Maserati

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr495
    kr5995
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Gangreserve
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Længde
Type smykke
Type accessory

Kollektioner(10)

143 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Maserati ure

Maserati ure er inspireret af de eksklusive luksusbiler, som Maserati producerer. Maserati er mest kendte for deres lækre sportsbiler, men deres ure har også oplevet stor popularitet igennem de seneste år. Det skyldes at Maserati urene kommer i nogle virkelig lækre og eksklusive designs, som adskiller sig fra de andre ure på markedet. Urene kommer ofte i et maskulint sportsur look, som falder i mange mænds smag. Maserati producerer dog også ure til kvinder, som kommer i meget stilene og eksklusive designs,

Hos Ditur har vi et stort udvalg af de lækre ure, som lever op til alle standarder for italiensk håndværk og design, hvilket også kommer til udtryk ved at urene er IP 167 godkendt.

Udover et væld af ure, har vi også et udvalg af eksklusive Maserati-armbånd, som matcher urene helt perfekt.

Maserati ure ejes af den store italienske ur-virksomhed Morellato Group, som også er kendt for at stå bag Ferrari urene. Materialerne er altid nøje udvalgt, så der sikres ure af allerhøjeste kvalitet.

Maserati ure - med inspiration fra bilernes verden

Der er flere store brands, som går ind i ur-branchen, og sælger licensen til at sælge og producere i deres navn videre til firmaer som Morellato Group. Herefter vil mange ikke have noget med selve designet og produktionen af urene at gøre. De vil blot tjene penge på at sælge selve navnet. 

Sådan er det IKKE med Maserati ureMorellato Group arbejder tæt sammen med Maserati i udarbejdelsen af nye ure. De samarbejder om design og look, og Morellato Group har fundet stor inspiration til urene i Maseratis udvalg af biler og både. 

Den mest tydelige konsekvens af dette er, at den ikoniske Maserati-trefork indgår i designet på mange ure. Ligeledes har flere af Maseratis ure en urskive med klare referencer til det karakteristiske gitter, man finder på fronten af mange af Maseratis biler. 

Historien om Maserati

Historien om Maserati starter helt tilbage i 1914, hvor mærket blev etableret i den italienske by Bologna. Siden dengang har mærket spillet en markant rolle i hele den kultur der omkranser racing og racerbiler. Det var nemlig primært racerbiler, som Maserati slog sig op på, til at starte med.

Men som mange nok ved, producerer de i dag også en række forskellige luksusbiler, der ligesom urene, er kendetegnet ved høj kvalitet og et smukt udseende. Udover biler, har Maserati også en stor historik indenfor både og sejlads, hvilket nogle af urene også har trukket inspiration fra.

Det mest ikoniske kendetræk ved Maserati er nok det velkendte trefork, som pryder fronten af næsten alle biler, ure og både som Maserati producerer. Treforken blev en del af logoet, efter inspiration fra den Neptun-statue, som står i Maseratis hjemby, Bologna.

Stort udvalg af fede ure fra Maserati

Udforsk vores store udvalg af fede ure fra Maserati, og find det, som tiltaler dig mest. I vores udvalg af Maserati ure, vil du primært se ure til mænd, men der er også et udvalg af flotte og funktionelle ure til kvinder i vores udvalg.

Køb dit Maserati ur på Ditur

Køb dit nye Maserati ur hos Ditur i dag. Vores prisgaranti sikrer markedets skarpeste priser, og vores dag-til-dag levering gør, at du ikke skal vente længere tid end højst nødvendigt.

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på Trustpilot 

Udover vores store udvalg af Maserati ure har vi også en masse andre kvalitetsbrands, som du kan tjekke ud lige her. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.4