OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Skagen Denmark

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Skagen Ure

 

Hos Ditur.dk finder du et stort sortiment af originale og ubrugte Skagen ure. Skagen Danmark blev oprindeligt startet af Henrik og Charlotte Jorst i 1989. Urmærket er kendetegnet ved sit moderne og legende danske design, samt den høje kvalitetssikring, der giver dig et ur til enhver lejlighed.

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af Skagens minimalistiske og danske designure.

 

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Skagen ure. Det betyder, at ægtheden af dit ur er sikret samt medfølger der en fabriksgaranti. Alle vores Skagen ure bliver sendt fra deres officielle produktionslager. Med et Skagen ur fra Ditur.dk får du adgang til officiel Skagen service via det medfølgende og stemplede garantibevis. Ligeledes tilbyder Ditur.dk prisgaranti på alle produkter fra Skagen Denmark. Dette betyder at vi løbende tjekker vores priser ift. vores konkurrenter og sikrer, at vores pris er Danmarks bedste!

Filtrering

Pris
Køn
Urets diameter
Rem
Urværk
Remmens farve
Urskivens farve
Urkassens farve
Glas
Vandbeskyttelse
Bredde på rem
Type Accessories
Farve
Materiale

105 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

105 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Skagen ure – en skandinavisk designklassiker

Skagen ure, fra brandet Skagen Denmark, er kendt over hele verden for deres gennemførte design, der kombinerer skandinavisk minimalisme og den høje kvalitet af deres materialer.

Det elegante og det enkle er begge kendetegn for urenes karakteristiske design. Urværket er inspireret af Skagens smukke natur. Selvom designerparret grundlagde virksomheden i USA, har de ikke glemt de lange idylliske strande og det særlige lys, der i dag er udgangspunktet for denne danske designklassiker.

Urene fås også til en fornuftig pris. Det har været en af de styrende værdier, som Henrik og Charlotte Jorst begge har prioriteret fra begyndelsen. Det betyder, at deres ure ligger i en prisklasse, der er til at betale.

Skagen ure til kvinder

Skagen har mange eksklusive og stilrene ure til kvinder i alle aldre.

Dameurene bærer tydelige strejf af den danske designtradition for minimalisme og elegance. Dette gør også, at designet er særdeles egnet til den danske tøjmode og kan kombineres med en række forskellige outfits.

Uremmene fås i blandt andet læder, stål, gummi og mesh. Det garanterer, at urene altid kan fås i dit foretrukne materiale – og i en pasform, der klæder dit håndled.

Skagen ure til herre

Skagen Danmark har også en stor udvalg af ure til herre.

Kollektionen rummer alt lige fra de klassiske design til deres satsninger med ensfarvede ure i stærke farver – hvor både lænke, skive og urkasse er i samme farve og materiale. Om du foretrækker de vovede farver eller det mere afdæmpet og klassiske udtryk, er du sikker på at kunne finde et ur, der passer til din stil.

Skagen ure til enhver lejlighed

Urene er skabt ud fra tankegangen “less is more” – uden at skulle give afkald på kvaliteten. Mange af urene findes desuden i et rimeligt prisleje, så de fleste kan erhverve sig de minimalistiske ure.

Kendetegnet for de fleste af det klassiske Skagen ure er meshlænken. De små stålringe er rustfri, slidstærke og i overensstemmelse med urets overordnede minimalistiske udtryk.

Det er dog muligt at skifte lænken ud, hvis du har lyst til at ændre lidt på urets udseende. Hos Ditur sælger vi flere forskellige typer af urremme, så du kan finde lige netop det look, der komplimenterer dit ur og beklædning bedst.

Som noget nyt har Skagen ure også lanceret Smartwatches. Et smartwatch fra Skagen Denmark er uret til dig, der har en aktiv livsstil – og som har brug for, at dit ur kan bruges til mere end bare at kende klokkeslættet.

Hurtig levering og 99-dages returret

Når du handler kvalitetsure til en stærk pris hos Ditur, kan du altid forvente hurtig levering. Vores pakker bliver leveret med GLS, som garanterer dag-til-dag-levering.

Her er en række af de fordele du får, når du handler hos os: 

  • Hvis uret ikke lever op til dine forventninger, kan du benytte dig af vores 99-dages returret. Vi står altid til rådighed, såfremt du ønsker enten at returnere eller bytte dit ur.
  • Du kan også benytte dig af en 2-års reklamationsret, hvis du mod forventning oplever problemer med dit nye ur. 
  • Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os her, på mail ([email protected]) eller på telefon (60 57 07 35), hvis du har spørgsmål til vores produkter, levering eller noget helt tredje.
  • Derudover kan du læse mere om vores kunders oplevelser på Trustpilot.
3

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på