Tissot ure

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Tissot ure

Siden 1853 har Tissot produceret schweiziske kvalitetsure til både mænd og kvinder. Tissots historie begyndte i den schweiziske by Le Locle, hvor de stadig har hovedsæde den dag i dag. Her stiftede Charles-Félicien Tissot og hans søn Charles-Émile Tissot virksomheden, og i 1853 lancerede de verdens første masseproducerede lommeur. Gennem tiden har Tissot været tro mod deres innovative og modige traditioner, og de har gang på gang levet op til deres motto "Innovators by tradition". 

Nytænkning i en konservativ industri
Deres nytænkende og innovative tilgang i en ellers konservativ urindustri kommer til syne i form af deres Tissot T-Touch ur i 1999, der var verdens første berøringsfølsomme ur. Med andre ord forløberen til det, vi i dag kender som touchskærme på ure. Derudover var Tissot også de første til at lancere ure udført i træ og sten. Den udfordrende tilgang med øje for kvalitet er også en hemmelighederne bag deres succes, og Tissot er i dag repræsenteret i mere end 150 lande. 

Så hvis du er på udkig efter et eksklusivt ur til mænd og kvinder, er Tissot garant for dette. Tissot har gennem tidens løb været i stand til at følge og skabe trends uden at gå på kompromis med den høje kvalitet, der kendetegner ure fra Tissot. Du kan derfor trygt gå på opdagelse i vores store udvalg af Tissot ure, hvor du kan finde alt fra sporty ure til klassiske, tidsløse ure. 

Swiss Made
Tissot er en af verdens største producenter af Swiss Made-ure og producerer stadig efter de stringente kvalitetskrav, der gør sig gældende før, at man kan skrive Swiss Made i urskiven.

DitUr.dk er autoriseret forhandler af Tissot ure. Det betyder, at du er garanteret 100% ægthed og en 2-års garanti, som gælder den officielle service af Tissot ure. Vores sortiment af Tissot ure bliver sendt direkte fra det officielle produktionslager, og vi er således bindeleddet mellem Tissot og dig.

Vi tilbyder prisgaranti på alle produkter fra Tissot, hvor vi løbende holder øje med priserne hos vores konkurrenter på markedet for at sikre os, at vores priser er Danmarks bedste og billigste.

Udover vores prisgaranti tilbyder vi også 99 dages returret og dag-til-dag levering. Hvis du er nysgerrig på vores produkter, kan du altid gå på opdagelse i de tusindvis af positive anmeldelser, der ligger om os på Trustpilot. 

Filtrering

Pris
Køn
Mærke
Rem
Diameter
Urskivens farve
Urkassens farve
Remmens farve
Glas
Urværk
Vandbeskyttelse
Kategori
Materiale lænke
Gangreserve
Type

67 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

67 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

2

Vores kunder elsker os