TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Tissot – Traditionsrig schweizisk innovation

Tissot er et populært schweizisk brand med rødder helt tilbage til 1853, hvor Tissot-familien startede med at producere lommeure i den lille by, Le Locle. I dag er Tissot mest kendt for deres armbåndsure i høj schweizisk kvalitet og lever stadig op til deres filosofi ”Innovators by tradition".
 
Tissot er den største producent af schweiziske ure og er officiel tidstager på flere af de store sportsbegivenheder som bl.a. Tour de France, NBA og MotoGP.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr1095
    kr16995
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Bezel farve
Remmens farve
Rem
Krone
Specialfunktioner
Gangreserve
Materiale
Udsmykning
Rembredde
Remlængde
Urets farve
Type ur

Kategorier(6)

200 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stort udvalg af Tissot ure

Når man har været på markedet i mere end 150 år, så opbygger man naturligt en masse erfaringer. Det har udmøntet sig i et virkelig flot sortiment af både herreure og dameure. Udvalget spænder bredt, og dækker alle stilarter og typer, så der er et ur til alle, uanset temperament og præferencer. 

Det store udvalg af herreure dækker over klassiske design, hvor elegante urskiver komplimenteres af tidløse læderremme, til de mere sporty herreure med stållænke og chronograph. 

Tilsvarende er udvalget af Tissot dameure også strikket sådan sammen, at du kan finde lige netop det ur, der passer bedst til din personlige stil. Fra de små, feminine dameure, til de mere iøjnefaldende ure, der har en større urskive og dermed følger tidens trends. 

Find Tissot ure og de bedste urmærker her 

Nok hører Tissot til blandt de bedste ur-mærker på markedet, men det er ikke ensbetydende med, at man ikke kan finde dem på tilbud her på siden - for det kan man nemlig.

Vi opdaterer løbende vores sortiment, og det betyder, at du altid kan finde et godt tilbud. Du finder imidlertid også rigtig mange andre ting på Ditur.dk, der rækker ud over ure og mærket Tissot. Vi har også et stort udvalg af accessories og smykker til både mænd og kvinder, som du kan se lige her.

Køb dit Tissot ur hos Ditur.dk

Du kan trygt købe dit nye ur hos Ditur.dk. Vores prisgaranti sikrer markedets skarpeste priser, og vores dag-til-dag levering gør, at du ikke skal vente længere tid end højst nødvendigt. 

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 30.000+ anmeldelser på Trustpilot.

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice her, på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Telefonen er åben kl. 10-15 i hverdage.

5