Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr309
    kr2195
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur
Tilbehør

5 produkter

Garmin Vivoactive 4s

Garmin Vivoactive 4s er en GPS-smartwatch som er bygget til din aktive livstil. Uret har mere end 20+ sportsapps, og du har mulighed for at få dine yndlingsplaylister direkte på håndleddet. Derudover holder batteriet også i op til 8 dage, hvilket gør du kan bruge tiden på at være aktiv. Du har mulgihed for at nå, du har sat, hvilket du nemt kan gøre ved at navigeret rundt i dine apps. Der er i Garmin Vivoactive serien mange forskellige modeller, herunder Garmin Vivoactive 4s serien. Hvis du er vild med Garmin smartwatches, så har vi et kæmpe udvalg. Derudover har vi også mange forskeliige Garmin smartwatch modeller såsom: Fenix 7, Instinct, Venu, Lily, MarQ, Vivomove og meget mere!

Du finde et stort udvalg af Garmin urremme i vores sortiment, så du kan finde den helt rigtig rem til dit ur, uanset, hvilken model, som du beslutter dig for.

Garmin Vivoactive 4s smartwatches

Garmin Vivoactive 4s serien er designet til en aktiv livsstil. Vivoactive 4s har virkelig mange sportsfunktioner herunder aktivitetstracking, fitness, træning- planlægning- og analysefunktioner, løb, golf, outdoor, cykling og svømning. Derudover er smartwatchene i serien udøfrt i rustfrit stål og kommer med gorilla glas, hvilket belyser den virkelig høje kvalitet i urene. Vivoactive 4s urene har en behagelig silikonerem, hvlket er optimal til sport og træning. 

Disse lækre smartwatches har samtidig også en virkelig lang batteri levetid,hvilket er optimal til den seriøse aktivitets udøver, som ikke gider at lade sit smartwatch hele tiden. Batterilevetiden på ur-serien ligger på op til 8 dage, hvis uret er i smartwatch-tilstand. Derudover har den en levetid på helt på til 6 timer når uret er i GPS tilstand samtidig med at der bliver spillet musik. Derudover har urene i denne serie GPS, elektronisk kompas, søvnovervågning, stressregistrering, vejrtrækningsfrekvens, hvilepuls måling og meget mere, og derfor kan du ikke gå galt med et Vivoactive 4s ur fra Garmin. 

Hvis du vil vide mere omkring disse fede smartwatches så se nedenstående:

Garmin Vivoactive 4s aktivitetstracking

Ved disse smartwatches, så har du en masse specielle egenskaber. Du kan finde alt lige fra skridttæller, distance og kalorie forbrændings beregning til intensitetsminutter og aktivitetsindikator. Derfor vil et Vivoactive 4s smartwatch være et optimalt ur at benytte til diverse aktiviteter, og fungere rigtig fint som et sports ur. 

Garmin Vivoactive 4s fitness egenskaber

Garmin Vivoactive 4s er også det oplagte smartwatch til fitness entusiasten. Urene i denne serie er udstyret med flere forskellige fitnessaktivitetsprofiler, så det vil være optimalt til styrketræning, konditionstræning, yoga, pilates, roning og meget mere! Derfor vil uret kunne være med til at forbedre din performance i fitnesscentret uanset hvilke discipliner som du forerækker. 

Garmin Vivoactive 4s træning-, planlægnings- og analysefunktioner

Denne fede smartwatch serie er også oplagt til træning, planlægning og analysering deraf. Urene i serien er udstyret med pulsbaseret kalorieberegning, vejrtrlkningsfrekvens, GPS hastighed og distance, brugerdefinerede aktivitetsprofiler og meget mere. Derudover kan du downloade træningsplaner direkte ned på uret, så du altid har din træningsplan lige ved hånden selv når du er i gang med at motionere.

Garmin Vivoactive 4s egenskaber til løb

Ved Vivoactive serien fra Garmin, så er du også i stand til at forbedre og analysere på dit løb. Uret er i stand til at beregne distancen, tid og tempo du har benyttet på routet baseret på GPS. Derudover kan den også vise kadence. hvilket betyder hvor mange skridt du har taget pr. minut i realtid. Vivoactive 4s er også med til at hjælpe med dit løb i det, at den er udstyret med løbetræningsplaner.

Garmin Vivoactive 4s egenskaber til golf

Hvis du er den helt store golf entusiast, så er Garmin Vivoactive 4s det oplagte ur til dig! Uret kan måle distancen til greenen (front, center og bagkant). Derudover er den i stand til at måle distancen til layups og doglegs. Urene er også udstyret med et digitalt scorekort, så du kan være sikker på der ikke bliver snydt med antal slag på banen. Urene er også udstyret med stat tracking, så du kan måle på antalt slag, put pr. runde, greens og meget mere. Derfor kan du med et Garmin Vivoactive 4s smartwatch tage dit golfspil til helt nye niveauer og sænke dit handicap.

Garmin Vivoactive 4s outdoor egenskaber

Er du en stor outdoor aktivitetsudøver, så er Vivoactive 4s uret fra Garmin også en god løsning til dig. Urene er udstyrede med forudindlæste outdoor-profiler såsom: ski, snowboard, langrend, sup roning og meget mere. Derfor kan du finde alle mulige relevante oplysninger såsom arealberegning, total opstning og nedstigning, jagt- og fiskekalender og meget mere. Derfor kan du forbedre dine outdoor aktiviteter til vildt høje niveauer.

Garmin Vivoactive 4s cykel egenskaber

Til cykling så er Garmin Vivoactive 4s urene også virkelig funktionelle. Disse smartwatches er udstyret med forudindlæste cykelprofiler såsom både indendørs cykling og udendørs cykling. Derudover er de udstyret med tidsalarmer og distancealarmer, så du bliver gjort opmærksom på når du opnår dit mål på routen. Urene har også mange andre fede funktioner såsom at det er kompatibelt med både Varia Rearview og Varia Smart.

Garmin Vivoactive 4s svømme egenskaber

Garmin Vivoactive 4s er også et genialt smartwatch til svømning. Urene er god til at beregne svømmedata såsom: længder, distancer, tempo, armtag og kalorier. Derudover kan uret selv udrene hvilke slags svømmetag, som der er benyttet. Derfor vil uret være præcis i dens data uanset om du svømmer brystssvømning, butterfly, crawl, rygcrawl eller flere forskellige svømmearter. Garmin Vivoactive 4s har også en tids- og distance alarm, så du bliver informeret når du opnår de mål, som du har sat for dagens svømmetræning.

Prisgaranti og dag til dag-levering på Garmin Vivoactive 4s

Leder du efter et specifikt Garmin ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Garmin-ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1