Tikkers

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr199
    kr449
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Udsmykning
Type ur
Type børneur

Tikkers børneure

Tikkers producerer analog børneure og smartwatches til børn af virkelig høj kvalitet og i nogle yderst flotte designs.

Tikkers blev etableret tilbage i 1999, og har siden dengang prøvet at hjælpe børn til at lære klokken. Det kan være virkelig svært at for nogle børn at lære klokken, og det er bare virkelig vigtigt, at de kan forstå tidsbegrebet, da det gør det nemmere at forklare barnet, hvornår det bliver hentet, hvornår du har tid og så videre. For at gøre det nemt for barnet at lære klokken, så kan du med fordel benytte dig af noget lær klokken legetøj.

Tikkers tilbyder en bred vifte af forskellige børneure, så der vil være noget til enhver smag. Urene kommer i mange forskellige farver såsom grøn, blå og lyserød. Derudover har de mange forskellige temaer såsom prinsesse, fodbold og dinosauer. Derfor kan du finde et ur, som passer lige præcis til dit barns interesse.

Tikkers urene kommer som smartwatches og analog ure både til drenge og piger.

Prisgaranti og dag til dag-levering på Tikkers børneure

Hos Ditur.dk finder du prisgaranti på alle vores Tikkers børneure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Tikkers børneure? Eller har du brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

1