Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr309
    kr3195
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur
Tilbehør

13 produkter

Garmin Vivomove

Med Garmin Vivomove får du et smartwatch ‘forklædt’ som et almindeligt analogt ur. Selvom uret fra Garmin på overfladen ligner et ganske almindeligt armbåndsur, er det spækket med en masse fede funktioner.

For inde bag det diskrete design er noget fantastisk teknologi, som bl.a. hjælper med at holde øje med din daglige aktivitet. Derudover kan urskiven på dit Garmin Vivomove også komme med meldinger om notifikationer, vejr, antal skridt og meget andet. 

Hvis du er vild med Garmin smartwatches, så kan du finde hele vores udvalg her. Derudover har vi også mange forskellige Garmin smartwatch modeller såsom: Fenix 7, Vivoactive, Instinct, Venu, Lily, MarQ, og meget mere!

Du finde et stort udvalg af Garmin urremme i vores sortiment, så du kan finde den helt rigtig rem til dit ur, uanset, hvilken model, som du beslutter dig for.

Flere forskellige Garmin Vivomove-modeller

Her hos Ditur kan du finde Garmin Vivomove i flere forskellige varianter. I udvalget kan du således finde Garmin Vivomove 3, Garmin Vivomove Style og Garmin Vivomove Luxe.

Garmin Vivomove 3

Garmin Vivomove 3 er et perfekt ur, når du gerne vil kunne måle og registrere dine daglige aktiviteter, men uden at have et stort sportsur. Uret er ‘lillebror’ i Garmin Vivomove-familien, men stadig fyldt med mange praktiske funktioner. 

Garmin Vivomove Style

Garmin Vivomove Style er en opgraderet version af 3’eren. Den findes kun i én størrelse, men kommer både med silikonerem og nylonrem. På funktionsniveau kan Garmin Vivomove Style også en smule mere end 3’eren. 

Garmin Vivomove Luxe

Garmin Vivomove Luxe er det mest funktionsrige ur i serien, og dermed valget for dig, hvor kun det bedste er godt nok. Som vidne om det ekstra luksuriøse præg Garmin Vivomove Luxe har, kan det bl.a. fås med italiensk læderrem.  

Få mange fede funktioner med  Garmin Vivomove

Uanset hvilken variant af Garmin Vivomove du vælger, er du sikret et ur med en masse fede funktioner. Her er bare et par eksempler på de fede funktioner der følger med uret.

  • Pulsmåling: Med en optisk pulsmåler kan Garmin Vivomove altid se din puls. På den måde kan den advare, hvis pulsen enten er for høj eller for lav, og samtidig kan du bruge det aktivt under din træning, til at ramme det rigtige intensitets-niveau.
  • Avanceret søvnregistrering: Få et fuldt overblik over din søvn med Garmin Connect. Den avancerede søvnregistrering tillader dig at se, hvordan du reelt sover, og hvilke søvnfaser du har befundet dig i, i løbet af natten.
  • Body Battery: Det smarte Body Battery holder øje med din krops energi-niveau i løbet af dagen. På den måde kan du hurtigt finde ud af, hvornår der er det bedste tidspunkt for dig at være aktiv, og hvornår du skal hvile.
  • Stressregistrering: Med et Garmin Vivomove kan uret hjælpe dig til at finde ud af, om du har en rolig, afbalanceret eller stresset dag. Hvis uret mærker, at du er stresset, vil den endda komme med påmindelser om at lave små vejrtrækningsøvelser.
  • Smart-notifikationer: Med smart-notifikationer kan du få alle dine notifikationer direkte på håndleddet via urskiven, hvis uret er parret med en kompatibel smartphone.
  • Betal direkte fra håndleddet: Med et Garmin Vivomove er det slut med at stå og rode efter pengepungen, når du er ude og handle. Med den smarte betalingsløsning Garmin Pay kan du lave nemme og kontaktløse betalinger med uret. Nemmere bliver det næsten ikke.
  • Hold dig hydreret: Væske er vigtigt og med et Garmin Vivomove bliver det nemmere end nogensinde før at huske sig selv på at få drukket nok i løbet af dagen. Med uret kan du nemlig nemt logge dit daglige væskeindtag og sætte påmindelser til, så du hele tiden er sikret, at du opretholder væskebalancen.

 

 

Kom i form med Garmin Vivomove

Med Garmin Vivomove får du et ur, som ikke går på kompromis med hverken design eller funktionalitet. Det er et ur, som tager det bedste fra begge verdener, og det er også derfor det er så populært et ur.

Garmin Vivomove er et fantastisk ur, specielt til dig som måske gerne vil komme i lidt bedre form. Med de mange sundheds-funktioner giver uret et boost til motivationen, samtidig med at det holder styr på dine sundhedsdata.

Eksempelvis er det nemt at holde øje med sin aktuelle puls, men uret kan også bruge disse puls-data til at anslå din bodyage, som altså er et udtryk for, hvor gammel din krop er. For selvom man er 40 år, kan ens krop både være yngre eller ældre end dette. Og hvis den er ældre end ens faktisk alder, kan det være et meget godt fingerpeg om, at man skal skrue lidt op for sundhedsindsatsen.

Uret kan også måle din Vo2-max, som er en beregning af din krops evne til at optage ilt, og er altså en indikation for, hvor god form du er i. Jo højere tallet er, jo bedre form er du i. Hvis man ikke har dyrket så meget motion, vil tallet formentlig være mellem 25-35, mens en godt trænet motionist gerne ligger oppe mellem 55 og 60. Sammen med din bodyage er det altså et godt udtryk for, hvor aktiv en livsstil du har. 

Med Garmin Vivomove får du - udover de mange fede funktioner - samtidig et ur, som også ser pænt og elegant ud i hverdagen. På den måde får du altså et ur, som du kan bruge hele dagen lang, og som både ser lækkert og elegant ud, samtidig med at det er spækket med funktioner, som potentielt kan give dig en sundere hverdag.

Få Garmin Vivomove til markedets skarpeste pris

Når du handler hos Ditur, er du sikret markedets skarpeste pris. Vi har nemlig prisgaranti, hvorfor vi med sikkerhed i stemmen kan sige, at du ikke finder Garmin Vivomove til en bedre pris. 

Udover vores prisgaranti, er der mange andre fordele, når du handler hos Ditur. Du får eksempelvis også dag-til-dag levering, 2 års garanti og hele 99 dages returret.

Hvis du vil se, hvad vores kunder siger om os, kan du udforske vores Trustpilot. +40.000 anmeldelser og fem stjerner taler sit eget tydelige sprog.

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice her på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1