PanzerGlass

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr119
    kr229
Brand
Materiale
Farve
Tilbehør

PanzerGlass

Vi har et stort udvalg af beskyttelse til smartwatches fra PanzerGlass hos Ditur.

Panzerglass er den perfekte løsning til dig, som ønsker at passe godt på dit Smartwatch. PanzerGlass har fuldt fokus på at lave beskyttelsesglas af den bedste kvalitet, og samtidigt vil de ikke gå på kompromis med kvaliteten og funktionerne ved uret. Derfor sikrer PanzerGlass, at du bevarer berøringsfølsomheden på uret 100%. For at spejle berøringen og følelsen af det originale display, er PanzerGlass™ belagt med et oleofobisk lag, som både er antibakterielt og med anti-fingeraftryk. 

PanzerGlass™ er en dansk virksomhed som blev lanceret i år 2013. Virksomheden er kendt for sine skærmbeskyttelse til tablets og mobiltelefoner. I dag er PanzerGlass™ et af de førende brands i verden inden for skærmbeskyttelse.
 
Så hvis du ønsker noget stærkt og solidt beskyttelse af ure, så er PanzerGlass brandet til dig!

Køb PanzerGlass med dag-til-dag levering og prisgaranti hos Ditur

Hos Ditur.dk finder du prisgaranti på alle vores PanzerGlass produkter. Det betyder, hvis du finder det samme samme PanzerGlas produkt til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores PanzerGlass produkter? Eller har du brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

1