SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Candino

I 1947 etablerede Adolf Flury-Hug brandet Candino i hans hjemby Herbetswil i Schweiz. Candino producerer Swiss Made ure af højeste kvalitet, og er en af få urproducenter i verden, der selv kan stå for alle niveauer i produktionen af et ur. Det betyder de selv har fuld kontrol over kvalitetssikring af hvert eneste ur ned til mindste detalje, som de har fået stor international anerkendelse for. 

I 1947 etablerede Adolf Flury-Hug brandet Candino i hans hjemby Herbetswil i Schweiz. Candino producerer Swiss Made ure af højeste kvalitet, og er en af få urproducenter i verden, der selv kan stå for alle niveauer i produktionen af et ur. Det betyder de selv har fuld kontrol over, at kvalitetssikre hvert eneste ur ned til mindste detalje, som de har fået stor international anerkendelse for. 


Udover at være kendt for enestående kvalitet til overkommelige priser, så er Candino varemærket også kendt for deres principper om respekt og ærlighed, som er en del af grundstenene i virksomhedens overordnede filosofi. 

DitUr.dk er autoriseret forhandler, hvilket sikrer dig originale varer med forhandler garanti. Hos Ditur.dk kan du købe Candino ure med dag-til-dag levering, prisgaranti og 99 dages returret.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr1795
    kr3495
Køn
Urets diameter
Rem
Urværk
Remmens farve
Urskivens farve
Urkassens farve
Swiss Made
Glas
Vandbeskyttelse
Bredde på rem

13 produkter

1

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på