Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr309
    kr1895
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur
Tilbehør

5 produkter

Garmin Lily Sport

Garmin Lily Sport er en del Garmins ur-serier, hvor der produceres mange fantastiske og smarte ure. Dette Garmin ur er et dame smartwatch, der er specielt udviklet til kvinder. Det har et enkelt og flot udtryk og er spækket med moderne teknologi, som gør uret virkelig smart. 

Garmin Lily Sport er et smartwatch som henvender sig til kvinder, som går op i sundhed og en aktiv hverdag. Hvis du er vild med Garmin smartwatches, så kan du finde hele vores udvalg her. Derudover har vi også mange forskeliige Garmin smartwatch modeller såsom: Fenix 7, VivoactiveInstinctVenuLilyMarQVivomove og meget mere!

Du finde et stort udvalg af Garmin urremme i vores sortiment, så du kan finde den helt rigtig rem til dit ur, uanset, hvilken model, som du beslutter dig for.

Garmin Lily Sport - Et fantastisk dame smartwatch

Når man ser hvordan Garmin Lily Sport er designet, er det tydeligt, at der er tale om et dame smartwatch. Uret er en del mindre end mange andre smartwatches på markedet og passer således glimrende til kvinder, der som regel har lidt mindre håndled end mænd.

Udover at designet på dette Garmin smartwatch er målrettet damer, er der også en række af funktionerne som henvender sig til kvinder. Eksempelvis kan Garmin Lily Sport registrere og analysere din menstruationscyklus, ligesom det kan følge udviklingen i en graviditet.

Få masser af smarte features med Garmin Lily Sport

Det smarte dame smartwatch fra Garmin byder selvfølgelig også på et væld af mere ‘gænge’, men stadig utroligt smarte, features. Udover de klassiske funktioner som at se sms’er, mails og opkald, har Garmin Lily Sport en masse sundheds-funktioner såsom:

  • Pulsmåling: Uret måler hele tiden din puls via håndleddet, og kan indstilles til at advare om for høj eller for lav puls.

  • Stress-registrering: Uret kan hjælpe dig til at finde ud af, om du har en stresset, balanceret eller rolig dag. Hvis uret registrerer at du er stresset, vil den komme med afslapnings-påmindelser og bede dig foretage en kort vejrtræknings-aktivitet for at komme ned i tempo igen.
  • Registrering af hydrering: Du kan også bruge uret til at registrere dit daglige væskeindtag, så du holder dig ordentlig hydreret. Du kan bl.a. oprette mål, påmindelser og få vist din historik.
  • Avanceret søvnovervågning: Brug Garmin Lily Sport til at få komplet overblik over din søvn med en oversigt over lette, dybe og REM-søvnstadier.

Køb Garmin Lily Sport hos Ditur

Køb dit nye Garmin Lily Sport her hos Ditur, og nyd godt af vores mange fordele. Når du handler hos os, er du bl.a. sikret markedets bedste pris, da vi har prisgaranti. Det betyder, at hvis du - mod forventning - kan finde varen billigere på en anden dansk webshop, så matcher vi med glæde prisen.

Derudover får du også dag-til-dag levering, 2 års garanti og hele 99 dages returret. Hvis du vil se, hvad vores kunder siger om os, kan du udforske vores Trustpilot. +40.000 anmeldelser og fem stjerner taler sit eget tydelige sprog.

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice her på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.1