SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Lugano

Ditur.dk tilbyder et stort udvalg af Lugano ure 

Lugano er stiftet i 2018 og er en helt ny spiller på markedet.

Lugano er inspireret af en lille by i det sydlige Schweiz. Byen ligger i den italiensktalende region Ticino, hvor Lugano ure tager deres inspiration fra. En af kendetegnene for det nystartede brand er kombinationen mellem italiensk design og schweizisk kvalitet.

Det vigtigste fokus for Lugano er, at producere moderigtige ure i en høj kvalitet, men til en pris hvor alle kan være med. Derfor har Lugano skåret i alle deres omkostninger, hvilket gør, at der er plads til et produkt af høj kvalitet til en lav pris. 

Hos Ditur.dk kan du købe Lugano ure med dag-til-dag levering, prisgaranti og 99 dages returret.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr49
    kr1195
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Remmens farve
Rem
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur

56 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Køb Lugano på ditur.dk 

Hos Ditur tilbyder vi et stort udvalg af Lugano ure. Lugano blev stiftet i 2018, og er dermed et forholdsvis nyt brand. Inspirationen til urene af fra en lille Schweiz by. Selve kendetegnet ved urene er at det er en kombinationen af et italiensk design med en schweizisk kvalitet. 

Luganos fokyus er at have mioderigtige ure, hvor kvaliteten er i top - til en god pris alle kan være med til. Lugano har fire kategorier som er “Lugano Ladies”, “Lugano Diver”, “Lugano Icon” og “Lugano Master”. Alle ure er designet med omhu, og hver detalje er der tænkt på. Lugano har skåret i alle omkostninger, hvilket er med til at gøre at der produceres produkter i høj kvalitet til en lav pris.

 

Find forskellige Lugano modeller 

Lugano har fire forskellige modelserier. Den første er “Lugano Ladies” hvorunder tre kategorier Ladies Elegance, Lugano Classic og Lugano First. Alle tre serie har unikke ure og har forskellige kendetegn. Den anden kategori er Lugano Diver Chrono. Dette er den nyeste model fra Lugano, hvor du får et kvalitetsur til en favorabel pris. Lugano Icon er en serie til maden som søger det eksklusive look. Urene i denne serie findes med både blå, grøn og sort urskive. Den sidste i serien er Lugano Master. Urene i denne serie fås med både lænkekæde, læderrem eller twotone lænke. Alle ure i denne serie har 3 kronografer, som alle er detaljeret. 


Se også vores udvalg andre urmærker 

Hos Ditur.dk forhandler vi ekslusive ure til både mænd og kvinder. Vi har et stort udvalg af både mekaniske- og kvartsure. Vores ure henvender sig til alle og der er ikke gået på kompromis med hverken design eller kvalitet. Vi har alt fra både ekslusive til prisvenlige producenter. Vi har også et stort udvalg af urremme, urbokse og andet tilbehør. Hos Ditur.dk mener vi at alle bør have mulighed for at købe et ur der passer perfekt til dig. Vi udbyder derfor ure til overkommelige og fornuftige priser, så der altid vil være et som matcher din stil og personlighed.

Du finder bl.a. herreure i guld, stål, sorte og ure i titanium, derudover sælger vi også dameure i guld, rosaguld og sølv. Du har også mulighed for at finde ure i en række forskellige designs fra de store og populære urmærker samt inspirerende og nye brands. 

Vi forhandler de nyeste og mest trendy brands som er på markedet. Dette er alt fra de mest kendte som Daniel Wellington, Fossil, Vincero, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Skagen Denmark m.fl. Derudover finder du også lækre produkter fra vores upcoming brands såsom Olivia Burton, Grand Frank, About Vintage, Vincero og mange flere. Vi har mere end 50 urmærker og mere end 800 ure i vores sortiment.

2