Filtre
Brand
Pris
Materiale
Sorter efter

Beskyttelse til ure - Panzerglas og cover til smartwatch

Hos Ditur kan du finde et bredt udvalg af beskyttelses udstyr til smartwatches.

Hvis du ligesom mange andre kender det at du får irriterende ridser eller brud på dit smartwatch, så er dette kategorien for dig. Vi har nemlig samlet en kategori med alt tænkeligt udstyr, som du kan benytte til at beskytte dit smartwatch. Et smartwatch har typisk ikke et så robust glas, som et almindelig ur har, og derfor vil mange brugere opleve, at der kommer ridser på uret. Derfor kan du med fordel gøre som du gør med din smartphone - atlså bruge et cover og et panzerglas. Hvis du benytter ur beskyttelse, så vil dit smartwatch have en længere levetid samtidig med at det holder sig ridsefrit.

Beskydt dine smartwatches med panzerglas

Hvis du har et smartwatch, som du er virkelig glad for, så skal du selvfølgelig også beskytte det, så det ikke går i stykker. Dette kan du gøre ved at implementere panzerglasset eller full body beskyttelse til uret, så det undgår brud. Dette kan benyttets til mange forskellige typer smartwatches, såsom Garmin Venu eller Garmin Vivoactive.

Panzerglas til Apple watch

Hvis du har et Apple watch, så har vi også beskyttelse til det. Et Apple watch er et af de mest populære typer smartwatches i Danmark, og derfor har vi selvfølgelig et stort udvalg af panzerglas, som passer til dem. Vi har i vores sortiment anskaffet os panzerglas som passer til de forskellige modeller af Apple watches, så uanset hvor nyt dit Apple watch er, så kan du finde det panzerglas, som passer til den model du har.

Hvordan virker et panzerglas til smartwatches?

Det er faktisk virkelig simpelt at påsætte dit panzerglas på dit smartwatch. Alt du skal gøre er at følge instruktionerne på pakken. Hvis du ikke har instruktionen, så skal du bare gøre som du vil gøre under påsættelsen af et panzerglas på din smartphone. Når du har påsat dit panzerglas på dit smartwatch, så vil din touch skærm stadig fungere lige så optimalt som tidligere. 

Køb panzerglas med dag-til-dag levering og prisgaranti hos Ditur

Hos Ditur.dk finder du prisgaranti på alt vores beskyttelse på ure. Det betyder, hvis du finder det samme samme beskyttelse til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores beskyttelse til ure? Eller har du brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 78 78 21 03. Du kan også finde os på Facebook.