A. Kjærbede

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr195
    kr245
Køn
Brand
Diameter
Materiale
Farve
Længde
Farve på brilleglas
Type accessory

Kollektioner(9)

38 produkter

Køb A. Kjærbede solbriller hos Ditur.dk - danske designer solbriller

Hos Ditur.dk finder du et bredt udvalg af solbriller fra A. Kjærbede, det populære danske solbrille producent.

Om A. Kjærbede

A. Kjærbede blev skabt i Danmark i 2016. Grundlaget for A. Kjærbede er en solid ideologi om, at pris og kvalitet ikke altid behøver at hænge sammen. Her får du nemlig en solbrille af den højeste kvalitet. Designeren bag A. Kjærbede er Adam Geertsen som har været i modebranchen i mere end 20 år. Han har altid savnet overkommelig luksus, derfor har han skabt, hvad de fleste vil kategoriserer som en kollektion af billige solbriller af højeste mode. Hos Ditur kan du altid købe dig et par flotte og lækre solbriller, til en pris der minder om et meget overkommeligt tilbud.

Stilrent design 

Hvert år udgiver A. Kjærbede en ny kollektion. Inspiration til brandet hentes i det generelle modebillede og tidens store trends, kombineret med det tidsløse design og et klassisk udtryk. Det nordiske ophav inspirerer designprocessen hvert år hos A. Kjærbede. Det er essentielt at der er stor fokus på detaljerne. Dette hæver kvaliteten fordi hver en lille funktion og form er taget i betragtning. 

 Accessories

Skal du sætte det sidste finish på dit look med disse smarte solbriller fra A. Kjærbede? Så kan du altid finde mange forskellige accessories og smykker til herre og damer der komplimenterer et stilfuldt look på en solskinsdag. 

I dag er der et bredt udvalg af modeller til både herre og dame. Alle modellerne er unisex. 

Prisgaranti og dag-til-dag-levering 

Leder du efter et par specifikke solbriller fra A. Kjærbede? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger meget gerne om den pågældende model kan hentes hjem. Du finder vores kontakt oplysninger her. Du skal også være velkommen til at kontakte os på Facebook, her sidder vi også altid klar til at hjælpe dig via chatten. 

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores produkter. Det betyder, at hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke tilbudspris), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

 

 

1