Produkter

Filtrering

Pris
 1. kr309
  kr3195
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur
Tilbehør

20 produkter

Garmin Venu

Med et Garmin Venu får du et smartwatch, som ikke skuffer. Uret udspringer fra den yderst populære Vivoactive-serie, som Garmin også laver. Det betyder selvfølgelig, at man får mange af de smarte funktioner, som Vivoactive også besidder. Dertil er uret let og elegant, men du får også noget helt nyt udover et fedt design. Det nye smukke og krystalklare AMOLED-display, som aldrig før set i et Garmin-ur. Det betyder, at med et Garmin Venu kan du se levende billeder, animationer og træningsvejledninger direkte på urskiven. Alt sammen i en uhørt høj kvalitet.

Er du vild med Garmin Venus smartwatch funktioner, men ude efter et mere klassisk og analogt design, så tag et kig på vores Garmin Vivomove, der kombinerer de smarte teknologier med pænt og klassisk design. Derudover har Garmin også lave nogle andre populære serier, som muligvis falder i din smag såsom: Fenix 7, Instinct, Lily og Marq.

Du finder et stort udvalg af Garmin urremme i vores sortiment, så du kan finde den helt rigtig rem til dit ur, uanset, hvilken model, som du beslutter dig for.

Garmin Venu: Et smartwatch med et væld af funktioner

Som nævnt er Garmin Venu et smartwatch med mange smarte funktioner, der gør livet nemmere. Specielt hvis du går op i en sund og aktiv hverdag, så vil uret have rigtig meget at byde på.

Herunder er en oversigt over funktioner du kan forvente fra dit Garmin Venu smartwatch.

 • Avanceret søvnregistrering: Garmin Venu giver mulighed for at få et komplet overblik over din søvn. Med en oversigt over de lette, dybe og REM-søvnstadierne får du et bedre billede af din søvn.
 • Stress-registrering: Uret kan også hjælpe dig til at finde ud af, hvorvidt du har en rolig, afbalanceret eller stresset dag. Via påmindelser om afslapning, vil det endda bede dig foretage små vejrtræknings-aktiviteter, når du føler dig stresset.
 • Pulsmåler: Via en sensor på håndleddet, måler Garmin Venu konstant din puls. Hertil giver den dig også besked, hvis din puls enten er for høj eller for lav. Pulsmåling hjælper dig også til at tilpasse din træning, ved at du kan se, hvor hårdt du arbejder.

 • Registrering af hydrering: Det er vigtigt at holde sig hydreret, specielt hvis man træner meget. På et Garmin Venu smartwatch kan du logge dit daglige væskeindtag, og få påmindelser om at huske at drikke vand. Det kan endda automatisk tilpasse sig, efter hvor meget sved du mister under en træning.
 • Garmin Music, der giver dig mulighed for at bruge spotify.
 • Kontaktløs betaling med Garmin Pay.
 • Åndedræts sporing samt guide, så du kan se antal åndedræt indenfor et bestemt tidspunkt.
 • Body Battery, hvilket er en smart funktion, der måler kroppens energiniveau i løbet af dagen.
 • Indbygget GPS og andre former for satellitforbindelser, så du altid kan finde vej og tracke dine løb.
 • Dertil kan du downloade skræddersyede træningsprogrammer, løbetræning planlægning og meget mere.  

Hvorfor bør du vælge et Garmin Venu?

Alle de mange funktioner er guld værd for en sportsudøver, der går ekstra meget op i sin træning og vil have endnu mere styr på den! Du får et ur, der giver dig et nemt og overskueligt overblik over din træning, hvordan din krop agerer til hverdag og meget mere. Med Garmin Venu kan du se frem til 5 dage batterilevetid, når du anvender smartwatch-tilstanden. Og helt op til 5 timers batterilevetid med GPS og musik.

Garmin Venu har 20 forskellige sportsprofiler, der giver dig tilpasset hjælp til din eller dine sportsgrene.

Herunder kan du læse nogle af dem:

 • Forskellige former for løb
 • Cykling 
 • Svømning
 • Skisport
 • Stand up paddle
 • Roning
 • Styrketræning
 • Trappetælling
 • Yoga
 • Og golf

Er du golfspiller, får du også muligheden for at downloade flere hjælpeprogrammer, der kan hjælpe dig med et væld af facetter ved dit golfspil.

Hvilket Garmin Venu ur bør du vælge?

Det populære ur kommer i et par forskellige varianter. Der er ikke de store forskelle, og de tre varianter har mere eller mindre de samme specifikationer, men dykker man ned i produktbeskrivelserne, kan man finde enkelte forskelle på urene. Venu 2 og Venu 2s er f.eks. fuldstændig ens, hvis man kigger bort fra størrelsen. Venu 2 måler 45mm i diameter, hvor Garmin Venu 2s måler 40mm i diameter. Venu 2s henvender sig derfor oftere til personer, der har smallere håndled. Og så er der en lille forskel på batterilevetiden, hvor de mindre Garmin ure altid har en lidt kortere levetid end sine størrere søskende-modeller.

Venu 2 Plus er den nyeste model på markedet og byder på lidt ekstra smartwatch-funktioner, der ikke har noget med GPS og træningsfunktionerne at gøre.

Garmin Venu Sq har ikke rigtig nogen forskelle fra de andre venu modeller. Det er mest designet, som viser sig ved et firkantet udtryk.

Leder du efter et Garmin Venu ur, der er top-spækket med funktioner i et klassisk og stilrent design? Så kan vi anbefale en af vores bestsellere: Garmin Venu 2 i afdæmpede sorte farver.

Hvis du er til ure, der har lidt mere pondus, kan vi anbefale vores Garmin Venu 2s i hvid.  

Få Garmin Venu til markedets skarpeste pris

Få dit Garmin Venu til markedets skarpeste pris, når du handler hos Ditur. Vi kan med selvsikkerhed i stemmen sige, at du ikke kan få Garmin Venu til en bedre pris end her. 

Vi har nemlig prisgaranti på alle vores produkter, og derfor matcher vi med glæde prisen, hvis du - mod forventning - kan finde det billigere et andet sted.

Køb dit Garmin Venu hos Ditur

Køb dit Garmin Venu smartwatch hos Ditur, og nyd godt af vores mange fordele. Udover vores prisgaranti, er der mange andre fordele. Du får eksempelvis også dag-til-dag levering, 2 års garanti og hele 99 dages returret. Hvis du vil se, hvad vores kunder siger om os, kan du udforske vores Trustpilot. +50.000 anmeldelser og fem stjerner taler sit eget tydelige sprog.

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice her på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1