OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Tissot

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Tissot ure

Siden 1853 har Tissot produceret schweiziske kvalitetsure til både mænd og kvinder. Tissots historie begyndte i den schweiziske by Le Locle, hvor de stadig har hovedsæde den dag i dag. Her stiftede Charles-Félicien Tissot og hans søn Charles-Émile Tissot virksomheden, og i 1853 lancerede de verdens første masseproducerede lommeur. Gennem tiden har Tissot været tro mod deres innovative og modige traditioner, og de har gang på gang levet op til deres motto "Innovators by tradition". 

Nytænkning i en konservativ industri
Deres nytænkende og innovative tilgang i en ellers konservativ urindustri kommer til syne i form af deres Tissot T-Touch ur i 1999, der var verdens første berøringsfølsomme ur. Med andre ord forløberen til det, vi i dag kender som touchskærme på ure. Derudover var Tissot også de første til at lancere ure udført i træ og sten. Den udfordrende tilgang med øje for kvalitet er også en hemmelighederne bag deres succes, og Tissot er i dag repræsenteret i mere end 150 lande. 

Så hvis du er på udkig efter et eksklusivt ur til mænd og kvinder, er Tissot garant for dette. Tissot har gennem tidens løb været i stand til at følge og skabe trends uden at gå på kompromis med den høje kvalitet, der kendetegner ure fra Tissot. Du kan derfor trygt gå på opdagelse i vores store udvalg af Tissot ure, hvor du kan finde alt fra sporty ure til klassiske, tidsløse ure. 

Swiss Made
Tissot er en af verdens største producenter af Swiss Made-ure og producerer stadig efter de stringente kvalitetskrav, der gør sig gældende før, at man kan skrive Swiss Made i urskiven.

DitUr.dk er autoriseret forhandler af Tissot ure. Det betyder, at du er garanteret 100% ægthed og en 2-års garanti, som gælder den officielle service af Tissot ure. Vores sortiment af Tissot ure bliver sendt direkte fra det officielle produktionslager, og vi er således bindeleddet mellem Tissot og dig.

Vi tilbyder prisgaranti på alle produkter fra Tissot, hvor vi løbende holder øje med priserne hos vores konkurrenter på markedet for at sikre os, at vores priser er Danmarks bedste og billigste.

Udover vores prisgaranti tilbyder vi også 99 dages returret og dag-til-dag levering. Hvis du er nysgerrig på vores produkter, kan du altid gå på opdagelse i de tusindvis af positive anmeldelser, der ligger om os på Trustpilot. 

Produkter

Filtrering

Pris
Køn
Urets diameter
Rem
Urværk
Remmens farve
Urskivens farve
Urkassens farve
Glas
Krone
Vandbeskyttelse
Bredde på rem
Gangreserve
Farve
Materiale

196 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ditur.dk - online forhandler af Tissot ure

Det har været søgt på, efterspurgt og forhandlet i mere end 100 år. Det stammer fra de finere ures hjemland - nemlig Schweiz. Det er selvfølgelig et af de bedste urmærker nogensinde, Tissot, der siden 1853 har leveret nogle af de mest eftertragtede herre- og dameure, der findes i verden. Fra den lille by Le Locle, har Tissot designet og produceret ure til både mænds og kvinders håndled, og de er nu også nået til Danmark. Derfor kommer det næppe som en overraskelse, at du kan købe Tissot ure online på Danmarks største webshop for ure - Ditur.dk.

Som det er tilfældet for alle de brands og ure, du kan købe her på siden, hvilket også inkluderer Tissot ure, så er vi autoriserede forhandlere. Det betyder, at vi kan levere de samme fordele og betingelser, der ville gøre sig gældende, hvis uret blev købt hos Tissot selv. Tilsvarende betyder det også, at vi kan stå 100% inde for ægtheden og kvaliteten af de Tissot ure, vi tilbyder på vores webshop, og det sikrer dig som forbruger, når du handler hos Ditur. 

Stort udvalg af Tissot herreure og Tissot dameure 

Når man, som Tissot, har været på markedet i mere end 150 år, så opbygger man naturligt en masse erfaringer, og det har udmøntet sig i et virkelig flot sortiment af både herreure og dameure. Det spænder bredt, og dækker alle stilarter og typer, så der er et Tissot ur til alle uanset temperament og præferencer. 

Når man er så dygtig til at lave ure, som Tissot er det, så er der ingen grænser for, hvad man kan tillade sig at designe. Tidligere forholdt det sig sådan, at urmageren producerede urværket og al mekanikken, hvorefter det var op til en designer at pakke de bevægende dele ind i en flot urkasse. Nu er det omvendt - og designerne banker nu på døren ind til værkstedet med deres idéer og tegninger, som urmageren skal få til at gå op i en højere enhed.

Det store udvalg af Tissot herreure dækker over klassiske design, hvor elegante urskiver komplimenteres af tidløse læderremme, til de mere sporty herreure med stållænke og chronograph, ligesom der er et bredt sortiment af Tissot herreure med henholdsvis kvarts urværk og mekanisk, automatisk urværk. 

Tilsvarende er udvalget af Tissot dameure også strikket sådan sammen, at du kan finde lige netop det ur, der passer bedst til din personlige stil. Fra de små, feminine dameure, der bedst af alt kan kaldes armåndsure, til de mere iøjnefaldende ure, der har en større urskive og dermed følger tidens trends. 

Find Tissot ure og de bedste urmærker her 

Nok hører Tissot til de bedste urmærker på markedet, men det er ikke ensbetydende med, at man ikke kan finde Tissot ure på tilbud her på siden - det kan man nemlig! Vi opdaterer løbende vores sortiment, og det betyder, at du altid kan finde et godt tilbud på Tissot herre- og dameure her på siden. Du finder imidlertid også rigtig mange andre ting på Ditur.dk, der rækker ud over ure og lige netop Tissot. Vi har også et stort udvalg af accessories og smykker til både mænd og kvinder, som du kan se lige her.

Ditur.dk på TrustPilot

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse. Og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 20.000+ anmeldelser på TrustPilot.

5

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på