Filtre
varer

Stort udvalg af tilbehør - Urværktøj, rengøring, batterier mm.

Vi tilbyder et stort udvalg af ure, smykker og accessories. Mange vil gerne selv kunne nørkle med sit ur og give sine smykker den bedste pleje. Det får du mulighed for med vores store udvalg af forskelligt tilbehør.

Til urene finder du bl.a. forskelligt værktøj og batterier til reparationer eller udskiftninger. Uanset om du skal tilpasse en lænke, skifte batteri eller have en ny rem på dit ur, så har vi værktøjet, der kan hjælpe dig. Så er der en lille urmager på hobbyplan gemt i dig, så kig igennem denne kategori og se om der er noget, du mangler til dit værksted. 

Du finder også et bredt sortiment af pleje- og rengøringsprodukter til både ure og smykker. Disse kan holde i mange år, hvis man passer godt på dem. Det vil vi gerne opfordre til, hvorfor vi tilbyder de rette hjælpemidler til dette. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur.dk har vi mange gode fordele, og disse omfatter også ved køb af tilbehør. Derfor får du altid dag-til-dag levering ved bestilling i hverdagen og derefter har du hele 99 dages returret. 

Har du spørgsmål til vores tilbehør eller er der noget bestemt tilbehør, du leder efter? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Vores kundeservice kan kontaktes her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 78 78 21 03.