TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Karlsson - Quality Time

Med sloganet "Quality Time" definerer Karlsson hvad de står for - Nøjagtighed, simplicitet, kvalitet og selvfølgelig tiden på urene.

Karlsson stammer fra Holland og er kendt for kvalitet, innovativt design og flotte farver. Karlsson blev skabt i 1980 og er kendt for det traditionelle "railway" vægur. Deres originale ure respekterer det klassiske design og er tidsløse. Karlsson laver også deres mere populære serier, som kombinere unikke materialer, farver og former. Det er netop dette smukke design, der passer godt ind i det nordiske hjem.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr180
    kr1295
Køn
Urværk
Urskivens farve
Udsmykning
Urets materiale
Urets farve
Vægurets Diameter
Type ur

83 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Køb Karlsson vægure & bordure på Ditur – Æstetiske ure til hjemmet

Hos Ditur.dk har vi et bredt udvalg af både vægure og bordure fra Karlsson. 

Uanset hvilket rum i huset, der skal dekoreres, så vil et ur fra Karlsson være et godt valg. Her kombineres klassiske udtryk med moderne detaljer. Karlsson er synonym med verdensklasse kvalitet, funktionalitet og innovative designs. 

Om Karlsson

Karlsson har eksisteret siden 1980, hvor det blev etableret i Holland. Her blev de kendt for deres originale vægure til banegårde, som bestod af klassiske linjer og elegante design. I dag er visionen ligeledes at skabe unikke og æstetiske ure, som også kan pryde ethvert hjem. Med på sidelinjen har Karlsson ofte haft internationale designere, som har været med til at inspirere til nye designs og udtryk. 

Vægure

Vægurene fra Karlsson kommer i et skønt materiale miks, så vi kan tilbyde dig et Karlsson ur efter dine præferencer. Udvalget dækker både ure i træ, rustfrit stål, stof og glas. Herudover kommer urene i forskellige farver og med mange fine detaljer til ethvert hjem. 

Bordure

Vi har også flotte bordure fra Karlsson. Her findes både klassiske bordure med tal, bordure med visere samt mere unikke bordure med lys. Disse kommer også i forskellige farver, former og materialer, så de kan passe i alle hjem.

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos os får du prisgaranti på alle ure. Det betyder, at hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Karlsson ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

 

3