Candino

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr599
    kr1495
Køn
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur

8 produkter

Køb Candino ure hos Ditur - Et varemærke for respekt & ærlighed

Hos Ditur har vi et kæmpe udvalg af Candino ure i høj kvalitet og flotte designs.

I 1947 etablerede Adolf Flury-Hug brandet Candino i hans hjemby Herbetswil i Schweiz. Candino producerer Swiss Made ure af højeste kvalitet, og er en af få urproducenter i verden, der selv kan stå for alle niveauer i produktionen af et ur. Det betyder de selv har fuld kontrol over, at kvalitetssikre hvert eneste ur ned til mindste detalje, som de har fået stor international anerkendelse for. 

Udover at være kendt for enestående kvalitet til overkommelige priser, så er Candino varemærket også kendt for deres principper om respekt og ærlighed, som er en del af grundstenene i virksomhedens overordnede filosofi. 

DitUr.dk er autoriseret forhandler, hvilket sikrer dig originale varer med forhandler garanti. Hos Ditur.dk kan du købe Candino ure med dag-til-dag levering, prisgaranti og 99 dages returret.

Candino ure til mænd

herreure fra Candino fås udelukkende med kvarts urværk. Et kvarts urværk betyder i alt sin enkelthed at urene er batteridrevet, hvilket vil gør uret meget nemt at vedligeholde, samt det betyder at uret vil være meget præcist. Alle Candino ure kommer udelukkende med kvalitets materialer og bliver nøje undersøgt til mindste detalje, så du med sikkerhed får et ur af ekstrem virkelig høj kvalitet. 

Diameteren på uret spænder mellem 44 til 45 mm. Du har altså gode muligheder for at vælge et ur, der passer til dine præferencer og proportionerne på dit håndled, hvis du ønsker et lidt større og mere maskulint ur.

Prisgaranti og dag til dag-levering

Leder du efter et specifikt Candino-ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Candino-ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1