder vi et stort udvalg af Lugano ure. Lugano blev stiftet i 2018, og er dermed et forholdsvis nyt brand. Urene er inspireret af den lille by Lugano, der ligger i det sydlige Schweiz. Selve kendetegnet ved urene er, at det er en kombinationen af et italiensk design med en schweizisk kvalitet. 

Luganos fokus er at have moderigtige ure, hvor kvaliteten er i top - til en god pris alle kan være med på. Lugano har fire kategorier som er “Lugano Ladies”, “Lugano Diver”, “Lugano Icon” og “Lugano Master”. Alle ure er designet med omhu og der er tænkt på hver enkelt detalje. Lugano har skåret i alle omkostninger, hvilket er med til at gøre, at der produceres produkter i høj kvalitet til en lav pris.

Mange forskellige Lugano modeller 

Lugano har fire forskellige modelserier. Den første er “Lugano Ladies” hvorunder der findes tre kategorier: Ladies Elegance, Lugano Classic og Lugano First. Alle tre serier har unikke ure og har forskellige kendetegn. Den anden kategori er Lugano Diver Chrono. Dette er den nyeste model fra Lugano, hvor du får et kvalitetsur til en favorabel pris. Lugano Icon er en serie til manden, som søger det eksklusive look. Urene i denne serie findes med både blå, grøn og sort urskive. Den sidste i serien er Lugano Master. Urene i denne serie fås med både lænke, læderrem eller two-tone lænke. Alle ure i denne serie har 3 kronografer. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur.dk er der fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Lugano-ure? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

 

2