Karlsson

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr245
    kr1595
Urværk
Diameter
Farve på urskive
Materiale
Farve
Type ur

76 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Køb Karlsson vægure & bordure på Ditur – Æstetiske ure til hjemmet

Hos Ditur.dk har vi et bredt udvalg af både vægure og bordure fra Karlsson. 

Uanset hvilket rum i huset, der skal dekoreres, så vil et ur fra Karlsson være et godt valg. Her kombineres klassiske udtryk med moderne detaljer. Karlsson er synonym med verdensklasse kvalitet, funktionalitet og innovative designs. 

Om Karlsson

Karlsson har eksisteret siden 1980, hvor det blev etableret i Holland. Her blev de kendt for deres originale vægure til banegårde, som bestod af klassiske linjer og elegante design. I dag er visionen ligeledes at skabe unikke og æstetiske ure, som også kan pryde ethvert hjem. Med på sidelinjen har Karlsson ofte haft internationale designere, som har været med til at inspirere til nye designs og udtryk. 

Vægure

Vægurene fra Karlsson kommer i et skønt materiale miks, så vi kan tilbyde dig et Karlsson ur efter dine præferencer. Udvalget dækker både ure i træ, rustfrit stål, stof og glas. Herudover kommer urene i forskellige farver og med mange fine detaljer til ethvert hjem. 

Bordure og vækkeure

Vi har også flotte bordure og vækkeure fra Karlsson. Her findes både klassiske bordure med tal, bordure med visere samt mere unikke bordure med lys. Disse kommer også i forskellige farver, former og materialer, så de kan passe i alle hjem.

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos os får du prisgaranti på alle ure. Det betyder, at hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Karlsson ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

 

2