Skagen Denmark

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr295
    kr2595
Køn
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Længde
Type smykke

Kollektioner(5)

174 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Skagen ure

Skagen ure er elegante, enkle ure, der kombinerer skandinavisk minimalisme med materialer af høj kvalitet. Fra 1987 til 2012 blev Skagen Denmark bygget op af danske Henrik og Charlotte Jorst, og designurene er nu kendt over hele verden for deres gennemførte design.

Skagen ure, fra brandet Skagen Denmark, er kendt over hele verden for deres gennemførte design, der kombinerer skandinavisk minimalisme og den høje kvalitet af deres materialer.

Det elegante og det enkle er begge kendetegn for urenes karakteristiske design. Urværket er inspireret af Skagens smukke natur, og selvom designerparret grundlagde virksomheden i USA, har de ikke glemt de lange idylliske strande og det særlige lys, der i dag er udgangspunktet for denne danske designklassiker.

Skagen ure fås også til en fornuftig pris. Det har været en af de styrende værdier, som Henrik og Charlotte Jorst begge har prioriteret fra begyndelsen. Det betyder, at deres ure ligger i en prisklasse, der er til at betale.

Der er bl.a. også derfor, vi er helt vilde med Skagen ure hos Ditur. Høj kvalitet til lave priser er noget vi kan godt lide, og det håber vi også du kan. I så fald bør du tage et grundigt kig på vores udvalg af Skagen ure, hvori du både kan finde Skagen dameure og herreure.

Skagen dameure

Skagen har mange eksklusive og stilrene dameure til kvinder i alle aldre.

Dameurene bærer tydelige strejf af den danske designtradition for minimalisme og elegance. Dette gør også, at designet er særdeles egnet til den danske tøjmode, og kan kombineres med en række forskellige outfits. Derudover kan du også gå på opdagelse i Skagen smykker på vores side.

Dameurene fra Skagen kommer i et væld af forskellige flotte designs, dog altid med et relativt minimalistisk udtryk. Derudover er der masser forskellige farvekombinationer, hvilket gør, at der altid er en masse forskelligt at vælge imellem.

Urremmene fås i blandt andet læder, stål, gummi og mesh. Det garanterer, at dameurene altid kan fås i dit foretrukne materiale – og i en pasform, der klæder dit håndled. Derfor håber vi, at du kan finde et Skagen dameur efter din smag.

Skagen herreure

Skagen Danmark har selvfølgelig også et stort udvalg af ure til herre. Kollektionen rummer alt lige fra de klassiske design, til deres satsninger med ensfarvede ure i stærke farver – hvor både lænke, skive og urkasse er i samme farve og materiale.

Om du foretrækker de vovede farver eller det mere afdæmpet og klassiske udtryk, er du sikker på at kunne finde et ur, der passer til din stil. Ens for dem alle er, at de er lavet i høj kvalitet, således at du er sikret et herreur, du har glæde af mange år fremover. 

Skagen ure til enhver lejlighed

Skagen urene er skabt ud fra tankegangen “less is more” – uden at skulle give afkald på kvaliteten. Mange af urene findes desuden i et rimeligt prisleje, så de fleste kan erhverve sig de minimalistiske ure.

Kendetegnet for de fleste af det klassiske Skagen ure er meshlænken. De små stålringe er rustfri, slidstærke og i overensstemmelse med urets overordnede minimalistiske udtryk. Det er dog muligt at skifte lænken ud, hvis du har lyst til at ændre lidt på urets udseende.

Hos Ditur sælger vi flere forskellige typer af urremme, så du kan finde lige netop det look, der komplimenterer dit ur og beklædning bedst. Som noget nyt har Skagen ure også lanceret Smartwatches. Et smartwatch fra Skagen Denmark er uret til dig, der har en aktiv livsstil – og som har brug for, at dit ur kan bruges til mere end bare at kende klokkeslættet. Derfor er det relevant for dig, som ønsker et sportsur, som har alle de rigtige funktioner.

Find et godt tilbud på Skagen ure hos Ditur

Hos Ditur kan du altid finde gode tilbud på Skagen ure. Som udgangspunkt er priserne allerede helt i bund via vores prisgaranti, men tit og ofte kan du også finde ekstra gode tilbud på Skagen ure, hvor prisen er sparket helt i bund.

Når du handler kvalitetsure til en stærk pris hos Ditur, kan du altid forvente hurtig levering. Vores pakker bliver leveret med GLS, som garanterer dag-til-dag-levering. Derudover får du også automatisk 99 dages returret, samt 2 års garanti.

Hos Ditur arbejder vi altid hårdt for at give den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder heldigvis, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på Trustpilot

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

 

5